QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 11, 16:20)
per kiek laiko, po pirmos koncultacijos sudeda breketus? ;]
Jazus tu Maryja, cia tai tempai...Kai nuejau pirmakarta, man padare plokstele, tada nesiojau ja gal pora metu, reikedavo kas savaite pasukti su tokiu rakteliu, kad issiplestu, ja nesioti. Tada padare kita, o tada jau dejo pacius breketus, juos nesiojau apie 5 m. taciau su visom plokstelem manau tikrai kokie 7 m. susidarytu. Ir tai buvo gydymo vieninga sistema, viska dariau pas tuos pacius gydytojus. Dabar kaip sakiau, turiu plokstele, ja man dave kad retkarciais panesiociau. Seniai nebenesiojau. Nebeuzeina man ji, pasimatavau siandien, dantai grizta matyt atgal

. Bet siaip ar taip, jei neturit pinigu, nekompleksuokite del tu dantu. Jie dazniausiai suteikia asmeninio zavesio net kreivi, net netobuli. Pazinojau labai labai simpatiska, grazia mergina, kurios dantys buvo tokie kaip suniuko

ir kreivi, ir smailoki. Ir suauge kazkaip keistai. Bet ji buvo tokia grazi su tais savo dantukais. Ir taip trauke priesinga lyti. Ir tiko jai jie labai!Jei butu sutvarkyti, dingtu jos dalele zavesio. Tiesa ne Lietuve ji buvo, ne Lietuvoje. O mums taip reikia, kad viskas butu neva vienoda, tobula. Graziam zmogui viskas tinka.