Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Krista J. @ 2011 11 02, 18:15)
pas jus gryna vilna?

ačiū, siūlai šie
http://www.auksarank...tona-zalia.html
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 11 02, 18:15)
Nemaniau, kad ir tu megsti rankdarbiauti smile.gif

Sita "kakliuka" nerei ?

Megstu ir net labai biggrin.gif tik tam laiko mazai lieka, o kakliuka neriau, ir gan sekmingai pavyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naomyte: 02 lapkričio 2011 - 21:07
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 02, 20:27)
Giriames naujausiu darbeliu wink.gif

Kepuriukas
user posted image

Labai originalus kepuriukas thumbup.gif
Atsakyti
Kutveliuk o kaip ant maziuko zmogiuko si kepuryte atrodo g.gif nes delioj mintis kaip man megzti dukriukui, noreciau su tokiom didelem ausym bet nezinau ar bus patogu ir kaip man ja ten virsuj jungti blush2.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 11 02, 22:32)

Labai faniai darbeliai atrodo is ju mirksiukas.gif as is panasiu baktusiukus mezgiau. Irgi neblogai ziurisi, bet jauciu gali griauzt g.gif greiciausiai teks is likusiu kojinytes dukrytem megzt g.gif

Papildyta:
QUOTE(Naomyte @ 2011 11 02, 22:47)
Megstu ir net labai  biggrin.gif  tik tam laiko mazai lieka, o kakliuka neriau, ir gan sekmingai pavyko  4u.gif

Tikrai labai graziai atrodo. Gal ir man reiks nert, o ne megzt pabandyt g.gif
As del rankdarbiu isvis isprotejus. Siulu milijona prisipirkus, minciu begalybe, bet irgi neturiu kada megzt sad.gif labai retai kada pavyksta pritupt, save palepint tokiu hobiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 11 01, 18:00)
grazuolis komplektukas  wub.gif  o koks cia rastelis  g.gif  blush2.gif

Muselės čia, jei aš gerai jį išmezgiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 11 02, 22:59)
Tikrai labai graziai atrodo. Gal ir man reiks nert, o ne megzt pabandyt  g.gif
As del rankdarbiu isvis isprotejus. Siulu milijona prisipirkus, minciu begalybe, bet irgi neturiu kada megzt sad.gif labai retai kada pavyksta pritupt, save palepint tokiu hobiu  smile.gif

Na iš pradžių bandžiau megzti, bet kazkaip sunkiai gavosi, tai ėmiau vašelį į rankas ir va rezultatas tikrai geras, net pati labai džiaugiuosi thumbup.gif
[COLOR=yellow] Žinok ir aš lengvai galvą pametus dėl visokių rankdarbių doh.gif Labai gerai veikia ir atpalaiduoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 11 01, 22:12)
Labai gražūs visi darbeliai  thumbup.gif
Na parodau ir aš savo nunarpliotą žieminį komplektėlį dukrytei smile.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif labai gražu
Na aš su virbalais nedraugauju, tai vaikui irgi kepuriuką noriu bandyti nerti. Iš kokių siūlų komplektukas žiemai? Ir kokio storio, na koks vašelio nr? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2011 11 03, 11:46)
thumbup.gif  thumbup.gif  labai gražu
Na aš su virbalais nedraugauju, tai vaikui irgi kepuriuką noriu bandyti nerti. Iš kokių siūlų komplektukas žiemai? Ir kokio storio, na koks vašelio nr? smile.gif

Ačiū smile.gif Na o siūlai tai sudėti tai ką turėjau, yra moheros, pusvlines ir sintetikos. Gavosi gan storai, žiemai bus kaip tik. O vašelio nr. 3,5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 11 03, 14:40)

o kaip pirstinytes mezgei? kiek akiu dejai ir ar platinai po rieso? as niekaip nepataikau savo varnom numegzt. tai per siauros, tai per placios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 11 03, 13:06)
QUOTE(Naomyte @ 2011 11 03, 14:40)

o kaip pirstinytes mezgei? kiek akiu dejai ir ar platinai po rieso? as niekaip nepataikau savo varnom numegzt. tai per siauros, tai per placios doh.gif

Pirstinytes tai labai sunkiai mezgiau, is kokio 6 karto tik pavyko... Gaudavosi tai per ilgos tai per trumpos, tai per placios... Dejau 28akis, o po rieso uzdejau dar 2 ir gavosi labai gerai smile.gif
Atsakyti
Kutveliuk help.gif help.gif kokio ilgio buvo pas tave kepurytes ausytes g.gif ir kiek mazdaug tu akiu nugarai dejai ir priekiui g.gif blush2.gif
Atsakyti