QUOTE(Flegma @ 2011 10 07, 15:57)
Nu jei ma tiek reiktu nesiot, tai pirma bankrutuociau, o paskui pasikabinciau ant kokios dailios pusikes sakos.

tai as supratau, kai istrauktu 6 centras turetu atsistatyti, o tai jei istrauks 2 ir 6? idomu centras vel nepersikreips?

QUOTE(ajaja @ 2011 10 07, 20:13)
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 07, 20:28)
As cia gan rimtai.

Sveiki gal kas turite atsiliepimu apie "makrodenta" Klaipedoje, kita pirmadieni dukra uzregistravau pirmai koncultacijai, koncultacija nemokama.
Sveiki visi, noriu pasidziaugt su jumis, as su breketais jau metai ir 5 menesiai, dantukai grazus, tiesus ir gydytoja pasake, kad iki nauju man juos nuims (nors turejau breketus nesiot 2,5 metu). Mano breketu nesiojimo laikas sutrumpejo metais
reikes kelt baliu kai nuims
Sake klijuos vielute tiek apacioj tiek virsuj + ploksteles darys, bet as uz, kad tik jie negryztu atgal i savo buvusias vietas. Norejau paklaust jusu apie burnos higiena ir balinima, nes pirmas dalykas kuri darysiu tai balinsiu dantukus is karto kai tik leis gydytoja. Burnos higiena geriau daryt pries nuimant ar po nuemimo?

QUOTE(Novia @ 2011 10 07, 20:44)
tai as supratau, kai istrauktu 6 centras turetu atsistatyti, o tai jei istrauks 2 ir 6? idomu centras vel nepersikreips? 

aha,as irgi apie tai pagalvojau

QUOTE(Degtine @ 2011 10 08, 09:46)
Sveiki visi, noriu pasidziaugt su jumis, as su breketais jau metai ir 5 menesiai, dantukai grazus, tiesus ir gydytoja pasake, kad iki nauju man juos nuims (nors turejau breketus nesiot 2,5 metu). Mano breketu nesiojimo laikas sutrumpejo metais
reikes kelt baliu kai nuims
Sake klijuos vielute tiek apacioj tiek virsuj + ploksteles darys, bet as uz, kad tik jie negryztu atgal i savo buvusias vietas. Norejau paklaust jusu apie burnos higiena ir balinima, nes pirmas dalykas kuri darysiu tai balinsiu dantukus is karto kai tik leis gydytoja. Burnos higiena geriau daryt pries nuimant ar po nuemimo?

po nuemimo. as irgi galvojau kad geriau pasidaryt higiena pries nuimant, kad vielutes geriau prisiklijotu, bet orto pati pasivalo dantukus kiek jai reikia. o jau paskui po breketu nuemimo higieniste viska nuvalo ka orto palieka
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 07, 18:04)
Na stai merginos as jau po vizito.
Aha, aš irgi už tai kad traukti, o apačioje gal kaip nors išeitų pašlifuoti tarpdančius ir sutilptų tie dantys, juk manau gali būti kokių nors išeičių ir be traukimo

O pas man niekas nevyksta, bet viena pusė vis dar žemiau ir niekas nesikeičia ir centras šiek tiek nuvažiavęs, tiksliau dantys bišk pasvirę tai ir centras taip apačioj nuvažiuoja danties, tai pradėjau galvoti gal man nubėgti pas gyd 1dienį ir užklausti, nes vizitas paskirtas po dviejų savaičių dar, tai kol sulauksiu tos 24d. ir jei niekas nesidarys, labai nusivilsiu, nes vis svajoju kad greičiau nuimtų man ten viską, bais jau nekantri aš

Sveikos:)
aš šiaip prieš dantų traukimus, bet pas saulutę labai jau ryškiai tas centras nesutampa, tai net neįsivaizduoju, kad jį būtų galima be traukimo sutvarkyti..
Pas mane tarpo visai nebėr, per porą dienų
tik tiek, kad su centrais man dar irgi reiks nemažai pavargti
beje, žinot ką pagalvojau..kur gi dingus mūsų congeniality ?
šimtas metų jau nebesilankė
aš šiaip prieš dantų traukimus, bet pas saulutę labai jau ryškiai tas centras nesutampa, tai net neįsivaizduoju, kad jį būtų galima be traukimo sutvarkyti..

Pas mane tarpo visai nebėr, per porą dienų

beje, žinot ką pagalvojau..kur gi dingus mūsų congeniality ?

Labai aciu merginos uz nuomones ir palaikymus. Dabar galvoju ortodonte sake gal ketvirtuka traukt, bet kodel man tas sestukas uzsifiksaves nzn. nu esme, kad kazkuri reik traukt... ir jau beveik tam pasiryzaus, nes is tiesu norisi to idealumo, nors is pradziu norejosi, tik grazios apacios...
o kas su apacia net neisivaizduoju... pati gydytoja bijo prognozuoti. Bet jei bandant ta danti ikisti apsinuogins saknys plius dar kas nors su dantenom, tai man nejuokinga kazkaip...
o kas su apacia net neisivaizduoju... pati gydytoja bijo prognozuoti. Bet jei bandant ta danti ikisti apsinuogins saknys plius dar kas nors su dantenom, tai man nejuokinga kazkaip...