Sveikos, kepuriu meistres Isduokit man, presyciau, kaip pagaminat tokius didziulius, grazius, lygius bumbulus??? Kiek bandziau, man daugiau i kiausini panasus iseina
As savo 9 men spokiukei sumezgiau nepilnai 100 g plonu siuliuku. Dar siek tiek liko. Drauge is tokiu paciu nere, tai sunere visa matkiuka, net gelytei neliko. Neriant susinaudoja siek tiek daugiau
Papildyta:
Uoj, turbut busiu ne i tema parasius cia tiek susimezge paprastai kepurytei kiek salmukui nzn
Atitempiu paskutinę nertą kepurę Mintis buvo meškiuko pėdutes išnerti, bet nelabai man jos gavosi, čia daugiau meškiuko tos pėdutės labai gražiai tamsoje šviečia juokiamės kad vaikas iš toli matosi ir net atšvaito nereikia
iš esmės tai esu su klausimu kokie siūlai geriausi žiemai kažkaip man tie siūlai vieni kieti, su kitais bijau kad gali graužti pamušalo įsiūti nemoku
Tiesa, perverčiau iki 25 temos psl, kepurių daugybę prisižiūrėjau, visų neiųvardinsiu bet nerealūs vaizdai
aš gal ne taip parašiau, ten kakliuko nebus. ten kepuriukas naujagimiui su auselėmis. siūlai baby wool po 25 g. kur. 100 procentų merino vilna. o kokius siūliukus jūs žimai kūdikiams naudojat? jei galit firmą ir sudėtį. dėkui. noriu, akd siūliukai būtų geri.
Aš nėriau iš nako, kuris tikslesnis pavadinimas pažiūrėsiu ryt, nes mano siūlai sudėti pas vaikinų kambary o jie miega, nenoriu brazdintis
Striukė juoda, pats dažniausiai tamsiai apsirengęs, o tos pėdutės labai gerai matosi. matyt balta spalva atmuša. bet žiemai su jais per šalta. nesiryžčiau savo vaiko išleisti. Jie tokiu oru eiti tai pats tas