Striukė juoda, pats dažniausiai tamsiai apsirengęs, o tos pėdutės labai gerai matosi. matyt balta spalva atmuša.
As maniau, kad kokie spec siulai fluoriscentiniai (ar kaip jie ten vadinasi, kad nakty sviecia ) nako tai ir man patinka (pusvilne), as ir ziemai is ju mezgu, visai pakanka silumos.
Prisiziurejus jusu darbeliu si bei ta pagaminau ir as nesu profesionale, tai darbai gal nelabai vyke bet man jie mieli, nes is visos sirdies savo spirgiukam, savom rankom pagaminti
labai dailus jusu komplektukas o sakykit, kaip toki salikuti numegzt?
O kad bumbulas apvalus gausi reikia ne per daug siulu privinioti, kazkaip reikia bandyti, ir atitaikyti apvyniotu siulu kieki, nes jei per mazai tai skystas bumbulas o jei per daug tai kiausinio formos gaunasi, cia is savo pastebejimu....
Labiai silti ir minkstuciai bei nekandantys yra kasmyro siulai, tik kad ju kaina kandziojasi 25 g, 200 m. - apie 40 lt, jie labai plonyciai kepurei reiktu 2 siulukius deti ar net 3 .... Bet garantuotai vaikas nesusaltu
As perku Alize kasmyro siulus, 100 g 300 m kainuoja 9 lt. tikrai lb minkstuciai, smagiai mezgasi ir gerai nesiojasi
Salikutis mezgamas lb paprastai. Uzdedi 4 akis ir kas ketvirta eile eiles pradzioj uzdedi po viena aki, o numezgus puse norimo salikucio pradedi mazint. Kas ketvirta eile eiles pradzioj nuimant po dvi akis kol liks 4 akys
O bumbulai grazesni gaunasi kai daugiau siuliuku privinioji. Bent jau man. Tik juos reik graziai apkarpyt, kad butu tobulai apvalus
na jau saves naivuole taip stipriai nevadinkit ,ir to kasmyro visokio yra.kasmyro vilna yra gaminama is ozkos vilnos,ir tas alize tikrai yra vilna,tik vilnos kokybes ir apdirbimas buna ivairus.nusipirkus tuos alize kasmyro siuliukus ir as is pradziu galvojau,kad sintetika maisyta,bet jau vien suslapinus kvapas tai tikrai vilnos ir padeginus visi vilnos pozymiai.aisku pagal tokia kaina,tai nebus auksciausia vilnos klase ir apdirbimas.
pati paklausiau, pati ir atsakysiu kadangi buvau visiskai pamirsus kaip vadinasi toks salikutis, norejau kad kas pasidalintu ziniomis kaip ji numegzt, bet pasiseke atrasti ir paciai
taigi nuorodele, jei atsirastu dar viena uzmirstuole kaip as