Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

A... aiskuma:) jau bandysiu greitu laiku ir as 'spalvinti' kokia kepuryte, nes taviske jau labai labai mane ikvepe (nors nesu niekad to dariusi) wub.gif
Atsakyti
Pasirodysim ir mes su smulkmenele,kuri labai pradziugino mano dukriuka ax.gif Siltiems rudeniniams orams
user posted image
Atsakyti
Gal galėtų kas išverst, kai šitą kepurytę nert? O gal kas schemą tokią turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2011 10 13, 20:21)
Gal galėtų kas išverst, kai šitą kepurytę nert? O gal kas schemą tokią turi? ax.gif

kokia kepuryte??
Atsakyti
lace, wow -pagarba 4u.gif wub.gif vat kas sugeba va tokius visokius rastus ismegzt -tai mano akim yra wow wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 11, 19:16)
Aciu Egzotika uz grazius zodzius. O cia savo vaikinukui nunarpliojau toki jau labai paprasta varianta...bet vistiek pasirodau kas gavosi:

user posted image
user posted image

beja ta rozine kepuryte dariau ir truputi kitu variantu - gelyciu maziau, truputi santuriau:

user posted image

fantastiskos kepurytes, niekaip nesuprantu, kaip ta su gelytemis reikia megzti, nuo kur pradeti.... gal schemute turite??? buciu dekinga
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2011 10 14, 11:51)

dekui uz komplimenta mano kepurytei. Paprasciausiai pirma numezgiau virbalais kaip sicia 'kepurytes schema' taciau nemezgiau atnaros (apacios), o atskirai su vaseliu nuneriau ir po to prisiuvau virsu prie apacios ir dar tas gelytes nuneriau atskirai ir prisiuvau. Raistelius su virbalais numezgiau is 3 akiu ir poto irgi prisiuvau. Elementaru ir paprasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 10 12, 09:34)

natuliona,jusu darbeliai visi begalo grazus wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 10:59)
Man jau kažkaip neberudeniškai šalta, tai rodausi su dukrytės žieminuke ax.gif

user posted image

labai grazi,grazios spalvytes ir atrodo labai silta kepuryte wub.gif wub.gif wub.gif
ar labai sudetinga sitoki rasta padaryti?

Atsakyti
Atnešu kelias idėjas iš HM puslapio, gal kam patiks :
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 10 14, 14:26)
labai grazi,grazios spalvytes ir atrodo labai silta kepuryte wub.gif  wub.gif  wub.gif
ar labai sudetinga sitoki rasta padaryti?

Man nesudėtinga, tik užtrunka dvigubai ilgiau, nei mezgant vienu siūlu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles smile.gif

Rudeneliui jau kandant i nosi atnesu ir as savo keleta siltesniu kepuryciu dukrytei smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 10 14, 16:36)
Sveikos mezgejeles smile.gif

Rudeneliui jau kandant i nosi atnesu ir as savo keleta siltesniu kepuryciu dukrytei smile.gif

nuostabios wub.gif
Atsakyti