Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Klausete kaip rezultatas po 7 metu breketu nesiojimo , na puikus, tenkina. siaip nezinau kodel taip ilgai, nebuvau ir pries tai labai baisi, sakandis buvo gilus.
nueme seniai, pries 6 kokius metus. siaip noriu paklausti, o jums nereikia po breketu nesioti retkarciais nakciai kokios ploksteles, man ja dave, sake del visa ko, nesioti karta savaitej naktimis ar pan, bet as jau to seniai nedarau. atseit, kad viskas atgal negrizt. ar turite tokia plokstele po breketu nesiojimo? ar nesiojate?galvoju, gal reiktu vel nesioti man ja, sunkiai jau beisideda. ir dar ant apatiniu dantu paliko tokia metalo vielute is kitos puses, sake, kad visam gyvenimui blink.gif tipo irgi gal kad negriztu blink.gif ar turite kas nors tokia? man nepatinka, nes akmenys ten susidaro, o karta kai juos stomatologe vale atklijavo vista ta vielute netycia, suklijavo klisai poto. Zalgirio poliklinikoj perklijavo po to. Tai nebevalau daugiau dantu akmenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 11, 16:20)
per kiek laiko, po pirmos koncultacijos sudeda breketus? ;]

Jazus tu Maryja, cia tai tempai...Kai nuejau pirmakarta, man padare plokstele, tada nesiojau ja gal pora metu, reikedavo kas savaite pasukti su tokiu rakteliu, kad issiplestu, ja nesioti. Tada padare kita, o tada jau dejo pacius breketus, juos nesiojau apie 5 m. taciau su visom plokstelem manau tikrai kokie 7 m. susidarytu. Ir tai buvo gydymo vieninga sistema, viska dariau pas tuos pacius gydytojus. Dabar kaip sakiau, turiu plokstele, ja man dave kad retkarciais panesiociau. Seniai nebenesiojau. Nebeuzeina man ji, pasimatavau siandien, dantai grizta matyt atgal g.gif . Bet siaip ar taip, jei neturit pinigu, nekompleksuokite del tu dantu. Jie dazniausiai suteikia asmeninio zavesio net kreivi, net netobuli. Pazinojau labai labai simpatiska, grazia mergina, kurios dantys buvo tokie kaip suniuko unsure.gif ir kreivi, ir smailoki. Ir suauge kazkaip keistai. Bet ji buvo tokia grazi su tais savo dantukais. Ir taip trauke priesinga lyti. Ir tiko jai jie labai!Jei butu sutvarkyti, dingtu jos dalele zavesio. Tiesa ne Lietuve ji buvo, ne Lietuvoje. O mums taip reikia, kad viskas butu neva vienoda, tobula. Graziam zmogui viskas tinka.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 12, 14:10)
Jazus tu Maryja, cia tai tempai...Kai nuejau pirmakarta, man padare plokstele, tada nesiojau ja gal pora metu, reikedavo kas savaite pasukti su tokiu rakteliu, kad issiplestu, ja nesioti. Tada padare kita, o tada jau dejo pacius breketus, juos nesiojau apie 5 m. taciau su visom plokstelem manau tikrai kokie 7 m. susidarytu. Ir tai buvo gydymo vieninga sistema, viska dariau pas tuos pacius gydytojus. Dabar kaip sakiau, turiu plokstele, ja man dave kad retkarciais panesiociau. Seniai nebenesiojau. Nebeuzeina man ji, pasimatavau siandien, dantai grizta matyt atgal g.gif . Bet siaip ar taip, jei neturit pinigu, nekompleksuokite del tu dantu. Jie dazniausiai suteikia asmeninio zavesio net kreivi, net netobuli. Pazinojau labai labai simpatiska, grazia mergina, kurios dantys buvo tokie kaip suniuko  unsure.gif ir kreivi, ir smailoki. Ir suauge kazkaip keistai. Bet ji buvo tokia grazi su tais savo dantukais. Ir taip trauke priesinga lyti. Ir tiko jai jie labai!Jei butu sutvarkyti, dingtu jos dalele zavesio. Tiesa ne Lietuve ji buvo, ne Lietuvoje. O mums taip reikia, kad viskas butu neva vienoda, tobula. Graziam zmogui viskas tinka.

Na nežinau..man kreivi dantys tai tikrai jokio žavesio nei vienam žmogui nesuteikia g.gif plius dar yra toks dalykas, kad kitiem būtina tiesintis dantis. Aš pvž visai nebegalėjau normaliai kramtyti, tik viena puse, nes sąkandis išsiderinęs buvo..

Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 10 12, 14:17)
Na nežinau..man kreivi dantys tai tikrai jokio žavesio nei vienam žmogui nesuteikia  g.gif  plius dar yra toks dalykas, kad kitiem būtina tiesintis dantis. Aš pvž visai nebegalėjau normaliai kramtyti, tik viena puse, nes sąkandis išsiderinęs buvo..

idomu del ko tai issiderino, jei maiso, tai kita kalba. o graziam zmogui bet kas tinka. na zinoma, kalbi taip nes nematei mano drauges, kuria mes praminem Dantukine mergaite. Tai buvo pati tikroji dantuku feja. Mergina kuri visa laika sypsosi ir neslepia savo tikrai ne kasdieniskai kreivu, smailu dantuku.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 12, 14:22)
idomu del ko tai issiderino, jei maiso, tai kita kalba. o graziam zmogui bet kas tinka. na zinoma, kalbi taip nes nematei mano drauges, kuria mes praminem Dantukine mergaite. Tai buvo pati tikroji dantuku feja. Mergina kuri visa laika sypsosi ir neslepia savo tikrai ne kasdieniskai kreivu, smailu dantuku.

Mana geriausi draugi visada saki, ka jai patikai mana dantys. JAI patika, bet ne MAN.
As tvarkaus dantis del to, ka pati norius sau patikt.
O siaip is daugelia teka isgist, ka nebutina ma cia tvarkytis. Juk ner blogai.
Manau, ka svarbu, ka zmogus pats sau patiktu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 12, 14:22)

Išsiderino dėl to, kad ištrauktas dantis buvo.
O draugės jūsų tikrai nemačiau. Bet aš tiesiog sakau, kad man gražu teisūs, balti ir sveiki dantys. Per mano gyvenimą nebuvo atvejo, kad man patiktų kreivi dantys:)
čia mano nuomonė..kiekvienas ją turi skirtingąsmile.gif
Atsakyti
Buvau siandien vizite, gydytoja dziaugesi, kad taip viskas sklandziai einasi. Sake labai dziaugiasi pasirinkta taktika apatiniam zandikauliui, nes graziai dantukai susistate ir nereikejo nei vieno raut. Parode man mano nuotraukas kokie buvo pries gydyma doh.gif Juoktis pradejau, sakau, kad ne mano cia dantys, ka ji rodo, nebuvo mano tokie biggrin.gif
Del tu gryzinejimu tai mane nuteike, kad apacioje ilgai ilgai su plokstele draugaut turesiu nes kai toks kreivumas buvo, tikrai nores jie grizt atgal.
Klausiau kiek dar kankis, tai nenorejo prognozuoti. Virsuje dar tarpas didziuuuulis... Ir centras dar ne visai "namuose".
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 10 12, 15:06)
Buvau siandien vizite, gydytoja dziaugesi, kad taip viskas sklandziai einasi. Sake labai dziaugiasi pasirinkta taktika apatiniam zandikauliui, nes graziai dantukai susistate ir nereikejo nei vieno raut. Parode man mano nuotraukas kokie buvo pries gydyma  doh.gif  Juoktis pradejau, sakau, kad ne mano cia dantys, ka ji rodo, nebuvo mano tokie  biggrin.gif
Del tu gryzinejimu tai mane nuteike, kad apacioje ilgai ilgai su plokstele draugaut turesiu nes kai toks kreivumas buvo, tikrai nores jie grizt atgal.
Klausiau kiek dar kankis, tai nenorejo prognozuoti. Virsuje dar tarpas didziuuuulis... Ir centras dar ne visai "namuose".

Liuks, ka gerai tvarkos! 4u.gif
O ana visada kaip kokia gyvacioke raitos, kai paklausi kiek laika lika... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 12, 13:17)
kazkuriam puslapy kazkas rase kad KMUK 4800 su vizitais tai man ta pacia kaina Damusiene privaciai sake jei detis visus gelezius,jau cia su vizitais ir nuemimu 4u.gif  smile.gif taip kad ne ka ten pigiau sakyciau ax.gif

Tos pačios kainos beveik, bet aš vistik manau, kad privačiai dirbančios gydytojos labiau atsižvelgia ir į pacijento pageidavimus ir dirba sklandžiau, greičiau ax.gif

QUOTE(Esha @ 2011 10 12, 16:06)
Buvau siandien vizite, gydytoja dziaugesi, kad taip viskas sklandziai einasi. Sake labai dziaugiasi pasirinkta taktika apatiniam zandikauliui, nes graziai dantukai susistate ir nereikejo nei vieno raut. Parode man mano nuotraukas kokie buvo pries gydyma  doh.gif  Juoktis pradejau, sakau, kad ne mano cia dantys, ka ji rodo, nebuvo mano tokie  biggrin.gif

Esha, o tu man atrodo niekada pas mus ir nesirodei g.gif Gal norėtum į albumėlį įdėt savo dantukus? Ar turi prisijungimą? rolleyes.gif

Rytoj vizitas cool.gif wub.gif
Atsakyti
Rytoj vizitas cool.gif wub.gif
[/quote]

Man tik 17d smile.gif nors jau pirmadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 12, 12:17)
kazkuriam puslapy kazkas rase kad KMUK 4800 su vizitais tai man ta pacia kaina Damusiene privaciai sake jei detis visus gelezius,jau cia su vizitais ir nuemimu 4u.gif  smile.gif taip kad ne ka ten pigiau sakyciau ax.gif

Del tu kainu, as dejausi paprastus gelezinius irgi kaip visur prognozavo, kad kainuos apie 4800, bet eigoje apie 6000 suplojau. ir taip visiems pazystamiems su kuo pakalbu. Tad klinikose yra stabiluma, sumokejei ir nei cento daugiau.
O del gydytoju..Tai nemanau, kad jei eisi pas ta pacia privaciai ir klinikose skirsis darbo kokybe, juk nedirbs prasciau tik kad tai valstybinis darbas.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 10 12, 13:46)
Mana geriausi draugi visada saki, ka jai patikai mana dantys. JAI patika, bet ne MAN.
As tvarkaus dantis del to, ka pati norius sau patikt.
O siaip is daugelia teka isgist, ka nebutina ma cia tvarkytis. Juk ner blogai.
Manau, ka svarbu, ka zmogus pats sau patiktu.

man va irgi tokia pat situacija,kam pasakai kad desiuos,visi kam tau reikia,gi normalus tie dantys.o man ne ax.gif as noriu kqad butu lygus ir grazus ir va ka dar pasakysiu,daug kas gal nenoredamas izeist pasako kad geri tie dantys,kam cia reikia ax.gif nesakys gi oi kreivi tikrai,dekis butinai biggrin.gif
Atsakyti