Turiu klausimą: jei norėčiau pakeisti, o toks vardas pas "Naujoką" yra - tik užrašytas jis visas mažosiomis raidėmis. Jei mano nikas būtų užrašomas kitaip (bet skambėtų taip pat) - ar galėčiau?
Iš anksto dėkoju.
Keičiu pirmą kartą norėčiau pakeisti į Sonne
Sveiki,noreciau pakeisti savo nario varda i Grelita. ACIU!!!
QUOTE(Borzika @ 2011 11 06, 19:31)
Prašome perskaityti pirmą temos žinutę.
nu perskaiciau ir nelabai supratau kas ne taip cia mano turetas vardas
QUOTE(Flaming Water @ 2011 11 07, 11:38)
jei norėčiau pakeisti, o toks vardas pas "Naujoką" yra - tik užrašytas jis visas mažosiomis raidėmis. Jei mano nikas būtų užrašomas kitaip (bet skambėtų taip pat) - ar galėčiau?
Sistema neskiria didžiųjų ir mažųjų raidžių.
QUOTE(Dalinka @ 2011 11 07, 11:50)
Yra toks.
QUOTE(sindirela @ 2011 11 07, 14:30)
nu perskaiciau ir nelabai supratau kas ne taip cia mano turetas vardas
Juk yra toks. Tai kaip gali būti pakeistas į tokį patį?
Jei tas nick'as yra jūsų, tuomet jį reikia išregistruoti, kad dabartinį būtų galima pakeisti.
QUOTE(Borzika @ 2011 11 07, 16:01)
Jei tas nick'as yra jūsų, tuomet jį reikia išregistruoti, kad dabartinį būtų galima pakeisti.
taip tikrai cia mano, o kaip ji reik isregistruoti
QUOTE(sindirela @ 2011 11 07, 15:18)
o kaip ji reik isregistruoti
Prisijungti tuo vardu ir parašyti prašymą šioje temoje.
Jei nepamenate slaptažodžio, tada žr. čia.
QUOTE(Borzika @ 2011 11 07, 16:25)
aha o jei neprisimenu el, pastu ar juo seniai nebesinaudoju
QUOTE(sindirela @ 2011 11 07, 16:11)
aha o jei neprisimenu el, pastu ar juo seniai nebesinaudoju
Vis tiek parašykit nurodytu el.paštu - administratorė Rustė nuspręs, ką daryti su anuo vardu.
keiciu pirma karta, noreciau buti pinkrose
del asmeniniu priezasciu, dvejus metus todel ir nesinaudojau SM. norejau susikurti nauja, bet pagalvojau kodel turiu kurti nauja proili, jeigu galiu varda pasikeist
del asmeniniu priezasciu, dvejus metus todel ir nesinaudojau SM. norejau susikurti nauja, bet pagalvojau kodel turiu kurti nauja proili, jeigu galiu varda pasikeist
Prašau pakeisti dabartinį mano nario vardą "Flaming Water" į "Bonno". Keičiu pirmą kartą. Dėkoju.