Super zuikuciai
QUOTE(rasa32 @ 2011 10 21, 21:40)
Kepurytes dvynukems-kiskiukems(demonstruoja ,aisku ne dvynukes )
eina sau kaip fainai padarei tos seimos tevelis bus laaaabai laimingas turedamas tokias 3 zuikutes namuciuose
sauni ideja kiskiukai ir mamytei ir vaikiukams - laaaaabai
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 23:02)
Aha. Ir jau pusdienį ieškau kepurės, kokios norėčiau, lyg radau čia. Na, kaip megzti tokią, pvz
http://clip2net.com/s/1g44l
Raštas man aiškus, o kaip ten platinti, siaurinti, nu nieko nesuprantu
http://clip2net.com/s/1g44l
Raštas man aiškus, o kaip ten platinti, siaurinti, nu nieko nesuprantu
Man atrodo, kad ši kepurė pradedama siaurinti, kur baigiasi pumpurėlių raštas, o visa kita mezgama tiesiai. Iš nuotraukos sunku pasakyti (bumbulas užstoja ), bet gali būti, kad ir viršus ne siaurintas, o tiesiog surauktas.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 21, 23:41)
Man atrodo, kad ši kepurė pradedama siaurinti, kur baigiasi pumpurėlių raštas, o visa kita mezgama tiesiai. Iš nuotraukos sunku pasakyti (bumbulas užstoja ), bet gali būti, kad ir viršus ne siaurintas, o tiesiog surauktas.
aš irgi pagalvojau taip pat. turbūt tai ir duoda tą apsmukimą. gal kažkiek pasiaurinta kur geros akys ir suraukta
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 21, 22:41)
QUOTE(Lepukas @ 2011 10 22, 12:14)
aš irgi pagalvojau taip pat. turbūt tai ir duoda tą apsmukimą. gal kažkiek pasiaurinta kur geros akys ir suraukta
gali būti, radau pavyzdžių, kur labiau matosi, tai taip užmetamas lyg maišas realiai. Na, bandysiu
ačiū
Merginos, padekite,
gal kuri zinote, kaip reiketu megzti tokia kepure
gal kuri zinote, kaip reiketu megzti tokia kepure
QUOTE(rasado @ 2011 10 22, 10:19)
Ačiū
Bet ir čia nieko daugiau nei kitur
Tai gal kas galit iš savęs pasakyti savo nuomonę . Ji čia ratu mezgama be siūlės kaip suprantu, ir viršus eina iš šešių motyvų Ar klystu? Ir kaip ji siaurinama?
QUOTE(Inetux @ 2011 10 22, 21:08)
Jau buvo sioje temoje ideta
Sissta saunuole
Graze manau kad cia paprastasis rastas: 1x1 gumyte, siulas naudojamas buvo pereinamos spalvos, snapelis megztas, i vidu idetas plastikinis pakietinimas.
Graze manau kad cia paprastasis rastas: 1x1 gumyte, siulas naudojamas buvo pereinamos spalvos, snapelis megztas, i vidu idetas plastikinis pakietinimas.