Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(mziukas @ 2011 10 06, 21:59)
labas visoms, man nusimato breketu uzdejimas lapkricio pradzioj unsure.gif  kazkaip ir noriu ir bijau. va sia savaite istrauke viena danti virsui 6, nes jis sako nebutu atlaikes, nes buvo su juo problemu is seniau. tikejosi sutvarkyt, bet nusprende kad nieko gero is jo ir reikia salinti. aisku tikejausi, kad taip nebus, nes tarpas tai didelis.  doh.gif  apacioj dar turi salinti 5-ukus. protiniu apacioj nebeturiu, nes jie buvo netaisiklingi ir jau pries tai pasalino. ir visteik sako mazai vietos, tad ims 5-ukus. tipo mazas zandikaulis. o virsui ir sake ims kitoj pusej 5 unsure.gif  nu zodziu, kazkaip gaila dantu.
sakykit kas nesiojat breketus, ar teko kam salinti 4 dantis (2virsui ir 2 apacioj)? g.gif  na neskaitant protiniu.
gal parodykit foto, kas turit breketus su dantu salinimu 4u.gif  kazkaip reikia padrasinimo. ideciau i albuma savo dabartines situacijos foto.  gal duosit prisijungima 4u.gif

siuo metu man salino tik protinius dantis, du is ju operaciniu budu, nes gulejo ir vienas jau net buvo uzpuliaves, tad taip ar taip tuos du protinius butu saline ir viena virsuje salino, nes ir kazkada ji butu reikeje salint, i zanda augo.. o vienas protinis net nesusiformaves, tad del breketu kaip ir nesalino dantu. Gal reikes viena salint del centro, bet dar bus matyt, snd paklausiu per vizita.
kitoje klinikoje siule viena salint, dar vienoje tris dantukus salint siule (vienas salintas vaikysteje) is tu kliniku tiesiog pabegau, nenorejau traukt sveiku ir reikalingu dantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 07 spalio 2011 - 11:35
Menuli-kodel net 7metus???
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 10 07, 07:47)
Labas rytas,
Turiu jums klausimą. Mano apatinis žandikaulis yra mažas, ir tam kad netraukti sveikų dantų, daktarė užsiminė, kad reiks stripinguoti tarpdančius, kad dantims vietos atsirastų. Gal kas susidūrėt - ar nekenkia baisiai dantims? Vis tik emalį šlifuoja?

Ir mane gasdino, kad reiks slifuot, nes netilps apacioje dantys. O dabar ne tik kad sutlpo, bet ir tarpukai yra biggrin.gif
Bet paslifuoja vistiek, kad panaikint apacioje susidariusius trikampelius. Jausmas siek tiek nemalonus, nieko baisaus. O emaliui tai tikrai nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 10 07, 13:05)
Menuli-kodel net 7metus???

Nezinau unsure.gif Taip reikejo. Siaip jei kam reikia, turiu uzsilikusio kazkur vasko breketams, kad nenutrintu burnos. Tai galiu kam reikia padovanoti. Like keli gabaliukai. Seniai pirktas, bet ten nebuvo jokio galiojimo laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 07, 11:53)
Nesiojau si dalyka net 7 metus..

ohmy.gif nieko sau. o kaip rezultatas? patenkinta? kiek laiko praejo po nuemimo?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 07, 11:53)
Nesiojau si dalyka net 7 metus..

Nu jei ma tiek reiktu nesiot, tai pirma bankrutuociau, o paskui pasikabinciau ant kokios dailios pusikes sakos.
Atsakyti
Na stai merginos as jau po vizito.
Ejau su tokia dziugia nuotaika, o gryzau net nezinau... Gal siek tiek nusiminus.
Tai va, dantukai tiesinasi graziai, dziugi zinia, bet. Si karta yra bet.
Pirma... Jei noriu atstatyti centra reikia rauti virsuje 6-tuka... bet cia dar turiu laiko pagalvoti ir turiu nuspresti pati. Ortodonte sako tavo grazus dantukai ir tas centras tikrai tau klius. Paskui busi nepatenkinta. Sako va giminaites situacija identiska tavajai virsuje. sako nenorejo traukti danties ir taisyti centro, bet jau pries pat nuemima, atnesiojus du metus, sumaste, kad reikia jai idealaus centro ir dabar teks vos ne metus dar padirbet. Tai as net nezinau ir noriu idealaus ir gaila dantuko. Biski dabar pasimetus.
Antra. Nekokios naujienos del apacios. Tas dantukas kur visai ne lanke, jam nera vietos. Dabar didina lanka, kad jam atsirastu vietos, bet... negerai su mano dantenom ir dedant spyruokle, kad atsirastu tarpas, gali dantenos visai nusmukti ir ju nebeatstatysi atgal, bus bedu. Jau net nemoku paaiskinti kaip ten man ortodonte aiskino, tik supratau, kad nieko gero. Tad ta dantuka gali tekti traukti. 99% kad reikes traukti, siaip pries gydyma as buvau pasiryzus ji traukti, o dabar baisu. Sake sekanti vizita ziuresim kas darosi su tom mano dantenom ir dar nuotraukele padarys ir tada bus kaip bus.
Tai va gryzau visai ne su gera nuotaika, o ir skaudena dantukus. Pakeite vielas, is kart dave vasko, jei trintu. Si karta gavau melyna dezute smile.gif
Siaip po tiek visokiu naujienu, tai buvau praradus ama ir nieko daug nepaklausinejau. Tik sake ateis ir mano eile nesioti elastikus...

Sekantis vizitas po 2 menesiu, klinikoje palikau 200lt

Pora nuotraukeliu cia, kad matyti visos, o daugiau idesiu i albuma...

Priesuser posted image

Siandienuser posted image
Atsakyti
Sau_lu_te as tavo vietoj traukciau, jau dabar tavo centras nuvazeves, o tai kaip sutvarkys dar lb bus, o beto kas tavo lupoms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 10 07, 18:58)
Sau_lu_te as tavo vietoj traukciau, jau dabar tavo centras nuvazeves, o tai kaip sutvarkys dar lb bus, o beto kas tavo lupoms? g.gif

dantis maudzia, tie dantu rovimai is galvos neislipa...
o kas mano lupoms?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 07, 19:00)
dantis maudzia, tie dantu rovimai is galvos neislipa...
o kas mano lupoms?

Nu nzn tokiom kaip puslelem ar kuom ten, virsutine lupa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 10 07, 19:13)
Nu nzn tokiom kaip puslelem ar kuom ten, virsutine lupa  smile.gif

ai del to, zinok nzn kodel, ji jau taip daug metu...
Atsakyti
sau_lu_te, net nesvarstydama traukčiau 6tuką. Nes, manau, kad jei jau tvarkyt, tai iki galo, o tavo centras tikrai nieko gero 4u.gif o dėl lūpų niekada niekur nesikoncultavai? g.gif
Atsakyti