Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 07:46)
cia Jus manes klausiate? 

akis lengviausia apskaiciuoti, pacioje pradzioje pasimezgate 20 akiu pavyzdeli bent 15-20 eiluciu, tokiu rastu kokiu bus kepure. ir su cm issimatuojat . va ir zinot kad 20 akiu tai tiek ir tiek cm, o kiek reikia aplink galva cm irgi zinot ir jau tada akis nesunku issiskaiciuoti smile.gif

tik jeigu matuojat pavyzdeli visiskai netempta tada gauta visa reikiamu akiu skaiciu as siek tiek mazinu, nes paskui buna per laisva kepuryte smile.gif

20 akiu yra 10cm,o man reikia 45cm galvytei,tai 80 akiu reikia deti? g.gif
Atsakyti
linnucce >>> Mezgiau, tikrai yra isverstas lietuviskas aprasymas, eilute po eilutes wink.gif perverskit schemas, arba kepuriu temas, tikrai yra, buvau kazkada radus smile.gif
Sakiau kad tikrai yra, tik reikia netingeti paieskoti: Spausti c ia

@mamyčiukas@ >>> turbut, uzsidekit akiu, pamegzkit ir matysit ar gana. Oj bun kartais kol atitaikai tai kelis kart ardai smile.gif
plius minus turetu buti tiek, o gal reikes ir 90 akiu, nezinau nei koks rastelis, nei koks mezgimas Jusu smile.gif
lygus rastas visada buna platesnis nei pyniu rastelis smile.gif pynes siek tiek suvalgo plocio, o kartu ir siulo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutveliukas: 03 spalio 2011 - 08:29
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 08:23)

@mamyčiukas@ >>> turbut, uzsidekit akiu, pamegzkit ir matysit ar gana. Oj bun kartais kol atitaikai tai kelis kart ardai smile.gif
plius minus turetu buti tiek, o gal reikes ir 90 akiu, nezinau nei koks rastelis, nei koks mezgimas Jusu smile.gif
lygus rastas visada buna platesnis nei pyniu rastelis smile.gif pynes siek tiek suvalgo plocio, o kartu ir siulo  4u.gif

uzsidejau 80 akiu,bet panasu,kad bus per daug,megsiu paciu paprasciausiu butu blush2.gif o mano mezgimas gana laisvas doh.gif

labai aciu uz paaiskinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 09:46)
tik jeigu matuojat pavyzdeli visiskai netempta tada gauta visa reikiamu akiu skaiciu as siek tiek mazinu, nes paskui buna per laisva kepuryte smile.gif
Papildyta:
cia daug pyniu, man lyg ir sitos yra:
http://picasaweb.goo...55/PleteniVzory

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
kutveliukas aciu uz pagalba. :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnucce: 03 spalio 2011 - 13:12
Labai noriu paprašyti pagalbos, kas esat mezgusios tokio tipo kepurytę. Tiesiog, gal galite paaiškinti detaliai, kaip išgauti tą formą? Buvau radusi ir anglišką, ir rusišką aprašymą, bet, deja, nesuprantu tų visų trumpinių, todėl kreipiuosi į jus verysad.gif O gal eina tokią ir vašeliu nerti, nes su juo man sekasi kur kas geriau. Iš anksto dėkinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,ar cia galima paklausti patarimo,kaip megzti mergaitei kepuryte.Radau paveiksliuka kitoje temeleje,bet paklausius kaip tokiamegztigavau velniu,kad negalima komentaru ir prasymu rasyti,o tik schemas deti.
Atsakyti
atkelk paveiksliuką į čia, bus aiškiau. čia mergaitės padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 03, 15:20)
atkelk paveiksliuką į čia, bus aiškiau. čia mergaitės padeda  4u.gif

negaliu niekaip ikelti cia is kitos temos ,kepuriu ,skrybeliu kur be komentaru

Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2011 10 03, 15:41)
negaliu niekaip ikelti cia is kitos temos ,kepuriu ,skrybeliu kur be komentaru

tai nuoroda imesk i ta zinute wink.gif
Atsakyti
Asar07

apie sita? user posted image

jau tirai buvo sioje temoje kalbeta ir nuorodu deta, pavartyk, netingek. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 03 spalio 2011 - 14:56
QUOTE(liamuna @ 2011 10 03, 15:55)
Asar07

apie sita?    user posted image

jau tirai buvo sioje temoje kalbeta ir nuorodu deta, pavartyk, netingek.  4u.gif

sioje temoje apie sita neradau,o radau kitoje.niekas netingi ,o tik klausia patarimo.Taip apie sia kalbejau
Atsakyti