Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(sandrasa @ 2011 11 01, 11:51)
Orai šąla, taigi staigiai staigiai sukurpiau savo dukrytei štai tokį komplektėlį iš mano labai mėgiamos kašmyro vilnelės smile.gif .

Labai grazus komplektukas wub.gif O kokios firmos kasmyro vilnele naudojote?
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 11 01, 13:24)
Labai grazus komplektukas  wub.gif O kokios firmos kasmyro vilnele naudojote?

Ačiū 4u.gif . Alize Cashmira naudoju smile.gif
Atsakyti
sandrasa ,labai fainas komplektas,ypac salikelis-seilinukas thumbup.gif Reiks kopintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2011 11 01, 10:51)
Orai šąla, taigi staigiai staigiai sukurpiau savo dukrytei štai tokį komplektėlį iš mano labai mėgiamos kašmyro vilnelės smile.gif .

Koks kruopstus darbas wub.gif
As savo vyresneliui irgi silta kepuriuka numezgiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2011 11 01, 11:51)
Oi kiek daug gražių kepuryčių šioj temoj vėl wub.gif

grazus wub.gif ir modeliukas nuostabus wub.gif

o kaip mezget apvaliai ar siuvot, nes as kaip tik pradejau su pynem bet apvaliai su 4 virbalais tai jau beveik keikiuosi nes sukiuot kai reikia tai, o kai reiks siaurinti tai bijau ir galvot dabar doh.gif
Atsakyti
Burka,labai fainas kepuriukas wub.gif O pagal kokia schema mezgete? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū labai VISOMS už įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

rasa32, ačiū, kopinkis į sveikatą biggrin.gif . Labai manau praktiškas tas seilinukas - kaklinukas, ir Adrytei labai patiko, kad raišiotis nereiks biggrin.gif
QUOTE(ingauk @ 2011 11 01, 15:27)
grazus  wub.gif  ir modeliukas nuostabus  wub.gif

o kaip mezget apvaliai ar siuvot, nes as kaip tik pradejau su pynem bet apvaliai su 4 virbalais tai jau beveik keikiuosi nes sukiuot kai reikia tai, o kai reiks siaurinti tai bijau ir galvot dabar  doh.gif

Ne apvaliai mezgiau, su dviem virbalais, o paskui siuvau. Norėjau greit, o su tais 5 virbalais man labai greit nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lince lince @ 2011 11 01, 14:59)
Burka,labai fainas kepuriukas  wub.gif O pagal kokia schema mezgete?  blush2.gif

Aciu 4u.gif as is cia mezgiau,tik kad labai painiai ten parasyta(bent man) tongue.gif kepuryte tik as nedariau 4 daliu,visa vientisai dariau ,tik viena siule gavos.
Atsakyti
Burka,o kepure vienguba ar dviguba,as tokia mazajam numezgiau,tai dabar galvoju su vienguba ziema gali bus saltoka
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2011 11 01, 16:58)
Burka,o kepure vienguba ar dviguba,as tokia mazajam numezgiau,tai dabar galvoju su vienguba ziema gali bus saltoka

Vienguba,is 2 sudetu siuliuku 50% vilna/50% akrilas,tokia neplona atrodo,ziuresim ar ziemai gerai bus biggrin.gif
Atsakyti
Numezgiau ir aš naują kepuriuką savo princesei rolleyes.gif
Tik kai nufotkinau, pamačiau, kad kažkaip kraštelis nelabai.... Reiks dar pataisyt.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2011 11 01, 16:06)

Ne apvaliai mezgiau, su dviem virbalais, o paskui siuvau. Norėjau greit, o su tais 5 virbalais man labai greit nesigauna blush2.gif

mat as nemegstu siuti tai vargstu su 5 doh.gif nu bet vistiek gal pabaigsiu kaip nors smile.gif nors ant juodu siulu nelabai kas ten ir matos tos pynes mano cool.gif

tiesa, o kaip tu ta seilinuka darei, visai patogu ko gero vaikams ar ne smile.gif g.gif

QUOTE(tute28 @ 2011 11 01, 19:02)
Numezgiau ir aš naują kepuriuką savo princesei  rolleyes.gif

grazuolis komplektukas wub.gif o koks cia rastelis g.gif blush2.gif
Atsakyti