Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Ačiū už komplimentus mano dantukams 4u.gif Tikrai džiaugiuosi savo holivudu, su breketais tie dantukai neatrodė tokie gražūs blush2.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 14, 12:51)
Kažką praleidau, Bon Bon ir Blondie nuėmė breketus?  bigsmile.gif

Praleidai, praleidai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 14, 15:24)

Uoj, jungsiuos iš namų albumą pažiūrėt, nes darbe nepamenu slaptažodžių smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bon_Bon,tai jau tikrai wow!!! Viskas idealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 14, 11:51)
Kažką praleidau, Bon Bon ir Blondie nuėmė breketus?  bigsmile.gif

Man pirmadienį vizitas, jaučiu nieko nedarys ten man labai, tarpelius uždarinėjam, bet viela žandą duria antrą savaitę, tai bent ją sutvarkys  biggrin.gif

Ar vatos gabalelio nebandei uzdeti ant velios galo ? laikosi esu isbanziusi, vis maziau braizo.
Atsakyti
Bon Bon ,tobula,va cia tai man tobula sypsena,idealiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pagaliau uzsukau i albuma
Smilsee super 4u.gif
Bon_Bon baltai pavydziu wub.gif
Twista puikus pokyciai 4u.gif
gabrieliux pokyciai tikrai pastebimi thumbup.gif

taip pat dar karta sveikinu visus pasiekusias savo kelio pabaiga ir visas juo einancias. Ateis laikas kai ir mes busim be breketu ir busim tokiom graziom supsenom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms blush2.gif Kada nors ir jums visoms išauš tokia diena 4u.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2011 10 14, 18:45)
Bon Bon ,tobula,va cia tai man tobula sypsena,idealiai wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man tai tavo tobula šypsena wub.gif Ačiū labai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 14 spalio 2011 - 20:08
Mergaites,o kada jau duodat priejima i albumiuka?jau kai breketuota buni? ax.gif noriu labai paziuret i visas naujas sypsneas,bet breketus uzdes tik savaites gale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 14, 22:03)
Mergaites,o kada jau duodat priejima i albumiuka?jau kai breketuota buni? ax.gif noriu labai paziuret i visas naujas sypsneas,bet breketus uzdes tik savaites gale ax.gif

Nezin kam cia ir kada ta slaptazodi duoda, as jo ir neturiu biggrin.gif
O uz pusmecio-truputi daugiau, gal antra kart busiu breketuota biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif kokie pokyčiai, tai yra rezultatai...
drinks_cheers.gif 4u.gif didžiausi sveikinimai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 14, 22:03)

mums panasiu laiku sudes bigsmile.gif man uz 2 sav. laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=TacTic,2011 10 14, 09:21]
Sveikos tongue.gif
Visų pirma didžiausi sveikinimai Bon Bon ir Blondie 4u.gif
kad man taip... bet turbūt dar nemažai liko, nes dar 7ukas per kokius 3mm nuo 5uko, kadangi tempiam į 6uko vietą... ir jau pradėjo protinis kaltis, tai dar ir jį teks stumti į 7uko vietą. Žodžiu turbūt dar ilgas kelias... schmoll.gif
o vizitas jau antradienį thumbup.gif

Labas, o kiek laiko jau nesioji breketus?
Atsakyti