Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Man bus pirmas vzitas kai uždėjo breketus spalio 3 dieną smile.gif laukiu nesulaukiu, įdomu ką pasakys apie dantukus, ar juda taip kaip reikia smile.gif man kai tik uždėjo gomurinį lanką tai šveplavau šiek tiek, bet neilgai, kelias dienas, paskui pripratau smile.gif
Atsakyti
Man pirmas vizitas lygiai po mėnesio.
Jei kam įdomu, įkėliau nuotraukas į albumą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Aš jau po pirmojo vizito. bigsmile.gif Na ką, pasakė, jog nekokia situacija, jog apatinis žandikaulis nori į priekį eiti, ir jeigu noriu tikrai dėtis breketus, mėnesį ar tris (nebe pamenu) reikės nešioti kažkokį tai žandikaulio plėtimo aparatą, kuris kainuoja 600 litų, o tada jau breketai, apačioj ir viršuj. smile.gif Padarė panoraminę nuotrauką, košę tam plėtimo aparatui, sumokėjom 280 litų. ax.gif Kitas vizitas spalio 6 d. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Perklijavo man vakar nuskilusi breketa (savaite be jo vaiksciojau). Ir tai sesele klijavo, tai valanda beveik krapstesi.
Nusibodo man tie breketai schmoll.gif
QUOTE(Flegma @ 2011 09 23, 11:28)
Aga ax.gif O kas? smile.gif

O nieko, siaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 28, 15:07)
Sveikos,
Perklijavo man vakar nuskilusi breketa (savaite be jo vaiksciojau). Ir tai sesele klijavo, tai valanda beveik krapstesi.
Nusibodo man tie breketai  schmoll.gif

O nieko, siaip smile.gif

Ko daba nervuojies? Šypsena bus ledini, kai nuims!
Pas mani perestroikas su internetu, tai slaptazodis ikalts, susiparinau žiauriai! Sėdžiu kaip kokia bomzi prie picerijas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 28 rugsėjo 2011 - 14:28
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 18:41)
nešiosiu ir aš kiek tik galėsiu ją.  smile.gif  O kokia tavo plokštelė? Šiaip keistoka kad tas "gomurys" išlenktas į išorę, jei būtų įdubęs į vidų tai būtų daug patogiau kalbėti nešvepluojant. Nes dabar laužau liežuvį kaip tik galiu smile.gif

Sveikiu su nuėmimu, aš pirmom dienom šveplavau žiauriai, dabar jau tik aš jaučiu, kad šiek tiek švepluoju, o kiti net nieko nepastebi biggrin.gif

Šiandien einu pas ortodontę. Žiūrėsim ką sakys. Man jau vienas dantis grįžinėja, apačioj, kur užklijuota vielutė, ji net susilankstė. Nežinau, manau 12 valandų su plokštele+palaikomoji vielutė yra tikrai pakankamai, o pasirodo vat kad ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 09 28, 15:50)

Šiandien einu pas ortodontę. Žiūrėsim ką sakys. Man jau vienas dantis grįžinėja, apačioj, kur užklijuota vielutė, ji net susilankstė. Nežinau, manau 12 valandų su plokštele+palaikomoji vielutė yra tikrai pakankamai, o pasirodo vat kad ne  doh.gif

Bet tai kai apmaudu, kai nesioji kankinies su tais breketai, o po to dantukai gryzineja atgal sad.gif
As ir spalio 6 pas ortodonte, paziuresiu ka sakys, nes daug kas gryzineja sad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Hrista* @ 2011 09 28, 13:58)
Padarė panoraminę nuotrauką, košę tam plėtimo aparatui, sumokėjom 280 litų. ax.gif

O uz ka cia tiek nemazai sumokejei ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 28, 18:05)
O uz ka cia tiek nemazai sumokejei ? biggrin.gif

Nu ir suku dabar galvą, iš kur čia tiek, bet matyt reikėjo, ką padarysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 28, 17:05)
Bet tai kai apmaudu, kai nesioji kankinies su tais breketai, o po to dantukai gryzineja atgal sad.gif
As ir spalio 6 pas ortodonte, paziuresiu ka sakys, nes daug kas gryzineja sad.gif

žiauriai apmaudu. O tai tau ir grįžinėja?
Atsakyti
Ojei kaip baisu del to grizinejimo unsure.gif
Bet tikrai, tiek prasikankini, o paskui vistiek neturi trokstamo rezultato schmoll.gif
Atsakyti
Ziauru, ka dantai vel issikraipa.sad.gif
Atsakyti
blink.gif bet realiai kokia nesąmonė, atrodo padaro normaliai ir jie vėl ten, kur nereikia migruoja... unsure.gif Nors šiaip logiška, juk krypo tai daug metų, o čia patvarko per 2 metus... verysad.gif
Atsakyti