Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

aciu 4u.gif airise ir fukse uz patarimus
na siandien suderinom su baldzium viska thumbup.gif Tai galutiniam variante liko

Pakabinamos spinteles---------------Plytelės---------------Stalviršis------------Spinteles

user posted image-user posted image- user posted image-user posted image

spinteliu bruksniukai eis horizontaliai
kadangi toliau sienos ir visa kita bus neutraliu spalvu nezinau ar nebus labai marga ax.gif bet pasidescius spalvytes viena prie kitos toks derinukas labiausiai man patiko blush2.gif labai jau nekeikit mano nuomones ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke20: 16 lapkričio 2011 - 22:12
Juma81, mano plokšte - šviesi Laredo pušis. Ale dar visokių atspalvių užrodėt, vajezauvajezaunepasimesk biggrin.gif

O kurioj vietoj apžiūrinėjai medžiagas? pačiam Termopale? žiū tik d.d.dirba anieji..

ra2ga, naujos kriauklės dar neturim, gal tą pačią metalic paliksim..

Beje, kokios plokštės dažniausiai daro cokolį (tą lentutę baldų apačioj)-iš spintelių spalvos? smile.gif

Knopke20, bus gražu smile.gif o tu tą stalviršį gyvai matei gal? nėr jis intensyvus/tamsus labai/margas realiai?. dar vienas mano "reiktų apžiūret" sąraše smile.gif

..o šiaip visad norėjau baltų virtuvės baldų su alia ąžuolo, kaip grindys, stalviršiu.. bet pabijojau, kad pigiai spintelės atrodys, nes būtų jos lygios, be jokių griovelių, kadangi tas kainuoja..
Atsakyti
Gal kas zino ar turi atsiliepimu apie Inhaus virtuves studija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2011 11 16, 18:48)
o priima tas termopalas šiaip, jei pirkt neketinu?  blush2.gif pirks meistras kitur..

Priima, priima, niekas iš paskos nevaikšto ir nežiūri kaip į kokį potencialų vagį biggrin.gif Ten ir baldžių, dizainerių su savo klientais ar be jų ateina, dėlioja tas plokštes, galvoja, brėžinius darosi ir pan. Aš kokias 2 val. ten praleidau, kai paskutinį kartą rinkausi, nes MB pasakė, kad daugiau su manim ten nevažiuos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudens vaikas @ 2011 11 17, 01:14)
Juma81, mano plokšte - šviesi Laredo pušis. Ale dar visokių atspalvių užrodėt, vajezauvajezaunepasimesk biggrin.gif

O kurioj vietoj apžiūrinėjai medžiagas? pačiam Termopale? žiū tik d.d.dirba anieji..

Labai panašios tos plokštės, kiek iš nuotraukos eina spręst. Kauno Termopale apžiūrinėjau. Iš tikro jie tik darbo dienom ir valandom dirba...
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 11 16, 20:19)
Nu tai imk šitą Zebra , tik gal kiek šviesenės norėtųsi man, pasirinktos spalvytės manau turėtų derėti , nes aš kontrasto nemėgstu , nebent naudot neutralią baltą  smile.gif

user posted image
Vėlgi, siūlyčiau visas tris spalvytes susidėt ir pažiūrėt kaip jūsų akims atrodo tas derinukas  ax.gif
Tiesa, neparašėt kokį stalviršį pasirinkot .

geras variantas drinks_cheers.gif zinau kad stalvirsio norio sviesaus, na virsutines spinteles darysiu sviesias ti stalvirsis derinsiu prie ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 11 17, 11:41)
Labai panašios tos plokštės, kiek iš nuotraukos eina spręst. Kauno Termopale apžiūrinėjau. Iš tikro jie tik darbo dienom ir valandom dirba...

o gal turi foto kur po ranka, kaip realybėj atrodo ši plokštė? (berods, viena iš tavo virtuvės spalvų) ax.gif
http://www.termopala...ontali-tekstura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudens vaikas: 17 lapkričio 2011 - 12:18
O sakykit kiek nuo viryklės iki gartraukio traukiamosios vietos turėtų maždaug būti cm. Ir kiek pas Jus merginos tarp darbastalio ir viršutinių kabančių spintelių apačios cm. yra?
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2011 11 17, 14:14)
o gal turi foto kur po ranka, kaip realybėj atrodo ši plokštė? (berods, viena iš tavo virtuvės spalvų) ax.gif
http://www.termopala...ontali-tekstura

Jei gali laukt iki kitos savaitės pradžios, tai įmesčiau, nes dabar kompas, kuriame nuotraukos, remontuojamas. Parašyk savo el. pašto adresą į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 11 18, 00:41)
O sakykit kiek nuo viryklės iki gartraukio traukiamosios vietos turėtų maždaug būti cm. Ir kiek pas Jus merginos tarp darbastalio ir viršutinių kabančių spintelių apačios cm. yra?

As toli grazu ne ekspertas, bet manau, klausima turetumete papildyti nurodydama, kokia pas jus virykle - dujine/ elektrine? Nes kiek zinau, esant dujinei - gartraukis turi buti auksciau ax.gif
Pas mane kaitlente bus indukcine, o tarpas tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu bus 55 cm smile.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos ax.gif kaip mano ar tinks šios spalvos ax.gif pavadinimas rustik ažuolas
user posted image
su stalviršiu jazminas http://www.baldai.co...virsis-jazminas
čia bus virtuvė kartu su svetaine, sienų spalva panaši į stalviršio ax.gif
gal kas turit baldukus su durelėmis rustik ažuolo spalvos, kaži kaip realiai atrodo? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 18 lapkričio 2011 - 17:36
Sumontavo virtuvę (beveik). Tik vat klausimas, kai pilnai atidarau (ištraukiu) viršutinį stalčių ir apatinį, jie tarpusavyje liečiasi. Ar čia taip turi būti, ar ne? Kas netingit, pažiūrėkit pas save..
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 11 19, 00:47)
Sumontavo virtuvę (beveik). Tik vat klausimas, kai pilnai atidarau (ištraukiu) viršutinį stalčių ir apatinį, jie tarpusavyje liečiasi. Ar čia taip turi būti, ar ne? Kas netingit, pažiūrėkit pas save..
Ačiū  4u.gif

Nieko nesiliete pas mane.Jeigu liestusi tai visi dazai ir lakas nueitu vielniop. smile.gif
Atsakyti