Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Gal kuri Kaune dejotes breketus neprivaciai, o klinikose? Kokia patirtis? Kokios orientacines kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 10 11, 16:05)
oi sapnininkės jūs  biggrin.gif
man vis neiškrenta iš minčių postas apie traškantį žandikaulį.. man kartais ryte jis traška, atsimenu, kad orto sakė jei pradės traškėt, tai nesidėt elastikų.. bet tai kaip tada gydymas vyks jei be elastikų??  ir dar tas užstrigęs žandikaulis?? kaip jis užstrigti gali? išsižioji ir bac? gal kvailai čia parašiau, bet neįsivaizduoju.. o rytais net šaltas prakaitas muša kai traška man žandikaulis, dabar bijau, kad ir man kada neužstrigtų... fear.gif

blink.gif man tai traška ir skauda, bet periodais. Net neaišku, kas provokuoja. Būna, kad kertu riešutus lazdyno ir nieko tokio, o būna, kad net įsižioti įkišti šaukštą į burną skauda blink.gif .
Bet turiu viltį, kad pakoregavus sąkandį pasitaisys padėtis. Bent taip sakė ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 17:45)
Gal kuri Kaune dejotes breketus neprivaciai, o klinikose? Kokia patirtis? Kokios orientacines kainos?  smile.gif

Kad man atrodo kad ir klinikose ir privaciose klinikose kainos drastiskai nesiskiria. Kiek zinau nera tokio dalyko kaip nemokami/kompensuojami breketai, ploksteles taip,bet ne breketai. Merginos,pataisykit jei klystu. smile.gif

Metaliniu breketuku kainos prasideda lyg ir nuo 1200 uz zandikauli.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 10 11, 17:53)
O ma anksciau traskeja( kai buvau konsultacijoj, tai daktariki saka- issiziok- as ziojuos, zandikaulis- trakst trakst. Saka uzsiciaupk, paskui vel- issiziok- zandikaulis- trakst trakst). O daba lygtais nebetrask. unsure.gif

na ir man dabar būna tas trakšt trakšt bijau.gif kažkaip aksčiau tai super retas atvejis būdavo, galvojau gal nugulėdavau ar ką..
dar panešiosiu elastikus iki savojo vizito ir tada padejuosu ortodontei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 10 11, 18:34)
Kad man atrodo kad ir klinikose ir privaciose klinikose kainos drastiskai nesiskiria. Kiek zinau nera tokio dalyko kaip nemokami/kompensuojami breketai, ploksteles taip,bet ne breketai. Merginos,pataisykit jei klystu.  smile.gif

Metaliniu breketuku kainos prasideda lyg ir nuo 1200 uz zandikauli.

Visko gali buti, bet matyt klinikose uz darba neskaiciuoja, gal tik uz breketus. Labai domintu nuomone tu, kurios susidejusios neprivaciai ir kaip sekesi/sekasi gydymas.
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 19:45)
Gal kuri Kaune dejotes breketus neprivaciai, o klinikose? Kokia patirtis? Kokios orientacines kainos?  smile.gif

Klinikose gyddo tos pacios, kur ir privaciai, tad darbo kokybe tikrai nesiskiria.
Kaina abieju zandikauliu su viskuo 4800lt.
Atsakyti
Adri-jei nori konsultacijos i klinikas,tai registruokis jau.As skambinau,tai mane butu registrave tik sausio 9.Bet per pazystamus gavau anksciau,eisiu spalio 27,nes ta sav griztu i Lt.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 11, 18:54)
Klinikose gyddo tos pacios, kur ir privaciai, tad darbo kokybe tikrai nesiskiria.
Kaina abieju zandikauliu su viskuo 4800lt.

Na man greiciausiai reikes tik virsutiniam, jei sakandis tvarkoje. Su viskuo, tai su vizitu ikainiais? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 10 11, 18:57)
Adri-jei nori konsultacijos i klinikas,tai registruokis jau.As skambinau,tai mane butu registrave tik sausio 9.Bet per pazystamus gavau anksciau,eisiu spalio 27,nes ta sav griztu i Lt.

Oho eiles doh.gif As ir pati dar ne lietuvoj, cia UK tvarkausi pora skyluciu ir pries sventes ketinu gryzti apsibreketuoti, bet tai matau cia dar nereiskia, kad gryzusi papulsiu pasikonsultuoti verysad.gif
Atsakyti
Adri-as dar esu uzsirasiusi pas Smailiene,ji dirba ir KMUK ir privacioj klinikoj.Tai va i ta privacia be problemu papuoliau.
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 19:00)
Na man greiciausiai reikes tik virsutiniam, jei sakandis tvarkoje. Su viskuo, tai su vizitu ikainiais?  smile.gif
Papildyta:
Oho eiles  doh.gif As ir pati dar ne lietuvoj, cia UK tvarkausi pora skyluciu ir pries sventes ketinu gryzti apsibreketuoti, bet tai matau cia dar nereiskia, kad gryzusi papulsiu pasikonsultuoti  verysad.gif

Dazniausiai deda ant abieju,aisku buna isimciu,bet retokai. Nes tvarkant viena zandikauli sakandis pasikeicia ir tada tenka ir ji pertvarkyti. Nebent pas tave labai mazos problemeles. mirksiukas.gif

Jau gal kur konsultavaisi ar cia bus tik pirma konsultacija? Jei buvai - ka rekomendavo, kokios problemeles?? smile.gif

As pati ir lt negyvenu,bet kai jau zinojau pas ka noriu detis tai pasiskambinau ir uzsiregistravau, nes ne visada iseina pasikonsultuoti ir iskart susideti breketukus per ta pati vizita.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 10 11, 21:00)
Na man greiciausiai reikes tik virsutiniam, jei sakandis tvarkoje. Su viskuo, tai su vizitu ikainiais?  smile.gif
Papildyta:
Oho eiles  doh.gif As ir pati dar ne lietuvoj, cia UK tvarkausi pora skyluciu ir pries sventes ketinu gryzti apsibreketuoti, bet tai matau cia dar nereiskia, kad gryzusi papulsiu pasikonsultuoti  verysad.gif

Taip cia kaina su vizitais, ir nuemimu. O eiles ten ilgos tad reik skambintis is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 11, 19:14)
Taip cia kaina su vizitais, ir nuemimu. O eiles ten ilgos tad reik skambintis is anksto smile.gif

o gal turite kas informacijos ar klinikose turi breketu pasirinkimo galimybes, t.y. geleziniai, mini geleziniai, keramikiniai ir t.t.? ar tai tik privaciu kliniku pliusai?
Atsakyti