QUOTE(gabiux25 @ 2011 10 11, 19:13)
Dazniausiai deda ant abieju,aisku buna isimciu,bet retokai. Nes tvarkant viena zandikauli sakandis pasikeicia ir tada tenka ir ji pertvarkyti. Nebent pas tave labai mazos problemeles.
Jau gal kur konsultavaisi ar cia bus tik pirma konsultacija? Jei buvai - ka rekomendavo, kokios problemeles??
As pati ir lt negyvenu,bet kai jau zinojau pas ka noriu detis tai pasiskambinau ir uzsiregistravau, nes ne visada iseina pasikonsultuoti ir iskart susideti breketukus per ta pati vizita..
As jau labai jaunoj paauglysteje nesiojau breketus, mano pirmi du priekiniai dantys buvo ziauriai atsikise, o praejus geram desimtmeciui jie vis sparciau eme atsistatyti, gal ne taip baisiai kaip paauglysteje, bet rezultatas manes nebetenkina, man patare UK vel susideti, zadejo jog ir gydymas turetu buti per pus trumpesnis nei iprastai. Lietuvoje dar pas nieka nesikonsultavau, tai va tos problemos gal nera dideles, todel ir svarstau apie klinikas, kad labai neissileisti pinigu
Papildyta:
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 10 11, 19:13)
Adri-as dar esu uzsirasiusi pas Smailiene,ji dirba ir KMUK ir privacioj klinikoj.Tai va i ta privacia be problemu papuoliau.
Aisku viskas, bandysiu jau skambintis ir bent i kelias vietas, kad nelikciau gryzusi be nieko. Aciu