Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Švenčionyse

QUOTE(virguliuke @ 2010 03 08, 13:43)
gal pasidalintum kokia ta patirtis buvo Svencionyse? blush2.gif
Siaip ligonine dyyyyydziule parama balandzio men remontams,med urangai ir dar daug kam gaus...

neturiu nieko prieš Švenčionių gydytojus. Pati dabar lankausi Švenčionių poliklinikoje. Ir pirmą vaiką bandžiau gimdyti Švenčionyse. Tačiau taip ir nesupratau kodėl po kelių valandų kankinimosi mane su greitąja išvežė į Vilnių...ten atliko Cezarį. Tada nusprendžiau, kad jei dar kada lauksiuosi, tai iš karto pati važiuosiu į Vilnių. Nes ta kelionė baisi buvo, pamenu kaip sesutė (ar kas ten mane lydėjo) jaudinosi ir pergyveno, kad tik suspėtumėme.
Kiek žinau, tai ir Švenčionyse atlieka cezarius. Kuo aš buvau ypatinga, kad mane reikėjo skubiai pervežti, man po šiai dienai mįslė. Beje, antram vaikui Vilniuje cezario neprireikė....
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2010 03 08, 14:58)
neturiu nieko prieš Švenčionių gydytojus. Pati dabar lankausi Švenčionių poliklinikoje. Ir pirmą vaiką bandžiau gimdyti Švenčionyse. Tačiau taip ir nesupratau kodėl po kelių valandų kankinimosi mane su greitąja išvežė į Vilnių...ten atliko Cezarį. Tada nusprendžiau, kad jei dar kada lauksiuosi, tai iš karto pati važiuosiu į Vilnių. Nes ta kelionė baisi buvo, pamenu kaip sesutė (ar kas ten mane lydėjo) jaudinosi ir pergyveno, kad tik suspėtumėme.
Kiek žinau, tai ir Švenčionyse atlieka cezarius. Kuo aš buvau ypatinga, kad mane reikėjo skubiai pervežti, man po šiai dienai mįslė. Beje, antram vaikui Vilniuje cezario neprireikė....

O niekada nebandei su gydytoja pasikalbeti apie tai?pries du metus man buvo atliktas cezaris,ir viskas labai sekmingai thumbup.gif jis buvo planuotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2010 03 08, 18:36)
jis buvo planuotas unsure.gif

planuotas del ko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2010 03 08, 15:36)
O niekada nebandei su gydytoja pasikalbeti apie tai?pries du metus man buvo atliktas cezaris,ir viskas labai sekmingai thumbup.gif jis buvo planuotas unsure.gif

tuo kartu ne iki klausimų man buvo. Vėliau su ta gydytoja keliai nesusikirto....o dabar tai gal mane jau ir pamiršo biggrin.gif
tuo kartu cezaris nebuvo planuotas
Atsakyti
as pati siuo metu laukiuosi ir bent jau kol kas gyvenu vilniuje, bet vien del to kad darbas dar cia ir butas nuomojamas. taciau vasara jau planuoju gryzti i svencionelius, ir galvoju gimdyti svencionyse nes ir namai ir seima arciau.....tik va man klausimu yra, kokiu dokumentu man reiktu svencionyse nes mano nestuma priziurinti gydytoja yra vilniuje ir mano nestumo istorija visa cia....tai man gal reiks pasiimti tuos dokumentus su savimi i svencionis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Ingunas @ 2010 04 09, 20:02)
as pati siuo metu laukiuosi ir bent jau kol kas gyvenu vilniuje, bet vien del to kad darbas dar cia ir butas nuomojamas. taciau vasara jau planuoju gryzti i svencionelius, ir galvoju gimdyti svencionyse nes ir namai ir seima arciau.....tik va man klausimu yra, kokiu dokumentu man reiktu svencionyse nes mano nestuma priziurinti gydytoja yra vilniuje ir mano nestumo istorija visa cia....tai man gal reiks pasiimti tuos dokumentus su savimi i svencionis ar kaip?

Pirmiausia sveikinimai nestuke.gif Na kai grįši į Švenčionėlius tada turėtum pasirinkti pas kokią ginekologę nuspręsi vaikščioti čia, o gimdyt manau jokių bėdų nebus svarbiausia turėt su savimi nėščiosios kortelę ir viskas mirksiukas.gif
O jau jei esi iš mūsų kraštų junkis čia, bus smagiau mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...4656&st=504
Atsakyti
as taipat gimdziau svencionyse buvo atliktas cezario pjuvis nes klubai per siauri buvo viskas buvo saunu ir pjuvis vos matesi o antra vaikuti gimdziau visagine nu bet pjuvi didumo padare tai siaubas
Atsakyti
Aš ir gimdžiau Švenčionyse ir įskaitoje buvau pas gyd.Vaitekiene (pati gyvenu kitame mieste). Gimdžiau pirmą kartą, bijojau, kad iki Vilniaus nespėsiu nuvažiuoti, siūlė gimdyti ir Visagine, bet buvau apsisprendusi kas bus tas, gimdysiu Švenčionyse. Ir tikrai nesigailiu, labai dėkinga visam personalui be išimties, visos dirbančios moteriškės labai malonios ir paslaugios, nuo atvykimo į ligoninę iki išvykimo namo manim, o vėliau ir mano mažiuku tikrai labai rūpinosi ir prižiūrėjo. Nėštumo laikotarpiu buvau prisiskaičiusi, ir prisiklausiusi visokiausių istorijų apie gimdymą Švenčionyse, Vilniuje ir kt. tai tikrai labai bijojau, nes buvau susidarius nuomonę, kad niekur nėra gerai. Mes atvykome 10 val. ryto ir jau 14.00 turėjau savo mažiuką šalia. Žinoma pats gimdymas tikriausiai niekada nepasimirš, gimdžiau pati ir be nuskausminimo doh.gif , galvojau mirsiu, bet užteko pamatyti savo mažiuką ir tie skausmai jau neatrodė tokie baisūs. Gimdyme dalyvavo gydytojos Pukienė ir Vaitekienė, akušerė ir dar liktais slaugė. Visoms labai dėkinga už rūpestį, pagalbą ir džiaugsmą kurį dabar sūpuoju.
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas gimde Svencionyse 2010 metu pabaigoje, o gal jau 2011 metais?Kaip viskas praejo?Laukiu jusu atsakymo,aciu.
Atsakyti
Du kart man teko toks malonumas,pirma 2005,o antra 2008.Pirmas kartas buvo geras,o antras,tai...viena sesele buvo ypac nemandagi.Gerai,kad komplikaciju nebuvo.
Atsakyti
Mane taip pat domintu gimdymas Švenčionyse pastaruoju metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža14: 19 vasario 2011 - 09:47
Gimdziau Svencionyse lapkricio men. ir nemaciau ten nieko baisaus. Dare cezario pjuvi, skatino gimdyma, bet baisu nebuvo apie viska buvau skaiciusi. Daktare demesinga. Akusere irgi pades jei reikes. Tik palatoje buvo salta naktimis langas kiaurass buvo. Euro negulde, gal kad mazai daviau.Vyras nedirbo tai tik 200 galejom duoti smile.gif smile.gif
Atsakyti