Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Kutveliukas na super komplektukas gavosi, as kaip tik tokia pabaigiau, kaip kad nuoroda idejai bigsmile.gif su bumbulais biggrin.gif

@mamyciukas@
mano spalvyte wub.gif labai ja megstu ax.gif ar nepertrumpa? gal tik nuotraukoje taip atrodo g.gif

Agneshkute, Rasa grazu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 30 spalio 2011 - 22:30
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 16:05)
Giriamės naujausiu darbeliu smile.gif
100% vilna, siūlas dvigubas.

Wau kokia,ex tikiuos kada nors ir man panasaus bent kazkas gausis ax.gif

QUOTE(pati22 @ 2011 10 29, 16:13)
Labai patiko. Dabar man mintys sukasi apie balta kepuryte, tai kazko tokio tikrai noreciau  wub.gif

Mano didzioji baltos irgi uzsimane,bandau perkalbet i kokia kita spalva tongue.gif

QUOTE(rasa32 @ 2011 10 29, 16:32)

Mano paprastutes

Bumbulai tai nerealus wub.gif

O as pradejau draugyste su virbalais,pirmas blynas netobulas,na,bet mum patiko,tai dabar kol dar kitiem numegsiu,jau biski igusiu prie virbalu biggrin.gif nuotraukyte nekokia,nes modeliukas vis pabegt taikes,na,bet esme matos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2011 10 30, 22:29)

@mamyciukas@
mano spalvyte  wub.gif  labai ja megstu  ax.gif  ar nepertrumpa? gal tik nuotraukoje taip atrodo  g.gif

cia tik nuotraukoje taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 17:05)
Giriamės naujausiu darbeliu smile.gif
100% vilna, siūlas dvigubas.

Vajei koks grožis wub.gif thumbup.gif Gal galit smulkiau paaiškint, kaip mezgėt kepuraitę? Man ne pačio rašto reikia, bet eigos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2011 10 31, 11:08)
Vajei koks grožis  wub.gif  thumbup.gif Gal galit smulkiau paaiškint, kaip mezgėt kepuraitę? Man ne pačio rašto reikia, bet eigos.  4u.gif

pirma mezgiau virsutine kepure, pradedama nuo ausu, nusimezgu abi, tada prisidedu akiu priekiui kiek reikia, ismezgu (prijungiu) antra ausi, tada nugarai prisidedu ir susijungia i rata smile.gif nu ir i virsu mezgasi, kiek reikia aukscio, tada siaurinasi. o vidine megzdama viska taip paciai dariau tik iskart prijungdama isorine kepure, sunkoka, bet jau man taip geriau, negu paskui siuti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 31, 11:36)
pirma mezgiau virsutine kepure, pradedama nuo ausu, nusimezgu abi, tada prisidedu akiu priekiui kiek reikia, ismezgu (prijungiu) antra ausi, tada nugarai prisidedu ir susijungia i rata smile.gif nu ir i virsu mezgasi, kiek reikia aukscio, tada siaurinasi. o vidine megzdama viska taip paciai dariau tik iskart prijungdama isorine kepure, sunkoka, bet jau man taip geriau, negu paskui siuti  doh.gif

Man dar šiek tiek neaišku:
1. Ar nugarinė dalis yra lygiai tokio pat aukščio, kaip priekyje?
2. Mezgėt apvaliai su 4 virbalais (arba vieliniais)?
3. Vidinę kepurę mezgėt surinkdama akis nuo išorinės kepurės ar kaip? g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2011 10 31, 12:03)

1. Ar nugarinė dalis yra lygiai tokio pat aukščio, kaip priekyje?  Taip
2. Mezgėt apvaliai su 4 virbalais (arba vieliniais)? Neturi skirtumo, kaip kam patogiau.
3. Vidinę kepurę mezgėt surinkdama akis nuo išorinės kepurės ar kaip?  Pirma ausis numezgiau nerinkdama akiu, o jau priekio ir nugaros akis surinkau nuo kepures, bet is vidines puses.

Atsakyti
Kutveliukas, ačiū už paaiškinimus. Didžiausi komplimentai tokiam mezgimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2011 10 31, 14:44)
Kutveliukas, ačiū už paaiškinimus. Didžiausi komplimentai tokiam mezgimui  thumbup.gif

Nėr už ką, ir ačiū labai už komplimentus darbeliui smile.gif Ačiū ir kitoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as pasirodysiu paprastu, judu kepuriu bet si karta sau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Oi kiek daug gražių kepuryčių šioj temoj vėl wub.gif
Orai šąla, taigi staigiai staigiai sukurpiau savo dukrytei štai tokį komplektėlį iš mano labai mėgiamos kašmyro vilnelės smile.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 01 lapkričio 2011 - 10:56