Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Sveiki užsukę i 46 temukę 4u.gif
Vis dar nedrąsu? Bet jei gali Vaidas, gali TU! thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
user posted image

Mūsų ortodontai:
user posted image

Kaune
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andziulienė, 8-37-755075, Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

Vilniuje
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams
user posted image
Atsakyti
Emuk, balionas už temą 4u.gif tik įsijungus iškart prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
Emuk, grazi ir nuotaikinga tema thumbup.gif

gerai, kad darbe darbo daug.. taip ir laikas greiciau bega link breketu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 23, 19:53)
Emuk, balionas už temą  4u.gif  tik įsijungus iškart prajuokino  lotuliukas.gif

Ner uz ka 4u.gif norejau pralinksmint thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 09 23, 19:56)
Emuk, grazi ir nuotaikinga tema  thumbup.gif

gerai, kad darbe darbo daug.. taip ir laikas greiciau bega link breketu  bigsmile.gif

Zinau ta jausma blush2.gif pamenu skaiciavau dienas smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už temą. bigsmile.gif

Jau nebe daug liko ir man iki pirmojo vizito, dabar vargstu skylutes taisydama.. doh.gif
Atsakyti
Labukas,

Grįžtu aš į temą ir pasirodau, kaip gi dantukai be breketų jau atrodo blush2.gif Čia katyte*, jei kas dar pamena blush2.gif

user posted image

Tei vat, pasirodau, ir tikrai galiu 100 proc. pasakyti, kad verta dėtis breketus, jei kas dar abejoja. Aišku, dar mano vaizdas ne galutinis, nes antrukai reikalauja remonto, bet čia jau su laiku. Šiuo metu nešioju plokšteles, kuo daugiau, tuo geriau. Jau ir šveplumas dingo hihihi.gif

Sveikinu visas, kurios pasiryžo, kurioms nuėmė.. Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Oho kokie superiniai pasikeitimai wub.gif
Atsakyti
ačiū už temutę Emuk 4u.gif tokia tikrai pakelianti nuotaiką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Giraffe,
Manau nei viena nesigailime susidejusios breketus. O tavo pokyciai is tiesu nerealus 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaites, noriu jusu patarimo ax.gif Panasu, kad neissiversim ir mes be breketu (kalbu apie dukra), kadangi ne visai eiline situacija, noreciau susirinkti keliu gydytoju nuomones.Mane domina pas ka rekomenduotumet kreiptis Kaune g.gif ? Esu girdejus geru atsiliepimu apie gyd.Sidlauska Kalnieciu g., bet tai jau gana seni atsiliepimai, noreciau is jusu isgirsti "sviezesniu" ziniu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Buvau aš pas Šidlauską, na nežinau, labai jau jis senų pažiūrų, ir net nesileidžia į jokius kompromisus, man nepatiko. Jei būčiau pas jį dėjusis, tai dabar būčiau be dviejų dantų minimaliai ir nešiočiau GELEŽINIUS breketus du metus kaip nieko.
Pasirinkau Kauno Ortodontijos centrą, gyd. Damušienę, dantų rauti nereikėjo, nešioju keramikinius breketus, ir būsiu išnešojusi nepilnus metus. Eina į kompromisus, kiek įmanoma labiau stengiasi atsižvelgti į klientų norus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 25 rugsėjo 2011 - 13:59