Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Sveikutės mezgejėlės, gal kas galėtų man padėt noriu dukrytei numegzti beretę, bet nemoku, neturiu pavyzdžio, gal kas turit . Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 10 24, 00:07)
Sveikutės mezgejėlės, gal kas galėtų man padėt noriu dukrytei numegzti beretę, bet nemoku, neturiu pavyzdžio, gal kas turit . Iš anksto dėkoju 4u.gif

CIA daug yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jūs su tais bumbulais tokiais darot, kaip kad paskutinė Natulionos kepurytė (beje nuostabi thumbup.gif ). Ar nuneriat, numezgat, padarot pilną apdailą, bu,bulą ir tada skalbiat, ar numezgę išsskalbiat, o tada pritrvirtinat bumbulą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 10 23, 21:39)
Classic Yarn Extrafine 175
100 % merinoso vilna  smile.gif ploni, 50 gr-200m  smile.gif
desiu dar medvilnini pamusala  smile.gif

o plonoka gavos,kad pamusalo nori? 4u.gif as is flavios kaip tikviena baigiau (beveik -bumbulo turksta ir uzkaisyt galus lotuliukas.gif ), tai tne irgi 50 g ir 200 m -tai man super gavos storis wub.gif -bet as neriau tais kabliais 4u.gif

QUOTE(Ice*tea @ 2011 10 24, 09:23)
Mergaitės, o kaip jūs  su tais bumbulais tokiais darot, kaip kad paskutinė Natulionos kepurytė (beje nuostabi thumbup.gif ). Ar nuneriat, numezgat, padarot pilną apdailą, bu,bulą ir tada skalbiat, ar numezgę išsskalbiat, o tada pritrvirtinat bumbulą?  4u.gif

as neskalbiu mirksiukas.gif kai kuriuos siulus isskalbiu pries pradedant nert 4u.gif bet tik itartinus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 24 spalio 2011 - 08:44
Mergaitės, o kaip jūs  su tais bumbulais tokiais darot, kaip kad paskutinė Natulionos kepurytė (beje nuostabi thumbup.gif ). Ar nuneriat, numezgat, padarot pilną apdailą, bu,bulą ir tada skalbiat, ar numezgę išsskalbiat, o tada pritrvirtinat bumbulą?  4u.gif

neskalbiu rolleyes.gif

QUOTE(bonda @ 2011 10 24, 09:44)
o plonoka gavos,kad pamusalo nori? 4u.gif as is flavios kaip tikviena baigiau (beveik -bumbulo turksta ir uzkaisyt galus lotuliukas.gif ), tai tne irgi 50 g ir 200 m -tai man super gavos storis  wub.gif -bet as neriau tais kabliais 4u.gif
as neskalbiu mirksiukas.gif kai kuriuos siulus isskalbiu pries pradedant nert 4u.gif bet tik itartinus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aga plonoka, noriu medvilnini pamusala isiuti, kabliais storesne gaunasi smile.gif
lauksim rezultatu mirksiukas.gif
galvoju gal dasipirkti siuliuku ir dar viena tais kabliais nunerti g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Natuliona, kepurytė puiki thumbup.gif Nors iš tavęs nieko kito ir negali tikėtis mirksiukas.gif Bet aš tai dar labiau pateikimą noriu pagirti - širdis džiaugiasi gražiom nuotraukom, ta aplinka, puiki "manekenė" visai kitą vertę kepurytei suteikia thumbup.gif Ne veltui mados pasaulyje tiek pinigų investuojama į fotosesijas, samdomi brangūs modeliai ar žinomi žmonės mirksiukas.gif
Gražiausias rankdarbis, prastai nufotografuotas spintos ar skalbimo mašinos fone, atrodo šiaip sau unsure.gif

Aš visus mezginius/nėrinius skalbiu - ištampau, išlyginu, jei reikia. Visai kitas vaizdas būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 24, 10:50)
Natuliona, kepurytė puiki thumbup.gif Nors iš tavęs nieko kito ir negali tikėtis  mirksiukas.gif Bet aš tai dar labiau pateikimą noriu pagirti - širdis džiaugiasi gražiom nuotraukom, ta aplinka, puiki "manekenė" visai kitą vertę kepurytei suteikia thumbup.gif Ne veltui mados pasaulyje tiek pinigų investuojama į fotosesijas, samdomi brangūs modeliai ar žinomi žmonės  mirksiukas.gif
Gražiausias rankdarbis, prastai nufotografuotas spintos ar skalbimo mašinos fone, atrodo šiaip sau unsure.gif

drinks_cheers.gif specialiai uzdejau pukine striuke ir ejom i miska fotkintis biggrin.gif
aisku tikrai neturiu galmybiu kiekviena savo darba taip fotkinti, bet stengiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 24, 10:50)
Aš visus mezginius/nėrinius skalbiu - ištampau, išlyginu, jei reikia. Visai kitas vaizdas būna

O kaip tokiu atveju būtų su bumbulu? PO skalbimo iš jo vaizdo nebeliktų... Skalbti prieš uždedant bumbulą? O kaip tada nešiojimo eigoj? Juk gali prisieti išskalbti kepurytę, ką tada, nuimti bumbulą ir skalbti? Kai sau mezgi, tai aktualu visokie tokie reikalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 10 24, 11:53)
O kaip tokiu atveju būtų su bumbulu? PO skalbimo iš jo vaizdo nebeliktų... Skalbti prieš uždedant bumbulą? O kaip tada nešiojimo eigoj? Juk gali prisieti išskalbti kepurytę, ką tada, nuimti bumbulą ir skalbti? Kai sau mezgi, tai aktualu visokie tokie reikalai biggrin.gif

skalbi su bumbulu -tokia kokia yra mirksiukas.gif jei i masina- tai det reik i maisiuka mirksiukas.gif aisku,rankom geriau mirksiukas.gif biggrin.gif saugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 10 24, 11:53)

Bumbula rekia daryt taip, kad jis ir isskalbtas islyktu bumbulu. Nes pagalvokit: skelbiant kepuryte spalvyte siek tiek gali pasikeisti, o kaskart nuimant bumbula spalvos gali veliau skirtis, o jei ir bumbulas susiteps? Privyniokit daugiau siulu.

na ir mano komplektukas: senai nieko nerodziau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Bumbului nieko neturi nutikti nuo skalbimo, aišku su sąlyga, kad jis gerai padarytas wink.gif

Rodausi ir aš - pabaigiau baktusą ir pirštinytes prie kepurės ax.gif

user posted image
Atsakyti