Sveikos.
Kadangi cia kepuriu nerimo tema, tai paklausiu cia Gal kas galit pasakyti, kaip nerti tokia kepure, kaip sito virejo? Cia as suprantu, reikia daryt kaip berete bet niekad nesu nerus beretes. Gal kas turit schema?
Labas vakaras.pasirodau su ką tik nuo virbalų nuimtu kepuriuku 54cm makaulei,tik dar be pamušalo
QUOTE(Carollina @ 2011 10 14, 00:05)
kokia kepuryte??
Ot žiopla, pamiršau nuorodą įdėt Tai va, gal kas galėtų išverst arba turi ŠITOS kepurytės schemą?
Sveiki,
prašau jūsų pagalbos su tuo kepuriuku:
http://www.tindirind...a-kepure-salmas
aš nesuprantu šios vietos: Dabar visas numegztas dalis perkelkite ant virbalų su valu, kad galėtumėte megzti ratu: nugarėlė, šonas, priekis, šonas. Pirmą eilę megzkite gerosiomis akimis, palaipsniui sumezgant po dvi į vieną 38 akis. Taip gausite 126 akis iš viso. Toliau megzkite stulpeliu Nr. 1. Išmezgę 3 cm, toliau megzkite stulpeliu Nr. 2.
tai mano supratimu neapeinam viso rato sumezgant 38 akis? ar apeinam? nes tada man gausis, kad apejus rata bus 100 akiu o ne 126? ir kaip tas palaipsniui?
ar cia is eiles sumezgam y dvi 38 akis o toliau mezgam po viena?
gal galit man paaiskinti?
prašau jūsų pagalbos su tuo kepuriuku:
http://www.tindirind...a-kepure-salmas
aš nesuprantu šios vietos: Dabar visas numegztas dalis perkelkite ant virbalų su valu, kad galėtumėte megzti ratu: nugarėlė, šonas, priekis, šonas. Pirmą eilę megzkite gerosiomis akimis, palaipsniui sumezgant po dvi į vieną 38 akis. Taip gausite 126 akis iš viso. Toliau megzkite stulpeliu Nr. 1. Išmezgę 3 cm, toliau megzkite stulpeliu Nr. 2.
tai mano supratimu neapeinam viso rato sumezgant 38 akis? ar apeinam? nes tada man gausis, kad apejus rata bus 100 akiu o ne 126? ir kaip tas palaipsniui?
ar cia is eiles sumezgam y dvi 38 akis o toliau mezgam po viena?
gal galit man paaiskinti?
Mano dar viena rudenine
Dabar jau dairaus ziemines pradet ir ziuriu teks bandyt su virbalais susidraugaut,nes ziuriu ziemines jus pagrinde mezgat
Dabar jau dairaus ziemines pradet ir ziuriu teks bandyt su virbalais susidraugaut,nes ziuriu ziemines jus pagrinde mezgat
QUOTE(Marmaledas @ 2011 10 14, 17:38)
Labas vakaras.pasirodau su ką tik nuo virbalų nuimtu kepuriuku 54cm makaulei,tik dar be pamušalo
Sveikos mamytes ieskau kas gali numegzti stilinga kepuryte berniukui. ( 2.5 m) Nezinau kur parasyti gal kas gali padeti Lauksiu pasiulymu i AZ
QUOTE(Inetux @ 2011 10 15, 10:54)
Ot žiopla, pamiršau nuorodą įdėt Tai va, gal kas galėtų išverst arba turi ŠITOS kepurytės schemą?
Sveikos, gal kas galit aprasyt, kaip nert tokio tipo kepures?
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 10 15, 17:55)
Mano darbelis ,saliko tikrai nepames
Labai dailu ir kiek siuliuku "suejo" sitam groziui? ir kokiu?