Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 10 08, 12:59)
Pas mane tarpo visai nebėr, per porą dienų  bis.gif  tik tiek, kad su centrais man dar irgi reiks nemažai pavargti  blush2.gif

beje, žinot ką pagalvojau..kur gi dingus mūsų congeniality ? smile.gif šimtas metų jau nebesilankėsmile.gif

O įdomu kaip ten tuos centrus atstatinėja g.gif

Nedingus, aš kažkuriam poste apie latkauskienę užsiminiau tai iškarto prisistatė, dar net šitoj temoj, bet va pasisakymų apmažėjo tai tikrai, gal jau dantys visai gerai tvarkytis pradėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 10 08, 12:59)
beje, žinot ką pagalvojau..kur gi dingus mūsų congeniality ? smile.gif šimtas metų jau nebesilankėsmile.gif

O as beskaitydama senas temas pasigedau kitos dalyves.. kur kartu su sunumi nesiojo ir po to sake prasidejo problemos su dantenomis ir lyg ir nebezinojo ar gales ilgiau nesioji breketus.. (nebepamenu jos nicko). Idomu kaip baigesi unsure.gif
Atsakyti
Gal galit man priminti fotki.lt slaptazodi, nes pakeistas nuo to laiko kai ji turejau smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 10 08, 13:38)
O pas man niekas nevyksta, bet viena pusė vis dar žemiau ir niekas nesikeičia ir centras šiek tiek nuvažiavęs, tiksliau dantys bišk pasvirę tai ir centras taip apačioj nuvažiuoja danties, tai pradėjau galvoti gal man nubėgti pas gyd 1dienį ir užklausti, nes vizitas paskirtas po dviejų savaičių dar, tai kol sulauksiu tos 24d. ir jei niekas nesidarys, labai nusivilsiu, nes vis svajoju kad greičiau nuimtų man ten viską, bais jau nekantri aš biggrin.gif

Aš tavo vietoj nulėkčiau pirmadienį, gal neilgam priimtų ir sutvarkytų mirksiukas.gif Aš irgi buvau be laiko užėjusi dėl savo niekaip nesitraukiančių tarpelių, jei nebūčiau nuėjus, kažin ar nuimtų man breketus per šį vizitą wub.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 10 08, 13:59)

Pas mane tarpo visai nebėr, per porą dienų  bis.gif  tik tiek, kad su centrais man dar irgi reiks nemažai pavargti  blush2.gif

Šaunu, kad taip greitai užsitraukė smile.gif Congeniality nesenai buvo pasireiškus temoje, bet nieko svarbaus neparašė, gaila..Įdomu kaip jai dabar sekasi rolleyes.gif

QUOTE(Novia @ 2011 10 08, 17:20)
O as beskaitydama senas temas pasigedau kitos dalyves.. kur kartu su sunumi nesiojo ir po to sake prasidejo problemos su dantenomis ir lyg ir nebezinojo ar gales ilgiau nesioji breketus.. (nebepamenu jos nicko). Idomu kaip baigesi  unsure.gif

Ir aš Artemidės pasigedau, kur ji galėjo dingti? g.gif
Atsakyti
Ajaja prasivalyk az, negaliu atrasyti smile.gif
Atsakyti
Štai, pagaliau prisiruošiau nusifotografuoti savo pokyčius bigsmile.gif Esu patenkinta wub.gif

Palyginimui įmetu... Kairėj pusėj - 1 diena su breketais/prieš breketus, dešinėj - breketuota ~6 mėn. smile.gif Nors tie mano dantai jau gan senokai taip atrodo, bet tik dabar foto padariau... blush2.gif Ortodontė mano centru nelabai patenkinta, bet man kažkaip labai į akis nekrenta, o ji nori, kad viskas būtų tooobula unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 08 spalio 2011 - 21:31
Twista, kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Twista kokie nuostabus pokyciai, labai grazus dantukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiux25: 08 spalio 2011 - 22:20
Twista, nu labai gražu wub.gif bus tikras holivudas.
Atsakyti
smile.gif 4u.gif Twista, tikrai labai gražu.

4u.gif Natale, nu pažiūrėjau, grynai tarpai tarp šonų tokie pat. kada Tau juos sutraukinėjo? T.y. kurioj gydymo stadijoj smile.gif ?
Saulute, dėl lūpų nesijaudink, manau, kad jos yra išsausėjusios, reikia pasidaryti švelnų lūpų šveitimą, nes yra sudžiūvusios odos, kurią pašalinus atsivers tikrasis lūpų grožis. Gal nenaudoji drėkinamųjų priemonių? 4u.gif siūlyčiau pamėginti ką nors itin drėkinančio. Beje, dėl centro, na, jeigu tikrai tikrai neįmanoma sutvarkyti centro be šalinimo, reikia tam ryžtis. smile.gif bet siūlau išmėginti visus variantus tam išvengti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackHyacitnhus: 08 spalio 2011 - 22:47
Twista,labai grazios lupos biggrin.gif 4u.gif O dantuku padetis pries breketus labai panasi i mano (virsutiniu) tik,kad forma kita. Tikrai,kai jau viskas baigsis,tai super sypsena turesi smile.gif
Atsakyti
Twista
Koki grazus dantukai... ir zinoma lupytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 09 spalio 2011 - 11:16