ačiū už naują temą, Emuk. o aš vakar irgi buvau vizite, pati paskutinė. tai va, pagaliau priklijavo breketą prie tos ilties, kur nebuvo prikabinta, pakeitė viršuj lanką, tai dabar taip fainai, kai viršus nebuvo liestas nuo birželio, švaru, gražu.. apačioj tai apsuko ant priekinių šešių vielutę, tai linksminuos dabar. tai va, smagu labai viskas. ai, sumokėjau 150lt, tai puse velnio manau.
Ech aš biski tokia nelaiminga.... Mat ma tokį kaip sakant suda ant pirmuka uzkabina. Nors nėr taip į nėr blogai, ka siandie netikėtam vizitui užsukau...bo iki kita vizitą buc velniavos prisidirbus..
Ech aš biski tokia nelaiminga.... Mat ma tokį kaip sakant suda ant pirmuka uzkabina. Nors nėr taip į nėr blogai, ka siandie netikėtam vizitui užsukau...bo iki kita vizitą buc velniavos prisidirbus..
kas per sudas?
mergaitės, o jūs elastikus naudojat kelis kartus? aš žiūriu, kad mano maišelis jau eina į pabaigą, o iki kito vizito dar geras mėnesis..
kas per sudas?
mergaitės, o jūs elastikus naudojat kelis kartus? aš žiūriu, kad mano maišelis jau eina į pabaigą, o iki kito vizito dar geras mėnesis..