Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Super zuikuciai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 10 21, 21:40)
Kepurytes dvynukems-kiskiukems(demonstruoja ,aisku ne dvynukes biggrin.gif )

eina sau kaip fainai padarei smile.gif tos seimos tevelis bus laaaabai laimingas turedamas tokias 3 zuikutes namuciuose
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

sauni ideja kiskiukai ir mamytei ir vaikiukams - laaaaabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 23:02)
Aha. Ir jau pusdienį ieškau kepurės, kokios norėčiau, lyg radau čia. Na, kaip megzti tokią, pvz
http://clip2net.com/s/1g44l

Raštas man aiškus, o kaip ten platinti, siaurinti, nu nieko nesuprantu  blush2.gif

Man atrodo, kad ši kepurė pradedama siaurinti, kur baigiasi pumpurėlių raštas, o visa kita mezgama tiesiai. Iš nuotraukos sunku pasakyti (bumbulas užstoja biggrin.gif ), bet gali būti, kad ir viršus ne siaurintas, o tiesiog surauktas.
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 21, 10:16)
Gal yra mezgusių pagal šią kepurę? Pagelbėtų su aprašymu
user posted image

Agnesyte čia temutė apie ją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 22 spalio 2011 - 10:20
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 21, 23:41)
Man atrodo, kad ši kepurė pradedama siaurinti, kur baigiasi pumpurėlių raštas, o visa kita mezgama tiesiai. Iš nuotraukos sunku pasakyti (bumbulas užstoja biggrin.gif ), bet gali būti, kad ir viršus ne siaurintas, o tiesiog surauktas.

aš irgi pagalvojau taip pat. turbūt tai ir duoda tą apsmukimą. gal kažkiek pasiaurinta kur geros akys ir suraukta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 21, 22:41)

QUOTE(Lepukas @ 2011 10 22, 12:14)
aš irgi pagalvojau taip pat. turbūt tai  ir duoda tą apsmukimą. gal kažkiek pasiaurinta kur geros akys ir suraukta  drinks_cheers.gif

gali būti, radau pavyzdžių, kur labiau matosi, tai taip užmetamas lyg maišas realiai. Na, bandysiu biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, padekite,
gal kuri zinote, kaip reiketu megzti tokia kepure
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 10 22, 10:19)
Agnesyte čia temutė apie ją

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet ir čia nieko daugiau nei kitur unsure.gif

Tai gal kas galit iš savęs pasakyti savo nuomonę ax.gif . Ji čia ratu mezgama be siūlės kaip suprantu, ir viršus eina iš šešių motyvų g.gif Ar klystu? Ir kaip ji siaurinama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 22 spalio 2011 - 20:06
Gal kas turit tokį raštą?

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2011 10 22, 21:08)
Gal kas turit tokį raštą?

My Webpage

Jau buvo sioje temoje ideta mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
rasa32, kusktes wub.gif thumbup.gif

Berniukiskas komplektukas 4u.gif kepures modelis visiem tikriausiai matytas, tik salikeli dar pritaisiau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 22 spalio 2011 - 20:55
Sissta saunuole thumbup.gif

Graze manau kad cia paprastasis rastas: 1x1 gumyte, siulas naudojamas buvo pereinamos spalvos, snapelis megztas, i vidu idetas plastikinis pakietinimas.
Atsakyti