Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(natuliona @ 2011 11 07, 18:17)
salikiukas idomus  wub.gif
siuliukai tokie grazus  rolleyes.gif kokie cia?

Cia Alize baby wool mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2011 11 07, 17:54)
Sveikos, kepuriu meistres  4u.gif  Isduokit man, presyciau, kaip pagaminat tokius didziulius, grazius, lygius bumbulus??? Kiek bandziau, man daugiau i kiausini panasus iseina doh.gif

speju kad neapvalus apskritimas iskirptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 11 07, 17:25)
speju kad neapvalus apskritimas iskirptas  g.gif

Apvalus apvalus! Tame ir reikalas, kad nesuprantu kaip turi but, jei su tais ratukais neiseina blink.gif
Atsakyti
mergaitės, kiek maždaug vilnonių siūliukų reikia 6-9 mėn. kūdikio kepurytei-šalmukui. ačiū.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 20:29)
mergaitės, kiek maždaug vilnonių  siūliukų reikia 6-9 mėn. kūdikio kepurytei-šalmukui. ačiū.

As savo 9 men spokiukei sumezgiau nepilnai 100 g plonu siuliuku. Dar siek tiek liko. Drauge is tokiu paciu nere, tai sunere visa matkiuka, net gelytei neliko. Neriant susinaudoja siek tiek daugiau mirksiukas.gif

Papildyta:
Uoj, turbut busiu ne i tema parasius doh.gif cia tiek susimezge paprastai kepurytei ax.gif kiek salmukui nzn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 07 lapkričio 2011 - 18:44
QUOTE(ArGin @ 2011 11 07, 17:28)
Apvalus apvalus! Tame ir reikalas, kad nesuprantu kaip turi but, jei su tais ratukais neiseina  blink.gif

tai gal vienas lapas popieriaus g.gif kai dariau bumbulus tai neturejau dvieju kartono lapu blush2.gif teko ant vieno siulus vynioti ir tik is 2-3 karto grazus isejo blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Kiek groziu merginos primezget.. man verkt norisi net, kad laiko vis man maza biggrin.gif
Atnesu pora apuokeliu 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

mazge1979, ziurint kokio storio siulus naudosi ir kokio dydzio ta kakliuko sijona megsi...

ArGin, bandyk daryt ant disko (CD diska sulauzyk vienoi vietoi..) gal tau popierius susilenkia ir del to gaunasi kreivumas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 07 lapkričio 2011 - 18:49
Atitempiu paskutinę nertą kepurę ax.gif Mintis buvo meškiuko pėdutes išnerti, bet nelabai man jos gavosi, čia daugiau meškiuko doh.gif biggrin.gif tos pėdutės labai gražiai tamsoje šviečia biggrin.gif juokiamės kad vaikas iš toli matosi ir net atšvaito nereikia lotuliukas.gif

user posted image

iš esmės tai esu su klausimu blush2.gif kokie siūlai geriausi žiemai g.gif kažkaip man tie siūlai vieni kieti, su kitais bijau kad gali graužti doh.gif pamušalo įsiūti nemoku doh.gif blink.gif

Tiesa, perverčiau iki 25 temos psl, kepurių daugybę prisižiūrėjau, visų neiųvardinsiu bet nerealūs vaizdai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
aš gal ne taip parašiau, ten kakliuko nebus. ten kepuriukas naujagimiui su auselėmis. siūlai baby wool po 25 g. kur. 100 procentų merino vilna. o kokius siūliukus jūs žimai kūdikiams naudojat? jei galit firmą ir sudėtį. dėkui. noriu, akd siūliukai būtų geri.
Atsakyti
Nikte kas per siulai kad ir nakti sviecia? bigsmile.gif sudominai, ir as tokiu jau noriu savo pupom papuosti blush2.gif

Sissta apuokai thumbup.gif

mime, krista, ristina, shara ... ir kitu visu darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2011 11 07, 21:10)
Nikte kas per siulai kad ir nakti sviecia?  bigsmile.gif  sudominai, ir as tokiu jau noriu savo pupom papuosti  blush2.gif

Aš nėriau iš nako, kuris tikslesnis pavadinimas pažiūrėsiu ryt, nes mano siūlai sudėti pas vaikinų kambary o jie miega, nenoriu brazdintis blush2.gif

Striukė juoda, pats dažniausiai tamsiai apsirengęs, o tos pėdutės labai gerai matosi. matyt balta spalva atmuša. bet žiemai su jais per šalta. nesiryžčiau savo vaiko išleisti. Jie tokiu oru eiti tai pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit kas nors nuorodele i kepuriu skilti osinkoj imest? as su rusu kalba nedraugauju 4u.gif
Atsakyti