Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Laba,
norėčiau paprašyti, gal kas galite pasidalinti kepurės-šalmo schema (kur kepurė užmaunama kaip kojinė (gal suprasit)), nes mano vaikis nenori šaliko dėtis, o lauke pliku kaklu ilgai nebepavaikščios... doh.gif perverčiau ir schemučių temą, bet arba neradau, arba nėra... unsure.gif
Atsakyti
yra netgi atskira tema smile.gif http://www.supermama...?...776191&st=0
Atsakyti
kas praset kepures rasto, tai tik wordiniame faile turiu, tai jei email parasysite, atsiusiu 4u.gif Nemoku ir wordo padaryt nuotrauka, kad ikelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2011 10 25, 18:02)

Ne tokia, šitą mačau - turiu omenyje, kur kepurė gaunasi kaip kojinė su iškirpimu veidu... bet vis tiek dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 10 26, 09:03)
Ne tokia, šitą mačau - turiu omenyje, kur  kepurė gaunasi kaip kojinė su iškirpimu veidu... bet vis tiek dėkui  4u.gif

nu jai injunge ta tema paeitute truputi zemiau man atrodo ir yra tokia kepure kaip jus norite
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 10 26, 09:03)
Ne tokia, šitą mačau - turiu omenyje, kur  kepurė gaunasi kaip kojinė su iškirpimu veidu... bet vis tiek dėkui  4u.gif

doh.gif tai jau cia paciai TOJ temoj reikes pasieiskot nes ten ivairiu yra
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 25, 17:00)
Aš tai bumbulą kietai pritraukiu prie kepurytės, tada nesimakaluoja

as ir lyg kietai pritraukiu, bet man vieno to siulo bumbului tvirtint neuztenka, akd stabiliai alikytus biggrin.gif bet as kalbu apie dideli bumbula, ne mazus ar ne vidutinius -va pan toki, kaip natulionos ta dryzuota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 10 26, 14:06)
as ir lyg kietai pritraukiu, bet man vieno to siulo bumbului tvirtint neuztenka, akd stabiliai alikytus biggrin.gif bet as kalbu apie dideli bumbula, ne mazus ar ne vidutinius -va pan toki, kaip natulionos ta dryzuota wub.gif

Taigi ne vienu siūlu ir reikia tvirtinti unsure.gif - pasilieki ilgesnį ir daug kartų persiūni. Aišku sunku prisikasti iki labai pūkuoto bumbulo centro, bet nėra neįmanoma. (Ypatingai didelio bumbulo tiesa nesu dariusi, bet principas manau vis tiek toks pats).
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 26, 08:07)
nu jai injunge ta tema paeitute truputi zemiau man atrodo ir yra tokia kepure kaip jus norite

tada pripažįstu, buvau žiopla, apžiūrėjau pirmą kepurytę ir palikau ramybėj kaip netinkamą. doh.gif Dėkui už pagalbą.

QUOTE(sigridaU @ 2011 10 26, 09:02)
doh.gif tai jau cia paciai  TOJ temoj reikes pasieiskot nes ten ivairiu yra

Galvelės daužyt nereikėtų - skaudėt gali. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 26 spalio 2011 - 16:38
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 26, 14:28)
Taigi ne vienu siūlu ir reikia tvirtinti unsure.gif - pasilieki ilgesnį ir daug kartų persiūni. Aišku sunku prisikasti iki labai pūkuoto bumbulo centro, bet nėra neįmanoma. (Ypatingai didelio bumbulo tiesa nesu dariusi, bet principas manau vis tiek toks pats).

tai as panasiai ir darau mirksiukas.gif ir dar pagal save mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.labai reikia meskucio snukelio an kepurytes rolleyes.gif gal kas turit kokia shemute.kalbu apie nerta.
Atsakyti
gal kas turit nuoroda kaip pamusala issiut i kepuryte? nes man labai daug gaunas raukinuku
Atsakyti