Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

o gal yra koks specifinis dideliu bumbulu tvirtinimo budas? g.gif g.gif nu gal yra kokia paslaptis? g.gif biggrin.gif as apie ant kepures 4u.gif kaip jus tvirtinat bumbu prie kiepos? 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Natuliona, Lace thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuostabus darbeliai.
O as vis ne i tema...rodausi su vel nesezoniniu neriniu - futbolo 'skarele' savo mazyliui. Ji tokia universalaus dydzio. 100 proc. medvilne.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 24, 12:22)
O as vis ne i tema...rodausi su vel nesezoniniu neriniu - futbolo 'skarele' savo mazyliui. Ji tokia universalaus dydzio. 100 proc. medvilne.

aš kai turėdama 4 berniukus, tai į mergaitiškus mezginius žiūrėt negaliu - mirštu iš pavydo biggrin.gif joms viskas gražu. o va bernams tai reikia galvą pasukti. o čia liuks idėja thumbup.gif man gražiau nei kepurės variantas žiūrisi.
Atsakyti
Aciu Lepukai uz pagyras! As irgi kaip mazo berniuko mamyte tai vis ieskau kas grazaus tiems berniukams tiktu.. Sutinku mergaitisku komplektuku yra tokiu nuostabiu kad ohoho.. del to kai pamatau kokia gera ideja berniukams negaliu susilaikyti jos neigyvendinusi, kad paskui neuzsimirstu smile.gif
Atsakyti
natuliona, Lace darbeliai nepriekaištingi wub.gif
Pasirodysim ir mes su kukliu komplektuku
user posted image

user posted image

Atsakyti
Pati22, gražu thumbup.gif Dar užkliuvo blauzdinukės, reiks kažką nusibeždžioniauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 10 24, 11:53)
O kaip tokiu atveju būtų su bumbulu? PO skalbimo iš jo vaizdo nebeliktų... Skalbti prieš uždedant bumbulą? O kaip tada nešiojimo eigoj? Juk gali prisieti išskalbti kepurytę, ką tada, nuimti bumbulą ir skalbti? Kai sau mezgi, tai aktualu visokie tokie reikalai biggrin.gif

as visad skalbiu kai padarau viska g.gif nes man neplautas daiktas tai kazkaip nezinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 24, 13:34)
Pati22, gražu  thumbup.gif Dar užkliuvo blauzdinukės, reiks kažką nusibeždžioniauti  blush2.gif

Dėkui. Blauzdinukes mezgiau, derindama prie megztuko. Gal vėliau bandysim fotografuotis ir pasirodysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 10 24, 12:15)
o gal yra koks specifinis dideliu bumbulu tvirtinimo budas? g.gif  g.gif nu gal yra kokia paslaptis? g.gif  biggrin.gif as apie ant kepures 4u.gif  kaip jus tvirtinat bumbu prie kiepos? 4u.gif  ax.gif  biggrin.gif

Nežinau, ar jis specifinis, bet aš tai bumbulą prisiuvu prie kepurės tuo pačiu siūlu, kuriuo surišu patį bumbulą, palieku siūlą ilgesnį ir juo pritvirtinu smile.gif
Atsakyti
Lace, pati22, ir kitų, komplektukai nuostabūs blush2.gif
Nepaleidžiu aš vis rudens 4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Pati22, kristinalm,liamuna, natuliona, gražios kepurytės 4u.gif
Atnešu ir aš dar vieną komplektą iš pusvilnės parodyti 4u.gif . Nešios keturių metukų panelė smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 24 spalio 2011 - 19:00
[quote=natuliona,2011 10 23, 21:26

parodysiu savo dukrytes komplektuka smile.gif Niu fantastiskas kepuriukas,toks paprastutis,labai mielas.O kaip jus ta krasteli neriate? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lince lince: 24 spalio 2011 - 18:51