Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(bonda @ 2011 09 23, 22:17)
viena rudeniui nuneriau 4u.gif cia tik ne prie sitos striukes skirta biggrin.gif prie vienspalves tamsiai melynos 4u.gif

Labai graži kepurė. Manau, reiks plagijuot biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(serbentėlė @ 2011 09 23, 23:40)
Labas vakaras,
norėčiau, kad patartumėte, kokiu raštu berniukui nerti kepurę.  O gal su virbalais geriau, ne taip mergaitiška?

Pvz. virš jūsų žinutės rodyta kepurė puikiausiai tiktų ir berniukui mirksiukas.gif O pasirausus nėrimų raštuose ne vieną ir ne du raštelius rastumėt tinkančius berniukui mirksiukas.gif

QUOTE(Burka @ 2011 09 24, 14:10)
As sian baigiau populiaruji peledziuka tongue.gif

Gaila, kad mano panelė jau per didelė tokiom kepurėm verysad.gif wub.gif

Va, kokias kepuraites berniukam radau thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 24 rugsėjo 2011 - 13:37
Nu merginos ir 'pavarot'. Stalcius atsidare i jusu kepurytes beziurint!!! Viena kepuryte uz kita grazesnes..saunuoles! bigsmile.gif
Atsakyti
Rudenėliui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
stai ir maniske, tik gaila kad mano dukriukui tokia netinka prie veiduko, tai teks kam nors padovanot smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 24, 16:19)
stai ir maniske, tik gaila kad mano dukriukui tokia netinka prie veiduko, tai teks kam nors padovanot smile.gif

vis sita rasta zadu ismegint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 24, 17:31)
vis sita rasta zadu ismegint thumbup.gif

mano noras irgi be galo buvo didelis todel ir neriau bet kad vat ir netinka, nu bet tiek jau tos, bet noras jau igyvendintas nors buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 09 23, 22:17)
viena rudeniui nuneriau 4u.gif cia tik ne prie sitos striukes skirta biggrin.gif prie vienspalves tamsiai melynos 4u.gif

Labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
labai grazios visu kepurytes wub.gif

ingauk,kaip padarytos spyruokles? g.gif

atnesu as savo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyčiukas@: 24 rugsėjo 2011 - 21:05
labas gal kas galite paaiskinti kaip sita nerti
http://i074.radikal....5c904031831.jpg
1, nesuprantu kiek ten stulpeliu 2 ar 4 , t.y. is viso 4 bet kodel atrodo lyg sujungta virsuje
ar is dvieju kilpu reikia nunerti 8 stulpelius, g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nulika: 24 rugsėjo 2011 - 21:40
[COLOR=red] KUTVELIUKE, norejau paklaust, cia ta kepuryte su saliku kartu mezgama nuo saliko pradzios g.gif as tik megeja megzti, bet nzn kaip cia tas trikampiukas numegztas, gal galetum schemute idet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2011 09 25, 07:14)
[COLOR=red] KUTVELIUKE, norejau paklaust, cia ta kepuryte su saliku kartu mezgama nuo saliko pradzios  g.gif  as tik megeja megzti, bet nzn kaip cia tas trikampiukas numegztas, gal galetum schemute idet  4u.gif

Sveiki, kepuryte mezgasi nuo saliku apacios wink.gif
o pati apacia tai prasideda nuo 3 akyciu ir kas antra eile didindavau akiu skaiciu 4u.gif
rastelio schemute jau kazkur esu dejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 09 24, 22:04)
labai grazios visu kepurytes wub.gif

ingauk,kaip padarytos spyruokles? g.gif

atnesu as savo  ax.gif

nuneriau pynute, o paskui i kiekviena pynute po 3 stulpelius su uzmetimu ir gaunas spyruoklyte smile.gif

taviske taip pat fainulka 4u.gif
Atsakyti