Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 21:19)
o gal turite kas informacijos ar klinikose turi breketu pasirinkimo galimybes, t.y. geleziniai, mini geleziniai, keramikiniai ir t.t.? ar tai tik privaciu kliniku pliusai?

Klinikose, bent jau seniau tai tikrai negalima buvo pasirinkt> manau ir dabar tik paprasti metaliniai yra
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 10 11, 19:13)
Dazniausiai deda ant abieju,aisku buna isimciu,bet retokai. Nes tvarkant viena zandikauli sakandis pasikeicia ir tada tenka ir ji pertvarkyti. Nebent pas tave labai mazos problemeles.  mirksiukas.gif

Jau gal kur konsultavaisi ar cia bus tik pirma konsultacija? Jei buvai - ka rekomendavo, kokios problemeles??  smile.gif

As pati ir lt negyvenu,bet kai jau zinojau pas ka noriu detis tai pasiskambinau ir uzsiregistravau, nes ne visada iseina pasikonsultuoti ir iskart susideti breketukus per ta pati vizita.. ax.gif

As jau labai jaunoj paauglysteje nesiojau breketus, mano pirmi du priekiniai dantys buvo ziauriai atsikise, o praejus geram desimtmeciui jie vis sparciau eme atsistatyti, gal ne taip baisiai kaip paauglysteje, bet rezultatas manes nebetenkina, man patare UK vel susideti, zadejo jog ir gydymas turetu buti per pus trumpesnis nei iprastai. Lietuvoje dar pas nieka nesikonsultavau, tai va tos problemos gal nera dideles, todel ir svarstau apie klinikas, kad labai neissileisti pinigu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 10 11, 19:13)
Adri-as dar esu uzsirasiusi pas Smailiene,ji dirba ir KMUK ir privacioj klinikoj.Tai va i ta privacia be problemu papuoliau.

Aisku viskas, bandysiu jau skambintis ir bent i kelias vietas, kad nelikciau gryzusi be nieko. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 21:26)
As jau labai jaunoj paauglysteje nesiojau breketus, mano pirmi du priekiniai dantys buvo ziauriai atsikise, o praejus geram desimtmeciui jie vis sparciau eme atsistatyti, gal ne taip baisiai kaip paauglysteje, bet rezultatas manes nebetenkina, man patare UK vel susideti, zadejo jog ir gydymas turetu buti per pus trumpesnis nei iprastai. Lietuvoje dar pas nieka nesikonsultavau, tai va tos problemos gal nera dideles, todel ir svarstau apie klinikas, kad labai neissileisti pinigu  doh.gif
Papildyta:
Aisku viskas, bandysiu jau skambintis ir bent i kelias vietas, kad nelikciau gryzusi be nieko. Aciu  4u.gif

O tai jus nenesiojote ploksteles prilaikaincios ? Ar kaip kad atsistate atgal ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 11, 19:28)
O tai jus nenesiojote ploksteles prilaikaincios ? Ar kaip kad atsistate atgal ? smile.gif

Nesiojau, kiek pamenu reikejo 2-3 metus nesioti, o po tu atnesiotu metu dar kokius 4 metus viskas buvo gerai, veliau emiau pastebeti pokycius, kad jie vel po truputi atsikisa, is pradziu maniau vaidenasi, kad jau kai yra gerai noriu dar geriau, bet paskui ir kiti eme pastebeti, o dabar jie man jau gerokai atsikise. Man minejo, kad taip gali buti, kad dantys turi tendencija sugryzti, nes vyksta nuolatiniai pokyciai nepaisant gydemes ar ne, tai va man tie pokyciai ir ivyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 21:36)
Nesiojau, kiek pamenu reikejo 2-3 metus nesioti, o po tu atnesiotu metu dar kokius 4 metus viskas buvo gerai, veliau emiau pastebeti pokycius, kad jie vel po truputi atsikisa, is pradziu maniau vaidenasi, kad jau kai yra gerai noriu dar geriau, bet paskui ir kiti eme pastebeti, o dabar jie man jau gerokai atsikise. Man minejo, kad taip gali buti, kad dantys turi tendencija sugryzti, nes vyksta nuolatiniai pokyciai nepaisant gydemes ar ne, tai va man tie pokyciai ir ivyko  smile.gif

Na taip, man ortodonte sake, kad visa gyvenima plokstele reiks nesiot, po kokiu 4-5metu uztenka bent karto per savaite, nes kitaip dantys iskryps.
O jus pasiryzus visa gyvenima vel kankintis su breketais ?
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 11, 19:39)
Na taip, man ortodonte sake, kad visa gyvenima plokstele reiks nesiot, po kokiu 4-5metu uztenka bent karto per savaite, nes kitaip dantys iskryps.
O jus pasiryzus visa gyvenima vel kankintis su breketais ?

Dabar jau visi kalba ir zino, kad ploksteles reikia ir reikes nesioti visa gyvenima, nes su metais vistiek dantys krypsta, keiciasi, o tada man to dar nepasake, tik poto kai atbegau su akivaizdziais pokyciais biggrin.gif
Na jei kaip zadejo gydymas truks zymiai trumpiau, tai pasiryzus, o ir mano pareigos reikalauja tvarkingai atrodyti, tai, kad ir kaip uzknise, turbut teks vel atnesioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Adri*: 11 spalio 2011 - 20:50
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 20:49)
Dabar jau visi kalba ir zino, kad ploksteles reikia ir reikes nesioti visa gyvenima, nes su metais vistiek dantys krypsta, keiciasi, o tada man to dar nepasake, tik poto kai atbegau su akivaizdziais pokyciais  biggrin.gif
Na jei kaip zadejo gydymas truks zymiai trumpiau, tai pasiryzus, o ir mano pareigos reikalauja tvarkingai atrodyti, tai, kad ir kaip uzknise, turbut teks vel atnesioti.

jetus atrodo atvargsti, tai ne dar grįžta tie dantys..
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 10 11, 20:00)
jetus atrodo atvargsti, tai ne dar grįžta tie dantys..

Guodziuosi tuo, kad per tiek metu pamirsau tuos vargus, tai lengviau apsimesiu, kad deduos lyg pirma karta biggrin.gif
Atsakyti
Kaip apmaudu, kad tie dantys metams bėgant grįšta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 11, 20:16)
Kaip apmaudu, kad tie dantys metams bėgant grįšta... unsure.gif

Tikrai gaila, dar pinigu nekainuotu tai bala nemate, o dabar dar ir islaidu papildomu kiek doh.gif cia kaip ir su grozio operacijom, tempk oda, badyk kiek tik nori ir kiek pinigine leidzia, vistiek su metais viskas gryzta i savo vietas. Dantys, oda, kunas - su senatve nepakovosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 22:37)
Tikrai gaila, dar pinigu nekainuotu tai bala nemate, o dabar dar ir islaidu papildomu kiek  doh.gif cia kaip ir su grozio operacijom, tempk oda, badyk kiek tik nori ir kiek pinigine leidzia, vistiek su metais viskas gryzta i savo vietas. Dantys, oda, kunas - su senatve nepakovosi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 11, 20:14)
Taip cia kaina su vizitais, ir nuemimu. O eiles ten ilgos tad reik skambintis is anksto smile.gif

kazkuriam puslapy kazkas rase kad KMUK 4800 su vizitais tai man ta pacia kaina Damusiene privaciai sake jei detis visus gelezius,jau cia su vizitais ir nuemimu 4u.gif smile.gif taip kad ne ka ten pigiau sakyciau ax.gif
Atsakyti