o gal yra koks specifinis dideliu bumbulu tvirtinimo budas? nu gal yra kokia paslaptis? as apie ant kepures kaip jus tvirtinat bumbu prie kiepos?
QUOTE(Carollina @ 2011 10 24, 12:22)
O as vis ne i tema...rodausi su vel nesezoniniu neriniu - futbolo 'skarele' savo mazyliui. Ji tokia universalaus dydzio. 100 proc. medvilne.
aš kai turėdama 4 berniukus, tai į mergaitiškus mezginius žiūrėt negaliu - mirštu iš pavydo joms viskas gražu. o va bernams tai reikia galvą pasukti. o čia liuks idėja man gražiau nei kepurės variantas žiūrisi.
Aciu Lepukai uz pagyras! As irgi kaip mazo berniuko mamyte tai vis ieskau kas grazaus tiems berniukams tiktu.. Sutinku mergaitisku komplektuku yra tokiu nuostabiu kad ohoho.. del to kai pamatau kokia gera ideja berniukams negaliu susilaikyti jos neigyvendinusi, kad paskui neuzsimirstu
Pati22, gražu Dar užkliuvo blauzdinukės, reiks kažką nusibeždžioniauti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 10 24, 11:53)
O kaip tokiu atveju būtų su bumbulu? PO skalbimo iš jo vaizdo nebeliktų... Skalbti prieš uždedant bumbulą? O kaip tada nešiojimo eigoj? Juk gali prisieti išskalbti kepurytę, ką tada, nuimti bumbulą ir skalbti? Kai sau mezgi, tai aktualu visokie tokie reikalai
as visad skalbiu kai padarau viska nes man neplautas daiktas tai kazkaip nezinau
QUOTE(Lace @ 2011 10 24, 13:34)
Pati22, gražu Dar užkliuvo blauzdinukės, reiks kažką nusibeždžioniauti
Dėkui. Blauzdinukes mezgiau, derindama prie megztuko. Gal vėliau bandysim fotografuotis ir pasirodysim
QUOTE(bonda @ 2011 10 24, 12:15)
o gal yra koks specifinis dideliu bumbulu tvirtinimo budas? nu gal yra kokia paslaptis? as apie ant kepures kaip jus tvirtinat bumbu prie kiepos?
Nežinau, ar jis specifinis, bet aš tai bumbulą prisiuvu prie kepurės tuo pačiu siūlu, kuriuo surišu patį bumbulą, palieku siūlą ilgesnį ir juo pritvirtinu
[quote=natuliona,2011 10 23, 21:26
parodysiu savo dukrytes komplektuka Niu fantastiskas kepuriukas,toks paprastutis,labai mielas.O kaip jus ta krasteli neriate?
parodysiu savo dukrytes komplektuka Niu fantastiskas kepuriukas,toks paprastutis,labai mielas.O kaip jus ta krasteli neriate?