Laba,
norėčiau paprašyti, gal kas galite pasidalinti kepurės-šalmo schema (kur kepurė užmaunama kaip kojinė (gal suprasit)), nes mano vaikis nenori šaliko dėtis, o lauke pliku kaklu ilgai nebepavaikščios... perverčiau ir schemučių temą, bet arba neradau, arba nėra...
yra netgi atskira tema http://www.supermama...?...776191&st=0
kas praset kepures rasto, tai tik wordiniame faile turiu, tai jei email parasysite, atsiusiu Nemoku ir wordo padaryt nuotrauka, kad ikelt
QUOTE(sigridaU @ 2011 10 25, 18:02)
Ne tokia, šitą mačau - turiu omenyje, kur kepurė gaunasi kaip kojinė su iškirpimu veidu... bet vis tiek dėkui
QUOTE(dangiuk @ 2011 10 26, 09:03)
Ne tokia, šitą mačau - turiu omenyje, kur kepurė gaunasi kaip kojinė su iškirpimu veidu... bet vis tiek dėkui
nu jai injunge ta tema paeitute truputi zemiau man atrodo ir yra tokia kepure kaip jus norite
QUOTE(dangiuk @ 2011 10 26, 09:03)
tai jau cia paciai TOJ temoj reikes pasieiskot nes ten ivairiu yra
QUOTE(Lace @ 2011 10 25, 17:00)
Aš tai bumbulą kietai pritraukiu prie kepurytės, tada nesimakaluoja
as ir lyg kietai pritraukiu, bet man vieno to siulo bumbului tvirtint neuztenka, akd stabiliai alikytus bet as kalbu apie dideli bumbula, ne mazus ar ne vidutinius -va pan toki, kaip natulionos ta dryzuota
QUOTE(bonda @ 2011 10 26, 14:06)
as ir lyg kietai pritraukiu, bet man vieno to siulo bumbului tvirtint neuztenka, akd stabiliai alikytus bet as kalbu apie dideli bumbula, ne mazus ar ne vidutinius -va pan toki, kaip natulionos ta dryzuota
Taigi ne vienu siūlu ir reikia tvirtinti - pasilieki ilgesnį ir daug kartų persiūni. Aišku sunku prisikasti iki labai pūkuoto bumbulo centro, bet nėra neįmanoma. (Ypatingai didelio bumbulo tiesa nesu dariusi, bet principas manau vis tiek toks pats).
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 26, 08:07)
nu jai injunge ta tema paeitute truputi zemiau man atrodo ir yra tokia kepure kaip jus norite
tada pripažįstu, buvau žiopla, apžiūrėjau pirmą kepurytę ir palikau ramybėj kaip netinkamą. Dėkui už pagalbą.
QUOTE(sigridaU @ 2011 10 26, 09:02)
tai jau cia paciai TOJ temoj reikes pasieiskot nes ten ivairiu yra
Galvelės daužyt nereikėtų - skaudėt gali.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 26, 14:28)
Taigi ne vienu siūlu ir reikia tvirtinti - pasilieki ilgesnį ir daug kartų persiūni. Aišku sunku prisikasti iki labai pūkuoto bumbulo centro, bet nėra neįmanoma. (Ypatingai didelio bumbulo tiesa nesu dariusi, bet principas manau vis tiek toks pats).
tai as panasiai ir darau ir dar pagal save
Sveikutes.labai reikia meskucio snukelio an kepurytes gal kas turit kokia shemute.kalbu apie nerta.
gal kas turit nuoroda kaip pamusala issiut i kepuryte? nes man labai daug gaunas raukinuku