Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos 24 tema

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 10 30, 22:31)
Neatidaro  verysad.gif

nueik į osinka siuvinėjimo temą ir į paieškos laukelį įrašyk "corbett", išmes rezultatus su raidelėmis ir vienam post'e bus atsisiųsti pilną archyvą wink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. gal kuri netycia turite sia schemute? user posted image
Atsakyti
mielos merginos, ga tyčia ar netyčia kuri turit nimue berniuko sūpuoklėse schemą. Osinkoje neatidaro verysad.gif
ačiū labiausiai 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras visom, gal kuri turi kokybisku kudikiu metriku, turiu pati nemazai, bet kai prispaude reikaliukas ziuriu kad ne viena normaliai iziurima blush2.gif . Iskart dekoju. gabriele19@dtiltas.lt
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2011 11 01, 20:05)
labas vakaras visom, gal kuri turi kokybisku kudikiu metriku, turiu pati nemazai, bet kai prispaude reikaliukas ziuriu kad ne viena normaliai iziurima  blush2.gif . Iskart dekoju. gabriele19@dtiltas.lt

Pirmam puslapyje yra nuoroda - čia.
P.S. šioje temoje mes nerašome el. p. adresų.
Atsakyti
Sveikos merginos.
Ieskau konkretaus alfabeto. Galiu tik ikelti nuoroda i bloga, kuriame ji maciau. Deja, bet blogo savininke i mano uzklausima dar neatsake, o man skubiai reikia. Beto rase, kad ji ir pati nezino kieno tai dizainas.

http://prieteliushot...ias-vardas.html

Zvilgtelkit prasom - gal kuri prisiminsit kieno tai dizainas ar kur buvo spausdintas. Isanksto dekoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 01 lapkričio 2011 - 21:21
QUOTE(editamm @ 2011 11 01, 23:19)
Sveikos merginos.
Ieskau konkretaus alfabeto. Galiu tik ikelti nuoroda i bloga, kuriame ji maciau. Deja, bet blogo savininke i mano uzklausima dar neatsake, o man skubiai reikia. Beto rase, kad ji ir pati nezino kieno tai dizainas.

http://prieteliushot...ias-vardas.html

Zvilgtelkit prasom - gal kuri prisiminsit kieno tai dizainas ar kur buvo spausdintas. Isanksto dekoju.

dizainas acufactum

o cia konverteris

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 lapkričio 2011 - 21:42
Uodegyte - didziulis aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Miela, editamm, paskaitykit taisykles pirmama psl, pries dekodama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2011 11 01, 18:23)
mielos merginos, ga tyčia ar netyčia kuri turit nimue berniuko sūpuoklėse schemą. Osinkoje neatidaro verysad.gif
ačiū labiausiai 4u.gif

user posted image

ATSIUSTI CIA
Atsakyti
Labukas,
gal turit nesudėtingų automobilių schemučių? gal net juodai baltą, radau tik tą vabalą prie juodai baltų bet man jisai nepatinka... noriu tėčiui Kalėdoms pasiūt
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2011 11 02, 11:33)
Labukas,
gal turit nesudėtingų automobilių schemučių? gal net juodai baltą, radau tik tą vabalą prie juodai baltų bet man jisai nepatinka... noriu tėčiui Kalėdoms pasiūt

Senovinės
user posted image
Atsakyti