Natuliona, lace, pati 22, kristinalm, liamuna, sandrasa saunus darbeliai
mano paskutinis darbelis, visai patiko ir gavosi manau gerai, nors pirmine ideja buvo gele ant kepures, bet ikalbejau derinti su saliku viska ir daryti bumbula
QUOTE(Laura_online @ 2011 10 25, 08:43)
Natuliona, lace, pati 22, kristinalm, liamuna, sandrasa saunus darbeliai
mano paskutinis darbelis, visai patiko ir gavosi manau gerai, nors pirmine ideja buvo gele ant kepures, bet ikalbejau derinti su saliku viska ir daryti bumbula
Labai grazus komplektukas, skubu pagirti .
O kokie cia siuliukai? Nuotraukoje jie tokie su blizgesiu gavosi, ar ir gyvai ziurint turi blizgesio?
Ir rasciukas idomus - kazkas tankiai pripinta, bet niekaip negaliu iziureti , gal turite rastelio schemute ir galetumete pasidalinti ?
Pati22, labai sudeirnta 'iki naguciu'
as ir panasiai -bet va didelis bumbulas tai makaluojas aisku, primeistrauju -ale galvoju, gal kokiu stebuklu yr
NEREALUS!!!!!!!!!!!! o salikas cia is triju atskiru daliu ir supintas?
QUOTE(Lace @ 2011 10 24, 15:53)
Nežinau, ar jis specifinis, bet aš tai bumbulą prisiuvu prie kepurės tuo pačiu siūlu, kuriuo surišu patį bumbulą, palieku siūlą ilgesnį ir juo pritvirtinu
as ir panasiai -bet va didelis bumbulas tai makaluojas aisku, primeistrauju -ale galvoju, gal kokiu stebuklu yr
QUOTE(Laura_online @ 2011 10 25, 09:43)
NEREALUS!!!!!!!!!!!! o salikas cia is triju atskiru daliu ir supintas?
QUOTE(v.vileva @ 2011 10 25, 09:40)
Labai grazus komplektukas, skubu pagirti .
O kokie cia siuliukai? Nuotraukoje jie tokie su blizgesiu gavosi, ar ir gyvai ziurint turi blizgesio?
Ir rasciukas idomus - kazkas tankiai pripinta, bet niekaip negaliu iziureti , gal turite rastelio schemute ir galetumete pasidalinti ?
aciu ,
realiai na nera jie tokie blizgus, bet grazi svelni spalva,na gal kazkiek naturaliai siulas toks, o nuotrauka su blicu tai parsykino Siaip sudetis 80 % vilna, tik pavadinimo neatsimenu, nes pirma karta atradau juos ir pabandziau (reiks etiketes paieskot, gal dar rasiu).
kepures rasciukas tai viskas pynes pintos perpintos viena per kita, rasciuka vakare galesiu imesti, nes dabar darbe neturiu.
QUOTE(bonda @ 2011 10 25, 11:01)
salikas taip is 3 daliu, numezgiau 3 juostas ir tada jau pyniau , tik su siulu dar sukabinau ties supinimais, kad stabiliai pynes guletu
QUOTE(Laura_online @ 2011 10 25, 12:20)
kepures rasciukas tai viskas pynes pintos perpintos viena per kita, rasciuka vakare galesiu imesti, nes dabar darbe neturiu.
salikas taip is 3 daliu, numezgiau 3 juostas ir tada jau pyniau , tik su siulu dar sukabinau ties supinimais, kad stabiliai pynes guletu
labai gražu - ir kepurės raštas toks nematytas, ir šalikas, ir bendras vaizdas labai
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 10 25, 14:52)
visai nepaprasta - vien tik "kutas" ko vertas
QUOTE(Lepukas @ 2011 10 25, 14:44)
visai nepaprasta - vien tik "kutas" ko vertas
kepuryte greiciau nuneriu negu ta kuta padarau
QUOTE(bonda @ 2011 10 25, 12:01)
Aš tai bumbulą kietai pritraukiu prie kepurytės, tada nesimakaluoja
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 10 25, 14:50)
kepuryte greiciau nuneriu negu ta kuta padarau
šitas grožis tikrai vertas darbo. Labai labai gražu
QUOTE(rasado @ 2011 10 25, 16:25)
šitas grožis tikrai vertas darbo. Labai labai gražu
aciu.
dabar dicke nori kepurytes su ausytemis (apvaliomis) bet nerandu internete jokios mergaitiskos,kad butu koks meskiukas
QUOTE(Laura_online @ 2011 10 25, 09:43)
Labai gražus, ir nematytas