Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ingauk @ 2011 10 02, 10:31)
manau tada butu tie juodieji lopineliai iskyle ir nelabai graziai ziuretusi  g.gif  nors aisku reikia bandyt ir ziuret kaip gaunas smile.gif
as futbolo kaip tik dar viena baigiu bet jau neriu visus atskirai lopinelius ir siunu smile.gif

Sveika ingauk gal gali papasakoti kaip tu tas detales numezgi, ir is kokiu siulu. nes jei detales pradesiu megzti pagal schema kaip gelyte mano mazius jos nesides. gal nuotrauka ikelk savo kepurtytes. is anksto aciu
Atsakyti
laba vakareli.Atnesu ir cia parodyt savo kuklu darbeli, kepuryte mazajam piratui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 01, 15:00)
Dar tokia futbolo kamuolio schema (bet ji čia neteisinga, nes nėra šešiakampių):

Aš nėriau pasinaudojusi šituo paveiksliuku. Penkiakampius nėriau kaip nuotraukoje, o šešiakampius tiesiog padidinau taip, kad prisidėjo dar vienas kampas, t.y. motyvą kartojau 6 kartus, o ne penkis. Nunėriau atskiras detales ir susiuvau. Puikiai gavos, prieš gerus metus buvau įkėlus nuotraukytę. thumbup.gif
Atsakyti
labas mezgijėlės 4u.gif
Darbeliai labai gražūs jūsų wub.gif tai pamaniau,kad ir man padėsite ax.gif noriu sau nusimegzti tokią kepurę wub.gif Tik nežinau nuo kur ją pradėti verysad.gif
ačiū už atsakymus 4u.gif Kaip tas ausis man nusimegzt g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kri$tina: 02 spalio 2011 - 21:46
o geras bigsmile.gif dabar pamačiau,kad 5 pusl.,kažkas irgi tokios pat nori ax.gif einu skaityt toliau,gal ir ats.,rasiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kri$tina @ 2011 10 03, 00:12)
o geras  bigsmile.gif  dabar pamačiau,kad 5 pusl.,kažkas irgi tokios pat nori  ax.gif einu skaityt toliau,gal ir ats.,rasiu  ax.gif

hm...neradau atsakymo,bet gal kas parašys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kri$tina @ 2011 10 02, 23:17)
o geras  bigsmile.gif  dabar pamačiau,kad 5 pusl.,kažkas irgi tokios pat nori  ax.gif einu skaityt toliau,gal ir ats.,rasiu  ax.gif
Papildyta:

hm...neradau atsakymo,bet gal kas parašys  ax.gif

Pradeti reikia nuo apacios, nuo salikeliu, nusimezgus abu prideti akiu kiek reikia priekiui ir nugarai ir megzti kepure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 00:31)
Pradeti reikia nuo apacios, nuo salikeliu, nusimezgus abu prideti akiu kiek reikia priekiui ir nugarai ir megzti kepure  4u.gif

bet tada teks susiuti gale,o apvaliai ant virbalų man neišeitų g.gif Nors jei su vienu siūlu aplink akis uždėčiau turbūt gautusi be susiuvimo g.gif kaip manot?Teks mėgint ir žiūrėt smile.gif
Ačiukas už atsakymą,jei gausis pasirodysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 00:31)

Jūs jau ją esate mezgusi bigsmile.gif kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o kaip apskaiciuoti kiek akiu reikia deti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kri$tina @ 2011 10 03, 07:54)
bet tada teks susiuti gale,o apvaliai ant virbalų man neišeitų  g.gif Nors jei su vienu siūlu aplink akis uždėčiau turbūt gautusi be susiuvimo  g.gif kaip manot?Teks mėgint ir žiūrėt  smile.gif
Ačiukas už atsakymą,jei gausis pasirodysiu  mirksiukas.gif
Papildyta:

Jūs jau ją esate mezgusi  bigsmile.gif  kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

vienu siulu nusimezgat viena ausi, paliekat ant atskiro virbalo, galit ir siula nutraukt tik neuzbaikit pacios ausies.
numezgat kita ausi, nuo jos jau nenutraukita siulo ir su juo ratu rentam akis, nugarai, tada issmezgat jau anksciau numegzta ausi, tada prieki ir susijungia i rata smile.gif
Atsakyti
o gal turite pynučių schemas ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 09:39)
vienu siulu nusimezgat viena ausi, paliekat ant atskiro virbalo, galit ir siula nutraukt tik neuzbaikit pacios ausies.
numezgat kita ausi, nuo jos jau nenutraukita siulo ir su juo ratu rentam akis, nugarai, tada issmezgat jau anksciau numegzta ausi, tada prieki ir susijungia i rata smile.gif

ačiū notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 10 03, 08:38)
o kaip apskaiciuoti kiek akiu reikia deti? blush2.gif  g.gif

cia Jus manes klausiate?

akis lengviausia apskaiciuoti, pacioje pradzioje pasimezgate 20 akiu pavyzdeli bent 15-20 eiluciu, tokiu rastu kokiu bus kepure. ir su cm issimatuojat . va ir zinot kad 20 akiu tai tiek ir tiek cm, o kiek reikia aplink galva cm irgi zinot ir jau tada akis nesunku issiskaiciuoti smile.gif

tik jeigu matuojat pavyzdeli visiskai netempta tada gauta visa reikiamu akiu skaiciu as siek tiek mazinu, nes paskui buna per laisva kepuryte smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kri$tina @ 2011 10 03, 08:43)
o gal turite pynučių schemas  ax.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

ačiū notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  supratau  4u.gif

cia daug pyniu, man lyg ir sitos yra:
http://picasaweb.goo...55/PleteniVzory
Atsakyti
[quote=carnitaster,2010 09 12, 11:52]Ir mes jau pasiruošėm rudeniui  ax.gif
user posted image
[url=http://www.radikal.ru][img]
sveikos mamytes.radau superine kepuryte,bet aprasymas angliskas doh.gif gal teko kuriai megzti,tai bukeit geros pasidalinkit patirtim.aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnucce: 03 spalio 2011 - 07:58