labas vakaras visom, gal kuri turi kokybisku kudikiu metriku, turiu pati nemazai, bet kai prispaude reikaliukas ziuriu kad ne viena normaliai iziurima . Iskart dekoju. gabriele19@dtiltas.lt
labas vakaras visom, gal kuri turi kokybisku kudikiu metriku, turiu pati nemazai, bet kai prispaude reikaliukas ziuriu kad ne viena normaliai iziurima . Iskart dekoju. gabriele19@dtiltas.lt
Sveikos merginos. Ieskau konkretaus alfabeto. Galiu tik ikelti nuoroda i bloga, kuriame ji maciau. Deja, bet blogo savininke i mano uzklausima dar neatsake, o man skubiai reikia. Beto rase, kad ji ir pati nezino kieno tai dizainas.
Sveikos merginos.
Ieskau konkretaus alfabeto. Galiu tik ikelti nuoroda i bloga, kuriame ji maciau. Deja, bet blogo savininke i mano uzklausima dar neatsake, o man skubiai reikia. Beto rase, kad ji ir pati nezino kieno tai dizainas.
Labukas, gal turit nesudėtingų automobilių schemučių? gal net juodai baltą, radau tik tą vabalą prie juodai baltų bet man jisai nepatinka... noriu tėčiui Kalėdoms pasiūt
Labukas,
gal turit nesudėtingų automobilių schemučių? gal net juodai baltą, radau tik tą vabalą prie juodai baltų bet man jisai nepatinka... noriu tėčiui Kalėdoms pasiūt