Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 28, 15:04)
gal turit kokiu minciu kad butu is raudonu siulu kepure berniukui. Papras esunenas raudonos kepures jam 4 m. tai net nzn ka nunert... bet man reikia su nuotraukomis pasiulymu  ax.gif

gal kokia voro zmogaus, tik foto nezinau kur ieskot, tik taip gime mintis pagalvojus apie raudona ir dar berniukui blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 28, 16:59)
gal kokia voro zmogaus, tik foto nezinau kur ieskot, tik taip gime mintis pagalvojus apie raudona ir dar berniukui  blush2.gif  g.gif

man tas ir pirmiausia sove i galva bet net neisivaizduoju kaip nunert
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 28, 16:39)
man tas ir pirmiausia sove i galva bet net neisivaizduoju kaip nunert

tai gali nunerti paprastai kad ir su vienu uzmetimu ar be jo, o vora pasiuvinet kaip nors g.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 28, 16:04)
gal turit kokiu minciu kad butu is raudonu siulu kepure berniukui. Papras esunenas raudonos kepures jam 4 m. tai net nzn ka nunert... bet man reikia su nuotraukomis pasiulymu  ax.gif

zmogus voras (man atrodo 7 psl. tik schemose), makvyna gali issiuvineti, ridikeli lotuliukas.gif paprastai kokius dantis/akis/ragus kitos spalvos prinert/issiuvinet bus monstras - be schemu, bet vis idejos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boombate: 28 rugsėjo 2011 - 22:13
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 28, 13:04)

http://www.liveinter.../post168559930/
Atsakyti
Labai grazi kepuryte-suniukas;) Gal galetumete pasakyti, kaip mezgete?
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raneri: 29 rugsėjo 2011 - 11:07

Rudenine kepuryte suneliui
user posted image
Atsakyti
Rudeninis komplektėlis 2 metukų mergaitei. Siūlai - Yarnart Jeans 4u.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
sauadsa, nuostabi kepuriukė ir šalikėlis 4u.gif
Atsakyti
sauadsa, komplektukas nuostabus 4u.gif

"nextukė"
user posted image
Spalvos daug ryškesnės.
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
kristinalm, man labai labai tos tavo NEXT'ukės wub.gif Iš kokių siūliukų čia nerta, gal iš Begonijos? ax.gif
Atsakyti