Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ingauk @ 2011 11 03, 15:30)
Kutveliuk  help.gif  help.gif  kokio ilgio buvo pas tave kepurytes ausytes  g.gif ir kiek mazdaug tu akiu nugarai dejai ir priekiui  g.gif  blush2.gif

akiu skaiciaus tai tikrai nepamenu, kas karta vis kitaip buna, juk ir siulo storis priklauso ir virbalai ir pats mezginys. o salikeliai, cia jau irgi reik ziuret kam mezgama, ir norima kad apsisuktu daugiau ar maziau. cia labai jau asmeniskai.
Atsakyti
Stai tokia kepuryte
user posted image
Atsakyti
Noriu pasigirti ir aš savo pirmu blynu blush2.gif žieminė vilnonė kepurytė sūnaitėliui. Dar didoka šiek tiek, bet tokie mažiai taip greiti auga.... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miraanda @ 2011 11 03, 21:56)
Noriu pasigirti ir aš savo pirmu blynu  blush2.gif žieminė vilnonė kepurytė sūnaitėliui. Dar didoka šiek tiek, bet tokie mažiai taip greiti auga.... bigsmile.gif

thumbup.gif gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti ir aš savo pirmu blynu  blush2.gif žieminė vilnonė kepurytė sūnaitėliui. Dar didoka šiek tiek, bet tokie mažiai taip greiti auga.... bigsmile.gif

Kepuryte kaip kepuryte, bet modeliukas tai jau taip ir prasosi ismyluojamas isbuciuojamas wub.gif wub.gif wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Negaliu atsilaikyti pries toki grozy wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miraanda @ 2011 11 03, 19:56)

o jau akiu melynumas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Labai grazi kepuryte.

Kaip pasdarote ta dzibuka ? na kaip uzbaigete kepure , kad taip gaunasi? mazinate akiu skaiciu iki4 ir kaip toliau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 04 lapkričio 2011 - 13:15
QUOTE(mamkaa @ 2011 11 04, 15:13)
o jau akiu melynumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Labai grazi kepuryte.
Kaip pasdarote ta dzibuka ? na kaip uzbaigete kepure , kad taip gaunasi? mazinate akiu skaiciu iki4 ir kaip toliau?

isivaizduoju,kad galetu buti taip suformuojamas biggrin.gif -iki 4 ar didesniam iki 6 ir jas dar toliau kokias 3 ar 4 apejimus i auksti pamezgti,tai taip manau ir turetu gautis norimo aukscio ir storio birbyzas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnucce: 04 lapkričio 2011 - 13:20
Ačiū visoms už gražų žodį smile.gif. Mažius tikrai labai mielas. Kaip sakoma pelėdai pelėdžiukas gražiausias ax.gif

QUOTE(mamkaa @ 2011 11 04, 14:13)
o jau akiu melynumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Labai grazi kepuryte.

kepurytė megzta nuo viršaus. Draugė, kuri gerai mezga man mokė šiuo atveju. reik uždėti taip labai įdomiai 10 akių, paskui patauki vieną siūlą ir jos susitraukia į ratuką. tada megzi jas ratu tiek kokio ilgio cibuko norisi. o tada platini išmezgant dvi akis iš vienos akies (pasirodo ir taip įmanoma g.gif ).
Atsakyti
Kad linksmiau nešiotusi smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 11 04, 14:12)
Kad linksmiau nešiotusi smile.gif
user posted image

nu kokia faina kepusiuke thumbup.gif gal rasciuka kepurytes? ar kazka panasaus, kad butu galima pasiziureti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 11 03, 18:14)

kokia fainuolė wub.gif

labai gražu 4u.gif
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 11 04, 15:12)

tikrai labai linksmas kepurukas biggrin.gif
Atsakyti
laba vakara smile.gif

mano kūrinys dukrytei smile.gif viskas megzta/nerta iš galvos, tad schemos nėra. bet gal kam nors pravers tiesiog pati idėja smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti