Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(zanazuzana @ 2011 09 30, 21:29)
Sveiko merginos man ziauriai reikia pilno aprasymo sios kepures (futbolo kamuolys) as jau baigiu akis i monitoriu praziureti o chemos visam internete nerandu tik nuotrauka 2009 m. ideta. gal kuri galite pagelbeti smile.gif nes randu aprasymus bet kazki nepabaigti ir nieko as is ju nesuprantu.
busiu labai dekinga.

Ar apie šitą kalba?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
labai gražios kepurytės, komplektėliai. pradėjau vakar nert iš fainučių medvilninukų, na blynukas man neišėjo, su plona medvilne gerai viskas, o šis toks kieta spasidarė ir negulė gražiai. ar ir jums taip būna?
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 10 01, 11:33)
Ar apie šitą kalba?

Sveika aciu uz schemute, ne sita kepuyte, ten buvo be snapelio ir zemais stulpeliais nerta. Bet tos schemos niekas taip ir neidejo jei nesulauksiu megsiu sita, nes mano mazylis paklaikes del futbolo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2011 10 01, 13:50)
Sveika aciu uz schemute, ne sita kepuyte,  ten buvo be snapelio ir zemais stulpeliais nerta. Bet tos  schemos niekas taip ir neidejo jei nesulauksiu megsiu  sita, nes mano mazylis paklaikes del futbolo smile.gif

gal gali zanazuzana ideti tos kepures foto? sudomino labai
Atsakyti
Dar tokia futbolo kamuolio schema (bet ji čia neteisinga, nes nėra šešiakampių):

user posted image

Nors šiaip nelabai suprantu, kam ta pilna schema ir reikalinga - gi vis tiek pagal savų siūlų storį reikės atitaikyti. Tereikia nunerti taisyklingos formos šešiakampius ir penkiakampius (tai jau tikrai daug kur galima rasti), o kokia tvarka išdėstyti, irgi kelių schemų, nuotraukos ar galų gale tikro futbolo kamuolio paveikslėlio turėtų būti per akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 01 spalio 2011 - 14:01
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 01, 12:54)
labai gražios kepurytės, komplektėliai. pradėjau vakar nert iš fainučių medvilninukų, na blynukas man neišėjo, su plona medvilne gerai viskas, o šis toks kieta spasidarė ir negulė gražiai. ar ir jums taip būna?

buna kad kieta atrodo, bet po to bendrame vaizde lyg ir grazu kai forma laiko. rolleyes.gif
Atsakyti
dėkui Nulika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 01, 14:00)
gal gali zanazuzana ideti tos kepures foto? sudomino labai

Sveikutė neleidzia man nuorodos ikelti, o gal ko nemoku. As nuotrauka radau siame forume 4tema, 3puslapis, 30zinute. pabandyk ten ieiti ir atsidaro uotrauka pagal nuoroda.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 01, 15:00)
Dar tokia futbolo kamuolio schema (bet ji čia neteisinga, nes nėra šešiakampių):

Nors šiaip nelabai suprantu, kam ta pilna schema ir reikalinga - gi vis tiek pagal savų siūlų storį reikės atitaikyti. Tereikia nunerti taisyklingos formos šešiakampius ir penkiakampius (tai jau tikrai daug kur galima rasti), o kokia tvarka išdėstyti, irgi kelių schemų, nuotraukos ar galų gale tikro futbolo kamuolio paveikslėlio turėtų būti per akis.

Aciu smalsute uz gera patarima bet gal gali patarti kaip tuos penkiakampius ir sesiakampius taisyklingai numegzti, as savamoksle tik is schemu megzti moku, tai nelabai ka ir israitysiu pati.
Atsakyti
http://public.fotki....lokamuolys.html

Cia ta zanazuzanaos kepure, sauni, bet tikrai nematyta g.gif Gal mano ikelta nuoroda rodo?

zanazuzana, as bandyciau nerti virsu kepurytes visa balta, o po to juodas demeles atskirai nunerusi prisiuti, juosteles tarp ju is virsaus prinerti ant balto pagrindo.... aisku, su schema butu aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 02 spalio 2011 - 05:48
QUOTE(Virbalai @ 2011 10 02, 06:43)
http://public.fotki....lokamuolys.html

Cia ta zanazuzanaos kepure, sauni, bet tikrai nematyta  g.gif Gal mano ikelta nuoroda rodo?

zanazuzana, as bandyciau nerti virsu kepurytes visa balta, o po to juodas demeles atskirai nunerusi prisiuti, juosteles tarp ju is virsaus prinerti ant balto pagrindo.... aisku, su schema butu aiskiau.

manau tada butu tie juodieji lopineliai iskyle ir nelabai graziai ziuretusi g.gif nors aisku reikia bandyt ir ziuret kaip gaunas smile.gif
as futbolo kaip tik dar viena baigiu bet jau neriu visus atskirai lopinelius ir siunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 10 01, 12:33)
Ar apie šitą kalba?

user posted image

as pagal sita schema mezgiau,bet per velai supratau kad siulai per ploni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 09 27, 07:23)
pagal sia lentele mano 1,2m dukryte turetu buti 6-9men biggrin.gif

mano mergaiciuku galvos irgi nera tokios dideles kaip lentele rodo biggrin.gif

QUOTE(Juracka @ 2011 09 27, 08:05)
mano lelkai kolkas tinka  lotuliukas.gif
bet kaip apskaiciuoti koki pradini blyna kepurytei nerti? Ar pagal sia formulyte: galvytes apimtis : 3,14 : 2 = "blyno" spindulys? Bet man ka=kaip netiko. Gal kitu gudrybiu turite?

As blyniuka darau 1cm mazesni,nes kitaip kepure per didele gaunas 4u.gif

QUOTE(Inetux @ 2011 09 30, 10:11)
Kaip čia padarytos pelėdžiuko ausys g.gif  ax.gif

Perneriau siuliukus per kepure,o tada sitoj pusej surisau juos tongue.gif
Papildyta:
Ar kas nors neret is Lanoso zerda siuliuku,tokiu kaip jie? neissitampo kazi? g.gif
Atsakyti