Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Sveikos smile.gif
Aciu uz nauja tema! 4u.gif
Giraffe, isivaizduoju, kokia laiminga jautiesi
wub.gif labai grazus dantukai, sveikinimai tau!
Na mano dar tik antrasis, bet labai laukiamas vizitas arteja, jau kita savaite blush2.gif taip idomu, ka ortodonte pasakys ax.gif
Aj, dar prisiminiau, kas dare musu sarasiuka? Praitoj temoj nebuvo, gal pavyks jau sikart turet, daug naujoku atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūros_akmenėlis: 25 rugsėjo 2011 - 16:40
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 25, 15:58)
Buvau aš pas Šidlauską, na nežinau, labai jau jis senų pažiūrų, ir net nesileidžia į jokius kompromisus, man nepatiko. Jei būčiau pas jį dėjusis, tai dabar būčiau be dviejų dantų minimaliai ir nešiočiau GELEŽINIUS breketus du metus kaip nieko.
Pasirinkau Kauno Ortodontijos centrą, gyd. Damušienę, dantų rauti nereikėjo, nešioju keramikinius breketus, ir būsiu išnešojusi nepilnus metus. Eina į kompromisus, kiek įmanoma labiau stengiasi atsižvelgti į klientų norus.

Acui jums 4u.gif
Gal kas dar ka patars ax.gif
Atsakyti
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Galima numirt iš laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
Giraffe - o kiek laiko nesiojai?
Atsakyti
Sveikinimai Balalaika 4u.gif

O aš jau šiandien būsiu irgi su breketais smile.gif
Atsakyti
Ai beja sveikos, turbūt neužilgo prisijungsiu prie jūsu . smile.gif))
Norėčiau paklausti, gal kuri nors žino kur Vilniuje galima būtų užsidėti išsimokėtinai breketus ? Gal dar kūri nors damon (beligatūrius, man atrodo tokie) nešiojot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 09:28)
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Galima numirt iš laimės  lotuliukas.gif

Jaaaazau kaip pavydžiu drinks_cheers.gif sveikinu
Atsakyti
Bet nuėmimas super nemalonus schmoll.gif Šiandien dar plokštelę pasiimsiu. Dabar vielutę užklijavo, įsivaizdavau kitokį jausmą su ja, bet jaučiasi, kad tiesiog prie vidinių dantų plombos priklijuotos, daugiau nieko. Diskomforto nėra.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 09:28)
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Galima numirt iš laimės  lotuliukas.gif

NUOTRAUKŲŲŲŲ!!!! super duper, sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Raffule @ 2011 09 26, 10:08)
Ai beja sveikos, turbūt neužilgo prisijungsiu prie jūsu . smile.gif))
Norėčiau paklausti, gal kuri nors žino kur Vilniuje galima būtų užsidėti išsimokėtinai breketus ? Gal dar kūri nors damon (beligatūrius, man atrodo tokie) nešiojot?  mirksiukas.gif

Aš manau beveik visose klinikose galima, tiesiog reiktų pasiskambint ir paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliu, nuo blico jie atrodo baltesni nei yra iš tikrųjų, bet visai padori dar dantų spalva, balčiau atrodo, nei kad buvo su breketais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 rugsėjo 2011 - 10:26
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 11:23)
Keliu, nuo blico jie atrodo baltesni nei yra iš tikrųjų, bet visai padori dar dantų spalva, balčiau atrodo, nei kad buvo su breketais biggrin.gif
user posted image

Nuostabus dantukai smile.gif
Bet tai kai anksti tu pas gydytojus lankaisi, as tokiu metu dar apie miega galvoju smile.gif
Atsakyti
ačiū, na idealūs tikrai nėra, apačios matosi pakramtytos pirmų dantų, ir spalva nėra super balta, bet jau josteles turiu, bandysiu balinti. Bet labai nepriekabiauju prie jų..
Atsakyti