Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 13, 20:40)
mazai spinteliu, o saldytuvas ant duru. bus patogu? ir turbut, bus ne i ta puse nusukta, ty saldytuvas turetu i kita puse atsidaryti, ne i duris, o i virtuve,,
ten indai stoves prie lango, ten, kaip indauja tik moderni?
kaip planas, labai neblogas



Dekui uz nuomone. Alno tik vakar isbandziau, dar visu funkciju iki galo neissiaiskinau...
Duru virtuveje pas mus realiai is viso nera, tiesiog nisa ir tiek.
Saldytuvas ir dabar sitoje vietoje stovi, tik jis aukstesnis nei paveikslelyje. Atsuktas taip, kaip paveiksle. Taip pripratome, kitaip nelabai isivaizduoju... rolleyes.gif
Prie lango noreciau indaujos, nes svetaineje neturime sekcijos, reikia kazkur indus, taures susideti.Plius, tame kampe, kur ikisau indauja, radijatoriaus vamzdis, tuo paciu ir ji pasleptume.
Indauja darysiu is stiklo (tik dar nesugalvojau kokio, svarbu, kad gerai valytusi), nes is baldines plokstes padaryta indauja mano nuomone labai apsunkintu kampa.
O kad spinteliu mazoka, sutinku, bet kad vietos daugiau joms nera... verysad.gif Planuoju spinteles iki pat lubu daryti. Kitaip nupiesti nesigavo. Virs spinteliu prie lubu dar bus vetiliacija, ja taip pat reikes slepti po gipso kartonu, manau.

Papildyta:
Bryana, o tu Alno programa naudojiesi, ar kokia kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuculis: 13 lapkričio 2011 - 20:11
taip alno-susikurk interjera pats

user posted image

dar kazka padariau,nzn ar cia matysis kas,na cia tik labai suspausta,pas mus vietos daugiau tai taip nebus,bet cia mazdaug kaip baldai stoves
Papildyta:
o kazi i 3metrus tilps kriaukle,dujine ir sar saldytuvas???ne per daug sugrusta?gal isskirt ka?ar kriaukle i kampa det?
Atsakyti
mergaitės,kiek meistras paprašo,avanso ,kai jau užsakai gamint baldus? Gali pusę kainos? man atrodo per daug.
Atsakyti
Tai musu virtuvytės nepakomentuosit daugiau? buvo anam puslapy ax.gif Neramina, kad tarp kriauklės ir kaitlentės bus vos ~40cm. Bet kitos išeities nėra, virtuvė nedidukė, viskas ranka pasiekiama, tad gal nesukels problemų tai.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 13, 18:19)
nekaip is galvos neiseina kur buvo foto ideta, gale stalo virykle,
atsiprasau, bet manau, kad nesamone, nes juk puodas verda, kunkuliuoja, jei neapziurejai isbega, bet begs, ne tik ant stalo bet ir grindu..o pro to stalo gala visi vaiksto ... zodziu busu rami pasakius savo nuomone biggrin.gif

bryana, modeliuok dar kaip nors gal rasi kuris bus variantas prie sirdies.. yra cia merginu kurios patars daugiau..
as rasiau, kad be vizijos, siokia tokia turiu, bet... nera kada ja ten kurti..
ps, kur dare bute virtuve, o kaip sprendet radiatoriaus problema? ji panaikinot?
silumos pakaks?




QUOTE(Red_Rose @ 2011 11 13, 23:55)
Tai musu virtuvytės nepakomentuosit daugiau? buvo anam puslapy  ax.gif  Neramina, kad tarp kriauklės ir kaitlentės bus vos ~40cm. Bet kitos išeities nėra, virtuvė nedidukė, viskas ranka pasiekiama, tad gal nesukels problemų tai.



cia jums rasiau, praleidot...
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 11 13, 22:51)
mergaitės,kiek meistras paprašo,avanso ,kai jau užsakai gamint baldus? Gali pusę kainos? man atrodo per daug.

Pusę kainos tai yra tikrai tokia suma, kuri priimtina abiems pusėms, užtikrintai ir iš patirties 4u.gif
Visuomet jeigu abejoji, gali pasisiūlyt supirkti medžiagas baldams pati, o apmokėti tik darbą. Gausis daugiau išlaidų, laiko ir t.t.
Svarbu duodant avansą atkreipti dėmesį į tai kas tą meistrą rekomendavo, ir jei tai tavo gerai pažįstami žmonės kaip ir bėdų neturėtų kilti.
Taip pat gali (jei suma didesnė-būtina) paprašyt, kad parašytų sutartį, kaip patvirtinantį pinigų gavimo dokumentą. Tai šioks toks garantas.
Atsakyti
Aga, praleidau 4u.gif Dėl radiatoriaus, tai jis liks vietoje, tiesiog bus išvesti kanalai viršuje stalviršy, tokios gražios grotelės siauros, prie pat lango. O apačioje, po stalčiais bus irgi grotelės, kad oras cirkuliuotų. Dėl šilumos, virtuvėje visada būna šilčiau, tad nemanom, kad bus bėdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 11 13, 22:51)
mergaitės,kiek meistras paprašo,avanso ,kai jau užsakai gamint baldus? Gali pusę kainos? man atrodo per daug.

Žiūrint, ar patikimas meistras ax.gif Jei baldžius rekomenduotas kelių žmonių, matėt jo baldus, užsakymus atlieka laiku - sumokėčiau pusė sumos ir laukčiau baldų. O jei be rekomendacijų - gal derėčiau mažesnę sumą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2011 11 12, 18:38)
Išsakykit savo nuomonę smile.gif  Kampe galvojame apie LeMans furnitūrą, tačiau vien ji 1300 Lt atsieitų...  verysad.gif

Mano nuomone labai netgi fainai sugalvojot thumbup.gif Šiaip pas tetą lygiai taip pat virtuvė padaryta.. tik siūlyčiau pagalvoti apie tą vietą kur užsisuka kampas palei langą (kita forumietė Jums apibrėžė), aš ten vienodinčiau spinteles t.y. daryčiau 2 didesnius stalčius. Butų talpiau, ir mano nuomone gražiau žiūrėtųsi ax.gif Ir prie orkaitės nedaryčiau tiek stalčiukų... nelabai jie patogūs. Pasidarykit stalčius: į viršutinį šiukšledėžę ir kitus daiktus, į apatinį - kokius puodus.. tada visas virtuvinis bus vienodesnis...
Atsakyti
QUOTE(indrucke @ 2011 11 14, 11:00)
tik siūlyčiau pagalvoti apie tą vietą kur užsisuka kampas palei langą (kita forumietė Jums apibrėžė), aš ten vienodinčiau spinteles t.y. daryčiau 2 didesnius stalčius. Butų talpiau, ir mano nuomone gražiau žiūrėtųsi  ax.gif Ir prie orkaitės nedaryčiau tiek stalčiukų... nelabai jie  patogūs.

As irgi noriu pastebėjimus parasyt, bet gal busiu neteisi, tai nesutikit su manimi.
Pritariu, kad po kriaukle stalčiukus reiketu nuimti. Nueikit i virtuve paziurekit kur pas jus praina vandens ir nuoteku vamzdžiai? Kokio gilio bus kriaukle? Tai gali sutrumpinti jusu stalčiukus arba visai neišeina gal ju daryt. Suprantat apie ka as? As irgi buvau taip sumanius pasidaryt, o paskui pastebėjau „netycia“, kad neisaina. Padariau dureles: kaire atidarau – siuksliadeze, o desine puse su 1 lentyna-sudesiu grazias dezutes ir i jas sustatysiu valymo priemones, šluostes, meiselius ir pan.
Ir kargo krepšeli irgi nedeciau. Aliejaus butelius padesit i spintele prie gartraukio, rankšluosti pakabinsit uz orkaites rankenėles. Jeigu bus dureles, manau, kad bus lengviau pasiekti is kampo daiktus. Spinteliu salimai pilnai užteks.
Spintele virs saldituvo padarykit aukštesne, ten sudesit retai naudojamus daiktus.
O kur jusu radiatorius? Kodel nusustatyt tas spinteles prie priesingos sienos? juk tada ir pakabinamu spinteliu dar butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 14 lapkričio 2011 - 13:32
Dėl kampinių spintelių: galvojame ten daryti ateity LeMans ištraukiamą furnitūrą, todėl stalčių ten negali būti. Kol kas ten laikysime retai naudojamus puodus giliau ir dažniau naudojamus arčiau. O O šalimais kur Cargo, ten jis bus per visą aukštį be to mažo stalčiuko, tieisog neradau kai dariau virtuvę tinkamo baldo programoj smile.gif O Cargo turėtų būti apie 20-30 cm pločio, tad jame puikiai turėtų tilpti ir dribsniai, miltai, cukrus ir pan.

Dėl stalčiukų, ačiū už nuomonę, bet pas mus dabartinėj virtuvėj būtent taip ir yra - stalčiukai, tiesa 40cm, o ne 35cm. yra šalia kriauklės. Labai patogu laikyti viršuje visokius stalo įrankius. Nors pagrinde jiems vieta bus prie lango plačiame viršutiniame stalčiuje. Suprantu, ką turite galvoje dėl kriauklės ir vamzdynų - čia viskas ok, jie tame kampe prie sienos, todėl stalčiukai ten tilptų.

Nedarėm kampo prie sienos, nes labai norėjai stalviršio palei langą wub.gif Juolab, kad valgomasis bus kitoj patalpoj, už "arkos"/stumdomų stiklinių durų.

Radiatorius liks, kaip jau minėjau ankstesnėj žinutėje, bus padarytos cirkuliacijos grotelės stalviršio viršuje prie pat lango ir apačioje, po stalčiais smile.gif

Mergaitės, o kur jūs dėtumėte arbatas,kavas ir duonos produktus? Aš galvoju paskirti arbatoms ir kavoms ir duonos produktams, antrą platų stalčių, iš karto po irankais smile.gif Ką manot?
Atsakyti
Laba,
gal galit pasufleruoti iš kur siuntėtės Alno programą anglų kalba?
aš parsisiunčiau bet viskas vokiškai nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti