Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 22:24)
Sveikinimai. O nuotraukas įdėsi?

Įdėsiu jei tik kas prisijungimus parašys 4u.gif
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 09 27, 08:00)

Ar labai kieti šie šepetėliai? Nes man galima tik su Softu valytis.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 27, 12:21)
Įdėsiu jei tik kas prisijungimus parašys  4u.gif

nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 09 27, 12:34)

drinks_cheers.gif nėra kieti, lyginu su tikrai turėtais kietais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 26, 22:22)
Na štai, aš jau su breketais. Nesmagu kol kas, nors ir neskauda. Jaučiu kaip švepluoju, kažin priprasiu?

Sveikinu. Aš nešveplavau, bet manau greit priprasi. Atsiunčiau prisijungimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 27, 14:35)
Sveikinu. Aš nešveplavau, bet manau greit priprasi. Atsiunčiau prisijungimą  4u.gif

Ačiū. Jau gavau ir iš Balalaika. Vakare įkelsiu nuotraukytes.
Atsakyti
[/quote]

Turiu nusipirkus bet pasidejau nes tipo sake kad bsu kietokas breketams, tai lauksiu nuemimo biggrin.gif kad tikrai pajusciaus, pas mane kazkoks su sidabru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 27, 15:25)
Turiu nusipirkus bet pasidejau nes tipo sake kad bsu kietokas breketams, tai lauksiu nuemimo biggrin.gif kad tikrai pajusciaus, pas mane kazkoks su sidabru smile.gif

Kas čia pasakė?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 27, 16:13)
Kas čia pasakė?

Ten kur ejau atsiimti jo, tipo breketams reiktu silikoninius ar kazka tokio smile.gif
Beja maximoj kakzokiem jordan akcija smile.gif
Atsakyti
ačiū už naują temą, Emuk. 4u.gif
o aš vakar irgi buvau vizite, pati paskutinė. bigsmile.gif tai va, pagaliau priklijavo breketą prie tos ilties, kur nebuvo prikabinta, pakeitė viršuj lanką, tai dabar taip fainai, kai viršus nebuvo liestas nuo birželio, švaru, gražu.. apačioj tai apsuko ant priekinių šešių vielutę, tai linksminuos dabar. biggrin.gif tai va, smagu labai viskas. ai, sumokėjau 150lt, tai puse velnio manau. ax.gif
Atsakyti
Ech aš biski tokia nelaiminga.... Mat ma tokį kaip sakant suda ant pirmuka uzkabina. Nors nėr taip į nėr blogai, ka siandie netikėtam vizitui užsukau...bo iki kita vizitą buc velniavos prisidirbus..
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 09 27, 21:55)
Ech aš biski tokia nelaiminga.... Mat ma tokį kaip sakant suda ant pirmuka uzkabina. Nors nėr taip į nėr blogai, ka siandie netikėtam vizitui užsukau...bo iki kita vizitą buc velniavos prisidirbus..

kas per sudas? biggrin.gif
mergaitės, o jūs elastikus naudojat kelis kartus? aš žiūriu, kad mano maišelis jau eina į pabaigą, o iki kito vizito dar geras mėnesis..
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 09 27, 23:14)
kas per sudas?  biggrin.gif
mergaitės, o jūs elastikus naudojat kelis kartus? aš žiūriu, kad mano maišelis jau eina į pabaigą, o iki kito vizito dar geras mėnesis..

Tokį kabliuka ikabina, ka elastikus eitu uzkabyt.
Elastikus saki tik nakčiai detis. Kokius nesioji?
Atsakyti