Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 16:56)
Aš plokštelę va ką tik parsinešiau. Su ja švepluoju tiesiog ŽVĖRIŠKAI. Tai va, man sakė ją nešioti tik naktimis, labai nustebau, galvojau pačioje pradžioje tikrai reikės nešioti visą parą.
Ir panos, įsivaizduojat, negalvojau tikrai, kad taip sakysiu, bet žiūriu į dantis, ir taip tuščia, grynai trūksta kažko! Su plokštele jau savesnis vaizdas.. biggrin.gif  Dedu plokštelę:

Pripratai visgi lotuliukas.gif

Man pagal prognozes plokštelę sakė irgi reikės nešioti tik naktimis, nors gal ir persigalvos kol nuėmimas ateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 17:56)
Dedu plokštelę:

Kad man tokią plokštelę duotų..bet jau sakė per praeitą vizitą, kad bus ta dviguba doh.gif Beje, kaip tas keramikos nuėmimas? Ar labai nemaloniai tie breketai lūžta? blush2.gif Spėjo tau viską per 20min. padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 26, 18:01)
Kad man tokią plokštelę duotų..bet jau sakė per praeitą vizitą, kad bus ta dviguba  doh.gif  Beje, kaip tas keramikos nuėmimas? Ar labai nemaloniai tie breketai lūžta?  blush2.gif  Spėjo tau viską per 20min. padaryt?

Nespėjo, ilgiau užtrukom.. pats nuėmimas tai dzin, kažkaip nejutau kad dantis rautų biggrin.gif Pykšt pokšt ir nuraškė tuos breketus, nu bet šlifavimas tai eik tu peklon schmoll.gif Kaip kažkas minėjo, berods natalie, kad grynai kaip gręžimas danties be nuskausminamųjų. Kaip ta dviguba atrodo, ir kodėl neužtenka viengubos?
Beja, dar klausiau kodėl vielutę klijavo tik ant keturių priekinių, norėjau, kad ir ant ilčių klijuotų, bet sakė nusikanda, papildomos bėdos būna. Nes man tai iltys juk buvo išlipusios, baisu, kad vėl nepradėtų kreivėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 rugsėjo 2011 - 17:21
Spaudziu desine tom kam nujemi, i tom katrin uzdes!
As ryt varysiu papildomam vizitui( ne pas sava daktarike) bo bijau, ka nenusikasciau breketu. Saki, ka pazres wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 18:20)

Beja, dar klausiau kodėl vielutę klijavo tik ant keturių priekinių, norėjau, kad ir ant ilčių klijuotų, bet sakė nusikanda, papildomos bėdos būna. Nes man tai iltys juk buvo išlipusios, baisu, kad vėl nepradėtų kreivėti doh.gif

O man kai klyjavo, sake jei iltys buvo taisytos reik vieluciu ir ant tu dantu. Na ir manu be vielos butu issikraipusios, nes dar dabar plokstele uzsidejus verzia
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 26, 18:27)
O man kai klyjavo, sake jei iltys buvo taisytos reik vieluciu ir ant tu dantu. Na ir manu be vielos butu issikraipusios, nes dar dabar plokstele uzsidejus verzia

tai va, ir aš taip galvoju, kad reikia, bet man sakė, kad jei iltys būna itin aukštai tada klijuoja, bet ta būna super retais atvejais. Nu žiūrėsiu, jei jausiu, kad bando jos man lyst, tai turės daryt kažką. Bet plokštelę nešiosiu ir dieną, bent jau kol name būnu.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 18:32)
tai va, ir aš taip galvoju, kad reikia, bet man sakė, kad jei iltys būna itin aukštai tada klijuoja, bet ta būna super retais atvejais. Nu žiūrėsiu, jei jausiu, kad bando jos man lyst, tai turės daryt kažką. Bet plokštelę nešiosiu ir dieną, bent jau kol name būnu.

Na jo kiek gydytoju tiek ir nuomoniu biggrin.gif Nes man dar uzakcentavo, kad apacioje butinai reik ant 6-ju dantu o virsui galima ant keturiu, be taipkaip man iltinukus taise tai ir ant ju klijuoja. O plokstele tai ir mano kazkodel visai kitokia smile.gif
O ir plokstele pirma pusmeti reikejo nesiot gal kokiu 16 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 26 rugsėjo 2011 - 17:36
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 26, 18:35)
Na jo kiek gydytoju tiek ir nuomoniu biggrin.gif Nes man dar uzakcentavo, kad apacioje butinai reik ant 6-ju dantu o virsui galima ant keturiu, be taipkaip man iltinukus taise tai ir ant ju klijuoja. O plokstele tai ir mano kazkodel visai kitokia smile.gif
O ir plokstele pirma pusmeti reikejo nesiot gal kokiu 16 val.

nešiosiu ir aš kiek tik galėsiu ją. smile.gif O kokia tavo plokštelė? Šiaip keistoka kad tas "gomurys" išlenktas į išorę, jei būtų įdubęs į vidų tai būtų daug patogiau kalbėti nešvepluojant. Nes dabar laužau liežuvį kaip tik galiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 rugsėjo 2011 - 17:42
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 19:20)
Kaip ta dviguba atrodo, ir kodėl neužtenka viengubos?

Jeigu pameni, ta dviguba plokštelė pas natalę buvo, praeitos temos berots 25psl. ji įdėta. Kadangi pas mane buvo galinis sąkandis, tai ir man tokią pat plokštelę darys, kad man jis atgal nepavažiuotų unsure.gif Pas mane irgi iltys kreivos buvo, viena ypač aukštai, žiūrėsim ką man sugalvos rolleyes.gif
O šiaip esi patenkinta rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 26, 18:56)
Jeigu pameni, ta dviguba plokštelė pas natalę buvo, praeitos temos berots 25psl. ji įdėta. Kadangi pas mane buvo galinis sąkandis, tai ir man tokią pat plokštelę darys, kad man jis atgal nepavažiuotų  unsure.gif  Pas mane irgi iltys kreivos buvo, viena ypač aukštai, žiūrėsim ką man sugalvos  rolleyes.gif 
O šiaip esi patenkinta rezultatu?

nu manau, kad padaryta viskas, ką buvo galima padaryti su breketais. Tai galiu sakyt taip, esu patenkinta. Yra kas kliūva, tačiau čia jau nebesusiję su breketais. smile.gif
O ta plokštelė labai jau čiūdna, gal ir mačiau, bet kažkaip neužfiksavau. Įdomus bus pasakojimas apie tavo breketų nuėmimą. Mes beveik kartu užsidėjom, tai visą kelią kartu ėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 20:04)
nu manau, kad padaryta viskas, ką buvo galima padaryti su breketais. Tai galiu sakyt taip, esu patenkinta. Yra kas kliūva, tačiau čia jau nebesusiję su breketais.  smile.gif
O ta plokštelė labai jau čiūdna, gal ir mačiau, bet kažkaip neužfiksavau. Įdomus bus pasakojimas apie tavo breketų nuėmimą. Mes beveik kartu užsidėjom, tai visą kelią kartu ėjom smile.gif

Būtinai viską aprašysiu, kai tik nuims mirksiukas.gif O tu dėl balinimo neklausei? Nes aš galvoju, kad gal iš kart po nuėmimo negalima balint.. g.gif
Ir kiek tu už nuėmimą mokėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 26 rugsėjo 2011 - 18:17
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 26, 19:12)
Būtinai viską aprašysiu, kai tik nuims  mirksiukas.gif O tu dėl balinimo neklausei? Nes aš galvoju, kad gal iš kart po nuėmimo negalima balint.. g.gif
Ir kiek tu už nuėmimą mokėjai?

kadangi man nuėmė tik viršų tai mokėjau 400. Dėl balinimo neklausiau, bet net neabejoju, kad būtų sakius kol kas nebalint, nes juk apačia nenuimta ir tt. Bet iš tikrųjų tai manau, kad palauksiu kol tą apačią nuims, ir tada pasibalinsiu, nes tikėjausi, kad tikrai bus vaizdelis prastesnis, o jis visai neblogas ax.gif Bet aš bet kokiu atveju būčiau tik minimaliai pasibalinusi viršų, kad nesimatytų didelio skirtumo, tarp apatinių ir viršutinių.
Atsakyti