Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ingauk @ 2011 09 25, 07:56)
nuneriau pynute, o paskui i kiekviena pynute po 3 stulpelius su uzmetimu ir gaunas spyruoklyte smile.gif

taviske taip pat fainulka  4u.gif

aciu,pabandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 25, 08:53)
Sveiki, kepuryte mezgasi nuo saliku apacios wink.gif
o pati apacia tai prasideda nuo 3 akyciu ir kas antra eile didindavau akiu skaiciu  4u.gif
rastelio schemute jau kazkur esu dejus  4u.gif

aciu, viska turiu, tik del apaciok buvau suabejojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
@mamyčiukas@, gražu 4u.gif

Pagaliau dukrytei nunėriau ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Su fotiku mes ne draugai, spalvos daug ryškesnės ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau auksarankių kepurytes wub.gif GRAŽU wub.gif
Kristinalm superinė kepurytė. Ar pagal kokią schemutę nėrėt? Turiu omeny, formą, nes raštas tai paprastutis, bet thumbup.gif atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2011 09 25, 13:46)
Pažiūrėjau auksarankių kepurytes  wub.gif  GRAŽU  wub.gif
Kristinalm superinė kepurytė. Ar pagal kokią schemutę nėrėt? Turiu omeny, formą, nes raštas tai paprastutis, bet  thumbup.gif  atrodo.

Ačiū 4u.gif , nėriau pagal schemą, kuri yra temos pirmame psl. mirksiukas.gif , paprasta.
Atsakyti
O čia mūsų komplektukas rudeniui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 25, 17:28)
O čia mūsų komplektukas rudeniui  smile.gif 

Dailutis smile.gif O visa mašinėlė siuvinėta kryželiu? bigsmile.gif Ar netempia tas paveikslėlis, kai kepurytė ant galvos? Kokio storio siūlus jam naudojai, lyginant su melsvaisiais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 09 25, 17:25)
Dailutis smile.gif O visa mašinėlė siuvinėta kryželiu? bigsmile.gif Ar netempia tas paveikslėlis, kai kepurytė ant galvos? Kokio storio siūlus jam naudojai, lyginant su melsvaisiais? ax.gif

ačiū, mašinytė nesitampo visai, tokia ir ant galvytės, siuvinėta visa, o siūlai siuvinėjimo labai seni, tai skyriau pusiau (trys siuliukai), o melsvi siūliukai t. p. plonučiai smile.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjusi jūsų grožybių, štai tokią rudeninukę nunėriau piktam manekenui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes. smile.gif
Pernai ziema kazkuri mezget kepure kartu su saliku,t.y ausytes ilgos kaip salikai.Tada tik pasigrozejau ir tiek, nesigylinau kas ir kaip o va siai ziemai mano mergina jau tokios uzsimane (pagooglinom ir radom)tik jokio paaiskinimo ar schemuciu neradom,taigi gal kas mums pagelbes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 09 26, 00:27)
Sveikutes. smile.gif
Pernai ziema kazkuri mezget kepure kartu su saliku,t.y ausytes ilgos kaip salikai.Tada tik pasigrozejau ir tiek, nesigylinau kas ir kaip o va siai ziemai mano mergina jau tokios uzsimane (pagooglinom ir radom)tik jokio paaiskinimo ar schemuciu neradom,taigi gal kas mums pagelbes blush2.gif

Vienoj temoj įkelta nuoroda, gal tiks ir Jums. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 25, 17:28)
O čia mūsų komplektukas rudeniui  smile.gif 

o jau masiniukas wub.gif blink.gif bigsmile.gif nemoku siuvinet net ir kryzeliu, o tai tikrai ka nors panasaus daryciau doh.gif
Atsakyti