Sveikos,
Noriu pasitart. Radau osinkoj toki grozi. Yra paveikslelis ir schema. Bet man atrodo, kad shemoj tikrai nera visu kryzeliu... Pvz merginos galvos linija sutrukinejusi. Ar cia taip turi but?
Pirmam puslapi anksciau prie metriku buvau radus toki miegancios mazos mergytes su ruzavu ciulptuku chema, deja, kai atejo laikas siuvinet ten jos neberandu
Tikriausia cia iskart didelis aciu reiktu sakyt Uodegytei
QUOTE(gitaniukas_87 @ 2011 11 11, 19:19)
Sveikos merginos, gal galetumet kuri nors atsiusti kaledine schemute, kokia nesudetinga buciau labai dekinga
eglutes,zaisliukai
Sveikos, gal kas šia schemutę turit ?
La sagesse de chez Isabelle Vautier
La sagesse de chez Isabelle Vautier
QUOTE(Malverne @ 2011 11 11, 18:36)
Pirmam puslapi anksciau prie metriku buvau radus toki miegancios mazos mergytes su ruzavu ciulptuku chema, deja, kai atejo laikas siuvinet ten jos neberandu
vervaco
labadiena
gal turit pypkes schema - (-u) , noriu papuosti dovanu dezute, kurioje ir bus pypke... tokia bent jau ideja....
gal turit pypkes schema - (-u) , noriu papuosti dovanu dezute, kurioje ir bus pypke... tokia bent jau ideja....
Labai labai reikia tokios schemos http://pixs.ru/showi...450_3277907.jpg
QUOTE(cindy @ 2011 11 13, 22:22)
schema arba schema ,schema dare viena moteris,originalios schemos nezinau ar yra.o cia issiuvinetas
QUOTE(xiuke @ 2011 11 14, 18:08)
antrojo schema atskirom detalem,nes siuvinejasi ant ispiesto audinio (jau paruostos kaldrytes)