A... aiskuma:) jau bandysiu greitu laiku ir as 'spalvinti' kokia kepuryte, nes taviske jau labai labai mane ikvepe (nors nesu niekad to dariusi)
Gal galėtų kas išverst, kai šitą kepurytę nert? O gal kas schemą tokią turi?
QUOTE(Inetux @ 2011 10 13, 20:21)
Gal galėtų kas išverst, kai šitą kepurytę nert? O gal kas schemą tokią turi?
kokia kepuryte??
lace, wow -pagarba vat kas sugeba va tokius visokius rastus ismegzt -tai mano akim yra wow
QUOTE(Carollina @ 2011 10 11, 19:16)
Aciu Egzotika uz grazius zodzius. O cia savo vaikinukui nunarpliojau toki jau labai paprasta varianta...bet vistiek pasirodau kas gavosi:
beja ta rozine kepuryte dariau ir truputi kitu variantu - gelyciu maziau, truputi santuriau:
beja ta rozine kepuryte dariau ir truputi kitu variantu - gelyciu maziau, truputi santuriau:
fantastiskos kepurytes, niekaip nesuprantu, kaip ta su gelytemis reikia megzti, nuo kur pradeti.... gal schemute turite??? buciu dekinga
QUOTE(mijuke @ 2011 10 14, 11:51)
dekui uz komplimenta mano kepurytei. Paprasciausiai pirma numezgiau virbalais kaip sicia 'kepurytes schema' taciau nemezgiau atnaros (apacios), o atskirai su vaseliu nuneriau ir po to prisiuvau virsu prie apacios ir dar tas gelytes nuneriau atskirai ir prisiuvau. Raistelius su virbalais numezgiau is 3 akiu ir poto irgi prisiuvau. Elementaru ir paprasta
QUOTE(natuliona @ 2011 10 12, 09:34)
natuliona,jusu darbeliai visi begalo grazus
QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 10:59)
labai grazi,grazios spalvytes ir atrodo labai silta kepuryte
ar labai sudetinga sitoki rasta padaryti?
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 10 14, 14:26)
labai grazi,grazios spalvytes ir atrodo labai silta kepuryte
Man nesudėtinga, tik užtrunka dvigubai ilgiau, nei mezgant vienu siūlu
Sveikos mezgejeles
Rudeneliui jau kandant i nosi atnesu ir as savo keleta siltesniu kepuryciu dukrytei
Rudeneliui jau kandant i nosi atnesu ir as savo keleta siltesniu kepuryciu dukrytei
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 10 14, 16:36)
Sveikos mezgejeles
nuostabios