Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

sveikos, kai nuėmė man viršų, tai taip ir pamiršau aš tuos breketus, nesuku galvos dėl apačios smile.gif Reiks kurią dieną užeit pas ortodontę, kad nuimtų lankelį, nes priekiniam tarpdantyje kažkoks neaiškumas yra, tai reiks susitvarkyt, ir vėl lankelį uždėt. Su plokštele švepluoju vis dar labai, ir nemanau, kad kada nors bus taip, kad nešvepluosiu, tiesiog ji labai trukdo liežuviui. Bet nieko, naktį galima patylėti. smile.gif pastebėjau, kad plokštelė vakarais truputį sunkiau įsideda, nei kad tarkim ryte, po nakties nešiojimo, vadinasi dantys juda, bet aišku labai labai nežymiai. Manau nešiosiu plokštelę naktimis visada. Nėra čia jokio nepatogumo. Bile dantys neiškryptų, nes pasiskaičiau, kaip čia daug kam grįžinėja, baisu, antrą kart nebenorėčiau nešioti breketų schmoll.gif Tai atsakingai prisižiūrėsiu. smile.gif Dėl dantenų apsipjaustymo kaip buvau kalbėjus, tai kol kas nedarysiu to, nes gali būti kad to neprireiks ir išsispręs savaime šitas reikalas. smile.gif Na bus matyt rolleyes.gif Tai tiek kol kas.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 10 13, 09:00)
Ujėj:) sveikinu smile.gif
lauksim nuotraukųsmile.gif
Papildyta:
O kokių problemų turėtų būti?smile.gif
pas mane 6 keraminiai, likę - metaliniai:) net negalvočiau kitaip dėtis:)

tai virsuj taip galima, bet kad apacioje taip leistu nesioti neteko dar girdeti.
Atsakyti
Ačiū, merginos, už sveikinimus.. 4u.gif

Kai pamačiau savo atspaudus.. doh.gif Negalvojau, kad buvo tokia baisi situacija.. Užtat man pilnai sukandimas ir nesusitvarkė, tarpukas tarp viršutinių ir apatinių dantų liko milimetro, bet gydytoja paklausė ar jau patenkinta, kai pasakiau, kad taip, tai girdžiu, kad man jau nutraiško breketukus.. smile.gif

Dabar liko estetiniai dalykai, nes ant vieno dantuko turiu tokią geltoną dėmelę dar nuo plokštelės laikų, tai reikės kažkaip ją plombuot ir noriu pasibalint.. Tik viskas nusikelia kitiems metams.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 10 13, 10:10)
tai virsuj taip galima, bet kad apacioje taip leistu nesioti neteko dar girdeti.

Aciu merginos uz atsakymus smile.gif
Man dabar taip atrodo, kad labai matysis tie metaliniai breketai ant apatiniu dantu doh.gif Bet manau cia laiko klausimas, ateis laikas ir apsiprasiu prie ju..
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 10 13, 10:10)

Aj čia apie apačią kalba buvo:) praleidau pro akis. Na mano pažįstama taip nešioja. ir nieko.
Bet apačioj tai man kažkaip ir metaliniai gerai.
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2011 10 13, 10:40)
Aciu merginos uz atsakymus smile.gif
Man dabar taip atrodo, kad labai matysis tie metaliniai breketai ant apatiniu dantu doh.gif  Bet manau cia laiko klausimas, ateis laikas ir apsiprasiu prie ju..

na bent jau pas mane apačioj metalas tai tikrai matosi. bet man kažkaip svarbiausia viršus buvo, tai tik dėl jo ir sukau galvąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 10 13, 09:47)
sveikos, kai nuėmė man viršų, tai taip ir pamiršau aš tuos breketus, nesuku galvos dėl apačios smile.gif Reiks kurią dieną užeit pas ortodontę, kad nuimtų lankelį, nes priekiniam tarpdantyje kažkoks neaiškumas yra, tai reiks susitvarkyt, ir vėl lankelį uždėt. Su plokštele švepluoju vis dar labai, ir nemanau, kad kada nors bus taip, kad nešvepluosiu, tiesiog ji labai trukdo liežuviui. Bet nieko, naktį galima patylėti. smile.gif pastebėjau, kad plokštelė vakarais truputį sunkiau įsideda, nei kad tarkim ryte, po nakties nešiojimo, vadinasi dantys juda, bet aišku labai labai nežymiai. Manau nešiosiu plokštelę naktimis visada. Nėra čia jokio nepatogumo. Bile dantys neiškryptų, nes pasiskaičiau, kaip čia daug kam grįžinėja, baisu, antrą kart nebenorėčiau nešioti breketų  schmoll.gif Tai atsakingai prisižiūrėsiu. smile.gif Dėl dantenų apsipjaustymo kaip buvau kalbėjus, tai kol kas nedarysiu to, nes gali būti kad to neprireiks ir išsispręs savaime šitas reikalas. smile.gif  Na bus matyt rolleyes.gif  Tai tiek kol kas.

o as kol kas nejauciu jokio tempimo kai nakti uzsidedu plokstele. matyt dar nedrista dantukai judet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 10 13, 11:57)
o as kol kas nejauciu jokio tempimo kai nakti uzsidedu plokstele. matyt dar nedrista dantukai judet  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
ŠIANDIEN MAN NUĖMĖ BREKETUS! clap.gif flirt.gif ploja.gif ploja.gif wub.gif
Pats nuėmimas nebuvo baisus, bet jau klijų šlifavimas fear.gif pakartot nenorėčiau... Užklijavo lankelius iš vidinės pusės, viršuje tik ant 4 priekinių dantų, apačioje ant 6. Plokštelė bus tik viršutiniam dantim, ne dviguba bigsmile.gif iš dalies gerai - mažiau nepatogumų, bet iš kitos pusės baisu, kad sąkandis negrįštu. Dar mano kampuotus pirmukus apšlifavo, dabar tokie apvalūs. Nuėmimas kainavo 750lt. O dėl balinimo dar pagalvosiu, nes kolkas jų baltumas mane tenkina, su breketais tikrai tokie balti neatrodė wub.gif
Nuotraukas įkelsiu, kai pasiimsiu plokštelę cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 13 spalio 2011 - 13:28
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 13, 14:27)
Sveikos, merginos  4u.gif
ŠIANDIEN MAN NUĖMĖ BREKETUS! clap.gif  flirt.gif  ploja.gif  ploja.gif  wub.gif

Sveikinimai ir lauksim nuotraukytės 4u.gif
Atsakyti
Na kiek daug džiugių naujienų 4u.gif Visas sveikinu drinks_cheers.gif wub.gif Greit bus taip kad visos senbūvės jau buvs pasiekusios holivudus ir rečiau lankysis šiuose namučiuose blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu Blondie ir Bon Bon 4u.gif
Atsakyti
Spaudziu desine, Bon_Bon! 4u.gif
Atsakyti