Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(kristinalm @ 2011 11 06, 19:30)
Ačiū, labai graži jūsų kepurytė, kokie siuliukai?

Mano siuliukai Kuritos Babe ar Baby tiksliai nepasakysiu, pirkti ABC parduotuvej smile.gif Sudety 70% Virdzinijos vilnos, labai minksti ir svelnus atrodo, ziuresim kaip nesiosis smile.gif
Atsakyti
Bemezgant riešines, kilo mintis pabandyti ir kepurę tokiu principu numegzt ax.gif
Hello Kitty gerbėjai smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos.

kazkada visai nesenai benarsydama cia radau tokia kepure, dvieju spalvu... nezinau kaip tiksliai paaiskinti, atrodo lyg butu juosteles megztos ir persikeicia jos.. gaunasi vos ne sachmatiskai. niekur neberandu tos kepurytes, gal kas matet ir zinot kur yra?
Atsakyti
Prisiziurejus jusu darbeliu si bei ta pagaminau ir as ax.gif
nesu profesionale, tai darbai gal nelabai vyke biggrin.gif bet man jie mieli, nes is visos sirdies savo spirgiukam, savom rankom pagaminti ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Laba, gal patarsit, kas turit daugiau patirties.
Kaip graziai nuiminet akis baigiant mezgti kepure. Uzbaigti reikia virsugalvyje. Mezgu nuo ausu ant 4 virbalu - priekis daugiau akiu, po lygiai ausims ir pakausis. Rastas - pynes su 5 akiu tarpais (isvirksciomis akimis). Galvoju, kad gal reikia pradeti nuiminet tarpuose tarp visu pyniu, bet pyniu daug, bijau, kad labai staigiai prades siaureti.
Jau zinau is patirties, kad mezginio uzbaigimas man pati sudetingiausia dalis. Gal yra kokia taisykle, kiek akiu turi sumazeti kiekviename rate kad graziai uzsibaigtu?
Busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2011 11 07, 14:28)
Bemezgant riešines, kilo mintis pabandyti ir kepurę tokiu principu numegzt ax.gif
user posted image

Nerealiai! first.gif
Atsakyti
user posted image mano eksperimentas blush2.gif jums sprest pavyko ar ne jis man rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek daug nauju graziu kepuryciu wub.gif
Merginos, gal kuri turit populiariosios beretes aprasyma, kurkur turejau ir neberandu blush2.gif
gal galit ideti ar nuoroda ikelti,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labai išmoningos mamos thumbup.gif

pasirodau iš kažkurios nugvelbtą idėją blush2.gif biggrin.gif labai patiko mano vaikui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 11 05, 18:56)
Ir mano kepuriukas 4u.gif

wow wub.gif ir spalva kokia neraali ir siaip kruopstu wub.gif

QUOTE(mime @ 2011 11 07, 13:28)

10 balu thumbup.gif o cia megzta ar nerta g.gif

QUOTE(Krista J. @ 2011 11 07, 14:00)
Prisiziurejus jusu darbeliu si bei ta pagaminau ir as ax.gif 

salikiukas idomus wub.gif
siuliukai tokie grazus rolleyes.gif kokie cia?

QUOTE(ingauk @ 2011 11 07, 15:25)
mano eksperimentas  blush2.gif  jums sprest pavyko ar ne jis man  rolleyes.gif

tai aisku pavyko wub.gif

QUOTE(Ristina @ 2011 11 07, 15:39)

saunu wub.gif tik aplikacija traukciau arciau kaktos, nes dabar ant ausies blush2.gif nebent ir kitoj pusej ant ausytes yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 16:05)
Giriamės naujausiu darbeliu smile.gif
100% vilna, siūlas dvigubas.

user posted image

cia tai fantastika bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(sandrasa @ 2011 11 01, 10:51)
Oi kiek daug gražių kepuryčių šioj temoj vėl wub.gif Orai šąla, taigi staigiai staigiai sukurpiau savo dukrytei štai tokį komplektėlį

mielas ir tinka wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 11 02, 18:00)
Truputis rudens spalvų  4u.gif

fainas kepuriukas wub.gif

QUOTE(Elizabeth** @ 2011 11 04, 18:30)
mano kūrinys dukrytei

o salikelis dvigubas?
Atsakyti
Na ir mes jau pasiruosem ziemuzei smile.gif
Rodomes naujausia komplektuka smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shara: 07 lapkričio 2011 - 16:50
Sveikos, kepuriu meistres 4u.gif Isduokit man, presyciau, kaip pagaminat tokius didziulius, grazius, lygius bumbulus??? Kiek bandziau, man daugiau i kiausini panasus iseina doh.gif
Atsakyti