Giriamės naujausiu darbeliu
100% vilna, siūlas dvigubas.
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 15:05)
Labai patiko. Dabar man mintys sukasi apie balta kepuryte, tai kazko tokio tikrai noreciau
Kutveliuk ,labai dailus komplektukas
Mano paprastutes
Mano paprastutes
man Rasos bumbuliuotoji laaaabai patuko
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 18:05)
Labai gražus ir mielas darbelis.
Tiek daug graziu kepuriuku
Man kazkaip nesiseka paskutiniu metu (vis kasnors nepatinka) su kepurytem
Cia mano
Sita ne tokia kokios tikejausi, bet nieko sunesiosim , tik reikia dar sniureliu, nes kyla truputi.
Sita kitai ziemai Bet irgi nalabai patinka, rastas kazkoks kreivas gavosi
Cia mano
Sita ne tokia kokios tikejausi, bet nieko sunesiosim , tik reikia dar sniureliu, nes kyla truputi.
Sita kitai ziemai Bet irgi nalabai patinka, rastas kazkoks kreivas gavosi
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 10 30, 09:50)
Cia mano
Cia mano
paskutinioji man labai netgi grazi (labai pataikei su spalvytemis). Zinok, mezgejos visada kritiskiau ziuri i savo darbukus nei kitos- o kiti mato tik grozy ir siluma sklindancius is tavo darbeliu
Svarbiausia kokia manekene nuostabi
QUOTE(Carollina @ 2011 10 30, 11:03)
paskutinioji man labai netgi grazi (labai pataikei su spalvytemis). Zinok, mezgejos visada kritiskiau ziuri i savo darbukus nei kitos- o kiti mato tik grozy ir siluma sklindancius is tavo darbeliu
Aciu
Tai taip, kai as turejau vizija kaip turi atrodyt, bet gavosi kitaip, tai ir nesu labai patenkinta savo darbukais . O kiti tai nezino kas turejo gautis, o mato tai kas gavosi ir vertina galutini rezultata
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 29, 17:05)
nu nereali
kaip tokią kepurytę numegzti, gal shemutę galima? ir gal galite išduoti paslaptį, kaip jums toks tobulas kraščiukas ausyčių gaunasi
QUOTE(raganieška @ 2011 10 30, 11:52)
nu nereali
kaip tokią kepurytę numegzti, gal shemutę galima? ir gal galite išduoti paslaptį, kaip jums toks tobulas kraščiukas ausyčių gaunasi
Vezio zingsniuku apeinu cia kepuryte dviguba, viduje dar antra megzta
o rastelius, emm.. kazkur internete susiradau, bet nelabai ir saugojau, jie nera sunkus, karta ismezgiau ir mintinai toliau..
kopijavau sita: http://www.benetton....oddler_look_13/, tik apatiniu bumbulu nedejom, darem kasytes
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 30, 12:16)
Vezio zingsniuku apeinu cia kepuryte dviguba, viduje dar antra megzta
o rastelius, emm.. kazkur internete susiradau, bet nelabai ir saugojau, jie nera sunkus, karta ismezgiau ir mintinai toliau..
kopijavau sita: http://www.benetton....oddler_look_13/, tik apatiniu bumbulu nedejom, darem kasytes
o kaip tas vezio zingsniukas mezgamas?