Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Labas vakarėlis.. 4u.gif

Aš pas jus visai nebeužsuku, bet kadangi turiu naujienų, tai ateinu pasigirt.. Vakar jau ir man nuėmė breketus.. thumbup.gif Jau ir aš džiaugiuos savo Hollywood'u, o dantis valytis tai vienas malonumas.. biggrin.gif
Pats nuėmimas tikrai nebaisus, nes prisiskaičiau jūsų ir galvojau šakės.. Tai tik priekiniai dantukai jautroki buvo, kai šlifavo, bet šiaip nieko baisaus tikrai.. Priklijavo vielutes ir viršuj ir apačioj, ir ryt plokšteles pasiimu, nešiosiu naktim 2 metus..
Kitą savaitę grįšiu namo, tai pasifotkinsiu ir pasirodysiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 10 12, 20:30)
Labas vakarėlis..  4u.gif

Aš pas jus visai nebeužsuku, bet kadangi turiu naujienų, tai ateinu pasigirt.. Vakar jau ir man nuėmė breketus..  thumbup.gif  Jau ir aš džiaugiuos savo Hollywood'u, o dantis valytis tai vienas malonumas..  biggrin.gif
Pats nuėmimas tikrai nebaisus, nes prisiskaičiau jūsų ir galvojau šakės.. Tai tik priekiniai dantukai jautroki buvo, kai šlifavo, bet šiaip nieko baisaus tikrai.. Priklijavo vielutes ir viršuj ir apačioj, ir ryt plokšteles pasiimu, nešiosiu naktim 2 metus..
Kitą savaitę grįšiu namo, tai pasifotkinsiu ir pasirodysiu..  4u.gif

Sveikinu, blondie wub.gif thumbup.gif Tikiuosi ir man rytoj taip pat pasiseks, lauksim fotoreportažo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 10 10, 10:50)
Na ką, grįšiu ir aš į jūsų gretas turbut smile.gif džiaugiaus, kad mano tiesūs dantukai ir viskas sutvarkyta jau 8 metai, dabar tik vyras tvarkos dantis, ale ir pačiai turbūt teks iš naujo tvarkytis, tik neįsivaizduoju kaip..

ar dantukai po 8 metu nepasikraipe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 10 12, 19:30)

Aš pas jus visai nebeužsuku, bet kadangi turiu naujienų, tai ateinu pasigirt.. Vakar jau ir man nuėmė breketus..  thumbup.gif  Jau ir aš džiaugiuos savo Hollywood'u, o dantis valytis tai vienas malonumas..  biggrin.gif

sveikinu wub.gif
Atsakyti
O! Sveikinimai,blonde!!!!! Itariu,kad tikrai super pas Tave,nes ir su breketais fantastiskai dantukai atrode! thumbup.gif
Atsakyti

Nu fainai kaip wub.gif sveikinu! thumbup.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 12, 19:35)
Tikiuosi ir man rytoj taip pat pasiseks, lauksim fotoreportažo  bigsmile.gif  4u.gif

laikom kumščius ir už tave thumbup.gif

Man tai su dantais nieko nesidaro, kaip vietoj taip vietoj, laukiu vizito 24 d., norėjau ankščiau nulėkti, bet gydytojos nebuvo...čia viena draugė pasakojo kaip jai žadėjo žadėjo nuimti ir atnešiojo 4 metus visgi biggrin.gif dbr vėl susidėjo..kažkas negerai pasidarė, tikiuosi nebus man taip su tais pažadais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 12, 18:36)
man va irgi tokia pat situacija,kam pasakai kad desiuos,visi kam tau reikia,gi normalus tie dantys.o man ne ax.gif as noriu kqad butu lygus ir grazus ir va ka dar pasakysiu,daug kas gal nenoredamas izeist pasako kad geri tie dantys,kam cia reikia ax.gif nesakys gi oi kreivi tikrai,dekis butinai biggrin.gif

Mana viena draugi palaiki mani. Tikra padruzki! Ana net su sava dantiste snekeja i jos klausi pas kan ana rekomenduotu susidet zaslus. Kai viskas buva padeta ant lekstutes, belika susisiekt su daktarike i susitart del "pasimatyma".

Aš pas jus visai nebeužsuku, bet kadangi turiu naujienų, tai ateinu pasigirt.. metus..

Aina sau kaip ciotkai! 4u.gif

O jus, mergas, baiket sneket apie dantu issiklaipymus(is po zaslu nesiojima). Zmonem miegot reiks( cia as apie savi). blink.gif
Atsakyti
Sveikos, istosiu ir as i jusu buri po menesio smile.gif Tik norejau paklausti jusu, man virsuje des keramikinius breketus, o apacia metalinius. Ir as noreciau apacia uzsideti keturis keramikinius breketukus ant priekiniu dantu, bet gydytoja nepatare taip daryti. Nes sake ju dydis skiriasi ir geriau, kad visas lankas butu su metaliniais breketais. Tai sakykite ar yra kas taip uzsideje ant vieno zandikaulio metalinius/keramikinius breketus smile.gif Ar yra kazkokiu problemu?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 10 13, 08:03)
Sveikos, istosiu ir as i jusu buri po menesio smile.gif Tik norejau paklausti jusu, man virsuje des keramikinius breketus, o apacia metalinius. Ir as noreciau apacia uzsideti keturis keramikinius breketukus ant priekiniu dantu, bet gydytoja nepatare taip daryti. Nes sake ju dydis skiriasi ir geriau, kad visas lankas butu su metaliniais breketais. Tai sakykite ar yra kas taip uzsideje ant vieno zandikaulio metalinius/keramikinius breketus smile.gif  Ar yra kazkokiu problemu?

sveika, aš taip nešioju viršuje o apačioje tik metaliniai. Yra dar keletas merginų, kurios taip pat nešioja metalinius/keramikinius. Aš asmeniškai manau, kad apačioje nelabai ir reikia tų keramikinių nes ju beveik nesimato, na nebent labai plati šypsena. o problemų kolkas jokių neturėjau, per beveik 9 mėnesius nei vienas nebuvo nukritęs ar skilęs.
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2011 10 12, 20:21)
ar dantukai po 8 metu nepasikraipe?  4u.gif

kadangi saziningai nesiojau aparata naktimis visus metus (tik paskutini pusmeti praretinau iki kas antros nakties, o taip visalaik kasnakt), tai lyg ir savo vietose ax.gif bet jaucias kad jie juda, nes kai vakare deduso aparata, tai spaudzia ir ryte po aparato sukandimas ne tosk patogus, bet cia gal mano beda, kad sakandziui negerai kazkas unsure.gif
Atsakyti

WoooooHooo! smile.gif)) Sveikinimai smile.gif. Laukiam foto wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 12, 18:36)
man va irgi tokia pat situacija,kam pasakai kad desiuos,visi kam tau reikia,gi normalus tie dantys.o man ne ax.gif as noriu kqad butu lygus ir grazus ir va ka dar pasakysiu,daug kas gal nenoredamas izeist pasako kad geri tie dantys,kam cia reikia ax.gif nesakys gi oi kreivi tikrai,dekis butinai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Ujėj:) sveikinu smile.gif
lauksim nuotraukųsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2011 10 13, 08:03)
Sveikos, istosiu ir as i jusu buri po menesio smile.gif Tik norejau paklausti jusu, man virsuje des keramikinius breketus, o apacia metalinius. Ir as noreciau apacia uzsideti keturis keramikinius breketukus ant priekiniu dantu, bet gydytoja nepatare taip daryti. Nes sake ju dydis skiriasi ir geriau, kad visas lankas butu su metaliniais breketais. Tai sakykite ar yra kas taip uzsideje ant vieno zandikaulio metalinius/keramikinius breketus smile.gif  Ar yra kazkokiu problemu?

O kokių problemų turėtų būti?smile.gif
pas mane 6 keraminiai, likę - metaliniai:) net negalvočiau kitaip dėtis:)
Atsakyti