Laba diena, *MONAMI*,
šiaip tikrai nesu labai jau žinanti visus rusiškus vaistus, bet surašysiu viską, kiek galiu.
Vaikams: vyras visai neseniai nupirko tokį "Detskij anaferon" - po liežuviu dedamos tabletės, aktyvinančios imunitetą, kai jau kabinasi koks peršalimas. Maniškė tiesiog jas sučiulpdavo (jai 3 metai, dar nesigauna paaiškinti, kaip laikyti po liežuviu), bet efektas vis tiek yra - pirmą kartą per metus patirties (iki darželio nelabai ji sirgdavo) taip lengvai pernešėm peršalimą, beveik be snargliukų. Šiaip mūsų atveju peršalimo trukmė nepakito, bet sunkumas tikrai ne toks, nereikėjo kibiro snargliams

Pažiūrėjau dabar pakelį, kainos ant jo nėra, bet jis ne iš brangiųjų.
Konkrečiai gerklei tai aš perku Lietuvoje - "Tonsilgon" lašiukus (gal ir nelabai pigūs, bet užtenka labai ilgam), juos galima kad ir visą žiemą profilaktiškai duoti, o kai jau matau, kad mažės gerklytė prasčiau - būtinai jo duodu. Mums jį praėjusią žiemą rekomendavo LOR gydytoja, kai turėjom bėdų su angina, tai po to tfu tfu tfu daugiau iki tiek "nenusiritom", manau, kad galima šiems lašiukams padėkoti.
Ir dar kai peršti gerklę duodam "Hexalyse" čiulpiamų tablečių. Tai va šitie du mano dukrytei duodant pakaitom (pvz., Tonsilgon ryte ir vakare, o dienos bėgyje - pora tablečių "Hexalyse") tikrai nepavedė dar. Svarbu tik pradėti duoti iškart, vos tik pirmi simptomai pasimato, kol liga dar neįsibėgėjo.
Ir dar kasdien mažajai duodu "Sibirskoe zdorovje" sirupo imunitetui stiprinti ir vitaminų:
http://www.sibvaleo....ages_small/137/Buteliuko užtenka mėnesiui. Sirupas jai patinka, o vitaminai tai turbūt ne kiekvieno vaiko skoniui, nes jie su žiedadulkėm, nėra sintetinio saldaus skonio. Maniškė iš pradžių nenorėdavo vitaminų, bet po to kartais net ir antro šaukštelio pradėjo prašyti

Atminčiai yra Piracetam, bet apie jį aš nieko nežinau. Mano močiutė Cinnarizin vartoja, jei neklystu, bet turbūt jį Lietuvoje perka, nes mūsų dar lygtai neprašė jo atvežti. Rusijoje tai tikrai jis yra, gal ir pigiau būtų.
Dar yra toks "Glicin", apie jį čia plačiau yra:
http://www.e-apteka....s/glicin_an.aspPakelis kainuoja 25 rublius, labai nedaug. Labiausiai jo poveikį mano mama pajuto. Kažkaip davėm jai pabandyti, nes jos gyvenimas gana stresuotas, tai sakė jai padeda, paprašė dar atvežti

Nežinau, kaip jis atsilieptų konkrečiai atminčiai, bet pabandyti galima.
O visa kita tai aš tik iš "Sibirskoje zdorovje" papildus gerai žinau. Nėra jie pigiausios klasės, bet Rusijoje juos irgi būtų pigiau nusipirkti, nei Lietuvoje, tad galite peržvelgti katalogą, gal kas patiks ir norėsite ten vietoje nusipirkti. Plačiau parašiau į AŽ

Va tai tiek, grynai iš savo patirties. Tikiuosi, kad bent kažkas pravers