Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Giriamės naujausiu darbeliu smile.gif
100% vilna, siūlas dvigubas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 15:05)

Labai patiko. Dabar man mintys sukasi apie balta kepuryte, tai kazko tokio tikrai noreciau wub.gif
Atsakyti
Kutveliuk ,labai dailus komplektukas wub.gif thumbup.gif

Mano paprastutes
user posted image

user posted image
Atsakyti
man Rasos bumbuliuotoji laaaabai patuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 18:05)

Labai gražus ir mielas darbelis. 4u.gif
Atsakyti
Tiek daug graziu kepuriuku wub.gif

Man kazkaip nesiseka paskutiniu metu (vis kasnors nepatinka) su kepurytem blush2.gif

Cia mano smile.gif
user posted image

Sita ne tokia kokios tikejausi, bet nieko sunesiosim tongue.gif, tik reikia dar sniureliu, nes kyla truputi.
user posted image

Sita kitai ziemai biggrin.gif Bet irgi nalabai patinka, rastas kazkoks kreivas gavosi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 10 30, 09:50)
Man kazkaip nesiseka paskutiniu metu (vis kasnors nepatinka) su kepurytem  blush2.gif
Cia mano smile.gif

paskutinioji man labai netgi grazi (labai pataikei su spalvytemis). Zinok, mezgejos visada kritiskiau ziuri i savo darbukus nei kitos- o kiti mato tik grozy ir siluma sklindancius is tavo darbeliu mirksiukas.gif

Svarbiausia kokia manekene nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 30, 11:03)
paskutinioji man labai netgi grazi (labai pataikei su spalvytemis). Zinok, mezgejos visada kritiskiau ziuri i savo darbukus nei kitos- o kiti mato tik grozy ir siluma sklindancius is tavo darbeliu  mirksiukas.gif

Svarbiausia kokia manekene nuostabi  wub.gif

Aciu 4u.gif

Tai taip, kai as turejau vizija kaip turi atrodyt, bet gavosi kitaip, tai ir nesu labai patenkinta savo darbukais tongue.gif. O kiti tai nezino kas turejo gautis, o mato tai kas gavosi ir vertina galutini rezultata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 17:05)

user posted image

wub.gif nu nereali wub.gif
kaip tokią kepurytę numegzti, gal shemutę galima? ir gal galite išduoti paslaptį, kaip jums toks tobulas kraščiukas ausyčių gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 10 30, 11:52)
wub.gif  nu nereali  wub.gif 
kaip tokią kepurytę numegzti, gal shemutę galima? ir gal galite išduoti paslaptį, kaip jums toks tobulas kraščiukas ausyčių gaunasi  blush2.gif

Vezio zingsniuku apeinu smile.gif cia kepuryte dviguba, viduje dar antra megzta smile.gif

o rastelius, emm.. kazkur internete susiradau, bet nelabai ir saugojau, jie nera sunkus, karta ismezgiau ir mintinai toliau..
kopijavau sita: http://www.benetton....oddler_look_13/, tik apatiniu bumbulu nedejom, darem kasytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 30, 12:16)
Vezio zingsniuku apeinu smile.gif cia kepuryte dviguba, viduje dar antra megzta smile.gif

o rastelius, emm.. kazkur internete susiradau, bet nelabai ir saugojau, jie nera sunkus, karta ismezgiau ir mintinai toliau..
kopijavau sita: http://www.benetton....oddler_look_13/, tik apatiniu bumbulu nedejom, darem kasytes smile.gif

o kaip tas vezio zingsniukas mezgamas? blush2.gif
Atsakyti
mano naujasias
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyčiukas@: 30 spalio 2011 - 19:44