Kutveliukas na super komplektukas gavosi, as kaip tik tokia pabaigiau, kaip kad nuoroda idejai su bumbulais
@mamyciukas@ mano spalvyte labai ja megstu ar nepertrumpa? gal tik nuotraukoje taip atrodo
Agneshkute, Rasa grazu.
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 16:05)
Giriamės naujausiu darbeliu
100% vilna, siūlas dvigubas.
Wau kokia,ex tikiuos kada nors ir man panasaus bent kazkas gausis
QUOTE(pati22 @ 2011 10 29, 16:13)
Labai patiko. Dabar man mintys sukasi apie balta kepuryte, tai kazko tokio tikrai noreciau
Mano didzioji baltos irgi uzsimane,bandau perkalbet i kokia kita spalva
QUOTE(rasa32 @ 2011 10 29, 16:32)
Mano paprastutes
Bumbulai tai nerealus
O as pradejau draugyste su virbalais,pirmas blynas netobulas,na,bet mum patiko,tai dabar kol dar kitiem numegsiu,jau biski igusiu prie virbalu nuotraukyte nekokia,nes modeliukas vis pabegt taikes,na,bet esme matos
QUOTE(liamuna @ 2011 10 30, 22:29)
@mamyciukas@ mano spalvyte labai ja megstu ar nepertrumpa? gal tik nuotraukoje taip atrodo
cia tik nuotraukoje taip atrodo
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 17:05)
Giriamės naujausiu darbeliu
Vajei koks grožis Gal galit smulkiau paaiškint, kaip mezgėt kepuraitę? Man ne pačio rašto reikia, bet eigos.
QUOTE(Jomato @ 2011 10 31, 11:08)
Vajei koks grožis Gal galit smulkiau paaiškint, kaip mezgėt kepuraitę? Man ne pačio rašto reikia, bet eigos.
pirma mezgiau virsutine kepure, pradedama nuo ausu, nusimezgu abi, tada prisidedu akiu priekiui kiek reikia, ismezgu (prijungiu) antra ausi, tada nugarai prisidedu ir susijungia i rata nu ir i virsu mezgasi, kiek reikia aukscio, tada siaurinasi. o vidine megzdama viska taip paciai dariau tik iskart prijungdama isorine kepure, sunkoka, bet jau man taip geriau, negu paskui siuti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 31, 11:36)
pirma mezgiau virsutine kepure, pradedama nuo ausu, nusimezgu abi, tada prisidedu akiu priekiui kiek reikia, ismezgu (prijungiu) antra ausi, tada nugarai prisidedu ir susijungia i rata nu ir i virsu mezgasi, kiek reikia aukscio, tada siaurinasi. o vidine megzdama viska taip paciai dariau tik iskart prijungdama isorine kepure, sunkoka, bet jau man taip geriau, negu paskui siuti
Man dar šiek tiek neaišku:
1. Ar nugarinė dalis yra lygiai tokio pat aukščio, kaip priekyje?
2. Mezgėt apvaliai su 4 virbalais (arba vieliniais)?
3. Vidinę kepurę mezgėt surinkdama akis nuo išorinės kepurės ar kaip?
QUOTE(Jomato @ 2011 10 31, 12:03)
1. Ar nugarinė dalis yra lygiai tokio pat aukščio, kaip priekyje? Taip
2. Mezgėt apvaliai su 4 virbalais (arba vieliniais)? Neturi skirtumo, kaip kam patogiau.
3. Vidinę kepurę mezgėt surinkdama akis nuo išorinės kepurės ar kaip? Pirma ausis numezgiau nerinkdama akiu, o jau priekio ir nugaros akis surinkau nuo kepures, bet is vidines puses.
Kutveliukas, ačiū už paaiškinimus. Didžiausi komplimentai tokiam mezgimui
QUOTE(Jomato @ 2011 10 31, 14:44)
Kutveliukas, ačiū už paaiškinimus. Didžiausi komplimentai tokiam mezgimui
Nėr už ką, ir ačiū labai už komplimentus darbeliui Ačiū ir kitoms
o as pasirodysiu paprastu, judu kepuriu bet si karta sau