Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Sissta @ 2011 10 03, 19:26)
Aciu merginos wub.gif  4u.gif
Carolina212, natuliona tikriausiai griauzia virbalus.. zadejo su jais treniruotis biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kad tik greiciau ismoktu..nes jos darbu grazumass ir ideju gausumas..
tavo suniukai sissta irgi verti atskiro pagyrimo =jau tos nosytes fainuolytes-vaikiukams turetu laaabai patikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 23, 19:27)
Rudeninis komplektukas smile.gif

faina boruziuke wub.gif

QUOTE(bonda @ 2011 09 23, 22:17)
viena rudeniui nuneriau 4u.gif cia tik ne prie sitos striukes skirta biggrin.gif prie vienspalves tamsiai melynos 4u.gif

ooo faina labai, cia tas neikandomas man rastas biggrin.gif

QUOTE(Burka @ 2011 09 24, 14:10)
As sian baigiau populiaruji peledziuka tongue.gif

grazus ir kruopstus tas peledziukas wub.gif

QUOTE(kristinalm @ 2011 09 25, 13:32)
Pagaliau dukrytei nunėriau ax.gif

tos aplikacijos man labai wub.gif

QUOTE(sauadsa @ 2011 09 29, 19:40)
Rudeninis komplektėlis 2 metukų mergaitei. Siūlai - Yarnart Jeans  4u.gif

wub.gif man patinka tie siuliukai smile.gif

QUOTE(kristinalm @ 2011 09 29, 20:35)
"nextukė"

nereali ta spalvu makaline thumbup.gif

QUOTE(Skorpijoniukas @ 2011 09 30, 18:49)
Sveikos mergytes, ar priimsit i savo mezgejeliu buri?
atsinesu ir savo darbeli, zieminukas  blush2.gif

kodel taip nedrasiai, nugi superinis komplektukas wub.gif

mano paskutinės

pusvilne

user posted image

pusvilne

user posted image

siulai labai panasus i Yarnart Jeans, tas pats storis purumas, pavadinimo nepamenu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 05 spalio 2011 - 09:07
QUOTE(natuliona @ 2011 10 05, 10:06)

Vilka minim-vilkas cia lotuliukas.gif
sveika gryzsusi- ir dar su tiek GROZYBIU!!! man kaip mazo berniuko mamai tai tas melynas komplektukas su masinytemis jau koks fainas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 03, 19:16)
ramu, o kur tavo kepurytes? jau pasiilgau paziureti ka grazaus sukurei..
Natuliona irgi kazkur dingusi  g.gif

Laukiam ikvepimo saltiniu is jusu  biggrin.gif

oi net nemaciau situ postu, greit perbegau per tema i foto ziuredama biggrin.gif
buvau isvaziavus tai biski dingau smile.gif

QUOTE(Sissta @ 2011 10 03, 19:26)
natuliona tikriausiai griauzia virbalus.. zadejo su jais treniruotis biggrin.gif

lotuliukas.gif ne dar as tam nepasiruosus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 03, 19:16)
ramu, o kur tavo kepurytes? jau pasiilgau paziureti ka grazaus sukurei..
Natuliona irgi kazkur dingusi  g.gif

Laukiam ikvepimo saltiniu is jusu  biggrin.gif

Oi kaip prajuokinai su savo postu biggrin.gif Smagu, kad kazkas prisimena 4u.gif
As braskiavau - labai daug mergyciu uzsinorejo braskytem pasipuost, tai darbavausi.

Labai faina ta berniuko kepuryte thumbup.gif Kaip tik dabar dvynukams darau peledziukus ir vis galvojau, kaip cia salikeli padaryt, kad toks rimtiem vyram tinkamas butu. Vat jusu variantas superinis wub.gif
Atsakyti
natuliona, na, gal ir prisiruosi kada..smile.gif))

o as su ankstesnio darbelio siltesniu variantu 4u.gif
user posted image

Atsakyti
ooo faina labai, cia tas neikandomas man rastas  biggrin.gif

jei ka -galiu apmokint lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

koks rastas tos ruzavos? ax.gif kaipt en nerias -pasikartok -as apie pacia kiepa -ne ausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 10 05, 11:34)
jei ka -galiu apmokint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

koks rastas tos ruzavos? ax.gif kaipt en nerias -pasikartok -as apie pacia kiepa -ne ausis ax.gif

ooo butinai reik konsultacijos biggrin.gif kai prireiks rasysiu mirksiukas.gif

cia tokia pati kaip ir ruda su eziukais, tik sita neriau atskirai , juosta-gumyte, o virsu neriau nuo virsau paskui sujungiau 2 dalis. kazkaip sunkoka man sekasi nuo apacios nerti ir siaurinti virsuje tenka ardyti kelis kartus, tai si karta taip pabandziau smile.gif

o rastas stulpelis su uzmetimu tik durti tarp stulpeliu o ne i aki smile.gif net gi storesne biski gainasi tada smile.gif jau pradejau Erikai tokia tik is 100 proc vilnos ziemai wub.gif manau ir pamusalo juokio nedesiu, uzteks silumos smile.gif ir siuliukai nekanda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 10 05, 11:46)
ooo butinai reik konsultacijos  biggrin.gif kai prireiks rasysiu  mirksiukas.gif

cia tokia pati kaip ir ruda su eziukais, tik sita neriau atskirai , juosta-gumyte, o virsu neriau nuo virsau paskui sujungiau 2 dalis. kazkaip sunkoka man sekasi nuo apacios nerti ir siaurinti virsuje tenka ardyti kelis kartus, tai si karta taip pabandziau  smile.gif

o rastas stulpelis su uzmetimu tik durti tarp stulpeliu o ne i aki smile.gif net gi storesne biski gainasi tada smile.gif jau pradejau Erikai tokia tik is 100 proc vilnos ziemai  wub.gif manau ir pamusalo juokio nedesiu, uzteks silumos  smile.gif ir siuliukai nekanda  thumbup.gif

dekui wub.gif
as ir dar vienus siulus papirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif irgi vien vilnos wub.gif nekandancios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 05 spalio 2011 - 10:49
QUOTE(bonda @ 2011 10 05, 11:49)
as ir dar vienus siulus papirkau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif irgi vien vilnos wub.gif nekandancios wub.gif

kokius pirkai?
saviskiu nerandu google net paveiksliuko g.gif
mano Classic Yarn Extrafine 175
spalva tai tokia wub.gif

user posted image
Atsakyti
Oooo.. kiek grozybiu wub.gif Superines pirstinytes - suniuko letenytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 10 05, 12:00)
kokius pirkai?

vel margus biggrin.gif nepamenu pavadinimo -namie paziuresiu -imesiu tada biggrin.gif 4u.gif vietinej siulu pardej pirkau 4u.gif
Atsakyti