Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(natale @ 2011 10 11, 16:00)
Tai kada vizitas?  bigsmile.gif

Poryt blush2.gif
Nu ir prisapnuojat jūs thumbup.gif Aš jau neprisimenu kada sapnavau tuos dantis savo biggrin.gif
Atsakyti
oi sapnininkės jūs biggrin.gif
man vis neiškrenta iš minčių postas apie traškantį žandikaulį.. man kartais ryte jis traška, atsimenu, kad orto sakė jei pradės traškėt, tai nesidėt elastikų.. bet tai kaip tada gydymas vyks jei be elastikų?? ir dar tas užstrigęs žandikaulis?? kaip jis užstrigti gali? išsižioji ir bac? gal kvailai čia parašiau, bet neįsivaizduoju.. o rytais net šaltas prakaitas muša kai traška man žandikaulis, dabar bijau, kad ir man kada neužstrigtų... fear.gif
Atsakyti
per kiek laiko, po pirmos koncultacijos sudeda breketus? ;]
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 11, 16:20)

Man sudėjo po 3 sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 11, 16:20)

o man gal po 2 menesiu ax.gif
nors kelia pradejau liepos menesi.. kol issiroviau kol apsisprendziau del orto, kol atstovesiu eile ir ateis spalio galas biggrin.gif

is tikruju reikejo iskart po konsultacijos rasytis, o as kazkaip laukiau, kol sugis visi rovimai, kol issirausiu ir pan.

Tad sis dalykas labai individualus.. Buvau radus ir kur po savaites po konsultacijos pasiule sudet.. bet visur savi pliusai ir minusai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 10 11, 16:05)
man vis neiškrenta iš minčių postas apie traškantį žandikaulį.. <...>

man tas postas irgi baugiai pasirode schmoll.gif

nes po protiniu rovimo nebegaliu issizioti ir visi ant manes pyksta, nes neprieina dantu sutvarkyti.. doh.gif sake susitvarkys su laiku.. dabar kaip ir gereja, bet dar ne taip kaip buvo pries..

PS: gal cia nevisai i tema, bet irgi manau, kad kazkas susijes su sanariu/zandikauliu..

kitaip sakant perdaug susiuvo lotuliukas.gif as net juokiuosi kai issizioju gerkles nebematau, t.y. to viduri kabancio daikciuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

As niekaip neapsisprendziu pas ka Vilniuj geriausia kreiptis butu del breketu, noreciau virsuj susideti vidinius,o apacioj paprasta metaliuka. Bet bijau labai to sveplavimo kai vidinius isidesiu, gal kuri turit tokius ir galit pasakyti ar tas sveplumas praeina?
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 10 11, 17:09)
Sveikos,

As niekaip neapsisprendziu pas ka Vilniuj geriausia kreiptis butu del breketu, noreciau virsuj susideti vidinius,o apacioj paprasta metaliuka. Bet bijau labai to sveplavimo kai vidinius isidesiu, gal kuri turit tokius ir galit pasakyti ar tas sveplumas praeina?

man atrodo vidinius tik viena mergina is sio forumo turejo ir jau labai senai kazka pasakojo, arba as jau kazka maisau...
asmeniskai as nieko negaliu pasakyt apie vidinius
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 11, 17:50)
man atrodo vidinius tik viena mergina is sio forumo turejo ir jau labai senai kazka pasakojo, arba as jau kazka maisau...
asmeniskai as nieko negaliu pasakyt apie vidinius

Jau susiradau ta mergina, uzdaviau kelis klausimelius. Sake yra patenkinta ir sveplavimas per pora savaiciu praeina.Manau gydysiuos ir as pas E.Bucinskiene, dar truputi reikia pasitaupyti pinigeliu ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
taip, skamba neįtikėtinai, bet taip ir būna - išsižioji ir nebegali užsičiaupti (žandikaulio sąnario galvutė išeina iš duobutės), ačiū Dievui, sugrįžo pati, bet po to atsirado traškėjimas :/ šiap spėju labai retas atvejis, kad tai atsiranda po breketų nešiojimo... dažniausiai kreipiamasi į ortodontą dėl traškėjimo ar užstrigimo, ir tuomet nustatoma, kad padėtis netaisyklinga apatinio žandikaulio ir skiriamas gydymas... google.lt galit pasiskaityti paieškoję apie žandikaulio sąnario sutrikimus.. na spalio 19 d. einu pas gydytoja (būsiu 2 savaites neenšiojus aparato) žėsim, ką sakys.. g.gif
Atsakyti
O ma anksciau traskeja( kai buvau konsultacijoj, tai daktariki saka- issiziok- as ziojuos, zandikaulis- trakst trakst. Saka uzsiciaupk, paskui vel- issiziok- zandikaulis- trakst trakst). O daba lygtais nebetrask. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 10 11, 17:05)
man vis neiškrenta iš minčių postas apie traškantį žandikaulį.. man kartais ryte jis traška, atsimenu, kad orto sakė jei pradės traškėt, tai nesidėt elastikų.. bet tai kaip tada gydymas vyks jei be elastikų??  ir dar tas užstrigęs žandikaulis?? kaip jis užstrigti gali? išsižioji ir bac? gal kvailai čia parašiau, bet neįsivaizduoju.. o rytais net šaltas prakaitas muša kai traška man žandikaulis, dabar bijau, kad ir man kada neužstrigtų... fear.gif

Man žandikaulis jau kelis metus traška, bet, kad užstrigtų nėra buvę schmoll.gif Gaila, kad pataisius sąkandį traškėjimas nedingo... Reikės poryt dar užklaust ortodontės apie tai g.gif
Atsakyti
Man vienintelį kartą užstrigo :/ o jei traška tai dažniausiai reiška, kad yra sąnario disfunkcija ir jis dėvisi.. maniškė ortodontė irgi 8 metus nekreipė į tai dėmesio, bet jau aš pati sinerimau, ka pasidomėjau, kad tas traškėjimas paskui senatvėj gali liūdnai baigtis..
Atsakyti