Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

Montuojamas man pasirode siauresnis viduje, nes reikia kad is isores atrodytu standartisku matmenu, o plokste "suvalgo" tuos centimetrus. Ir saldytuvo dureles lyg begeliais tvirtinasi prie baldo plokstes (dureliu). Neisivaizduoju kaip galima imontuoti paprasta saldytuva g.gif Reiketu klausti baldininku, gal kazka pasiulys.
Atsakyti
aisku,na bus matyt,o ir kad negalima bus imontuot labai nenusiminsiu,dar man klausimelis toks,kampe yra apsiutas plokste vamzdis (tipo pasleptas) db galvoju o tai kaip cia su baldais daryt,jie bus kampu,tai nei sis nei tas g.gif ar tik ardyt nereiks,o ir isardzius kaip ta vamzdi baldais paslept,oij nzn nzn verysad.gif gal kas turi kokiu pavyzdiu?
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 11 12, 00:48)

Pas mane eina "triuba" smile.gif
user posted image
Atsakyti
aciu,bet as noriu, kad neuzsibaigtu man ties ta triuba,galvojau taip su uzsukimu bus ir toliau spinteles testusi taip kampu,gal supratot? smile.gif buvau ir uzmirsusi, kad pas mane tas vamzdys pasleptas,o ir virsui prie lubu jis pasleptas,na bet virsui dar nieko,o ka cia sugalvojus??? pabandyciau pabraizyt, bet nemoku as su ta alno kaip ten reikia g.gif
Papildyta:
pas mane priesingoj pusej nei pas Jus ta triuba,virtuve labai didele tai noriu ir baldu ne palei viena siena
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 11 12, 00:24)
o to paprasto negalima imontuot? g.gif

Nelabai nes imontuojamas kitaip ausinasi, kyla bedos su durelem, tai nebent siaip sau ikyst i spintele.

QUOTE(Eljerny @ 2011 11 12, 00:47)
Montuojamas man pasirode siauresnis viduje, nes reikia kad is isores atrodytu standartisku matmenu, o plokste "suvalgo" tuos centimetrus. Ir saldytuvo dureles lyg begeliais tvirtinasi prie baldo plokstes (dureliu). Neisivaizduoju kaip galima imontuoti paprasta saldytuva  g.gif Reiketu klausti baldininku, gal kazka pasiulys.

cia toks primitivus tvirtinimas su tais begeliais, o kad normaliai butu tai iskeliantys vyriai.Na jie kaip ir geresni skaitosi.O del matmenu tai standartai ivairus yra lygiai taip pat kaip ir ne imontuojamu. Niekuom cia baldininkai nepades.
Atsakyti
Sveikos,
merginos ka gaero-blogo galit pasakyti apie Smooth cream spalvyte? Linkstu prie sios spalvos virtuves baldu ax.gif
Atsakyti
Rudens vaikui - Spintele daryciau vienodo aukscio ir iki lubų ir beabojo būtinai dėkit karnizą. draugė turi panašų variantą pasidariusi labai liuks atrodo. Ir tos aukštos iki lubų spinteleės visai nemažina erdvės.. (nors virtuve bute).
Ir šaldytuvas man kažkaip toje vietoje nlb g.gif , aš jį kelčiau kitur, arba tada daryčiau tą komodą esančią šalia aukštesnę... arba visai tada jos nereikia. ax.gif , nes dabar labai ušspaudžia langą...
Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 11, 12:09)
Priimkite ir mano komplimentus jusu virtuvei  wub.gif Nuostabi, labai tinka butent namui. Ir dar manau visai laikais bus madinga.

Ačiu, ačiu visoms už komplimentus.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrucke: 12 lapkričio 2011 - 13:17
kaip ta alno programa naudotis,niekaip man ten neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 11 12, 15:01)
kaip ta alno programa naudotis,niekaip man ten neiseina doh.gif

Kai programa atsidaro, spauskite viršuje Help-->Help-->Continue to the Tutorial -->
Continue to >The Room ir t.t. , pasiskaitykite, gal padės, bent aš tai taip pramokau smile.gif
Atsakyti
kad nera taip pas mane g.gif man deliojasi tie baldai,bet kazkaip nzn,sunkiai labai.nu bandysiu gal iseis kas nors smile.gif
Atsakyti
Visi žinote tą standarinę vos 5 kvadarinių metrų virtuvytę blokiniuose namuose. Griausime sieną į gretimai esantį kambarį, bus 1,5m niša su studomom stiklinėm durim. Už jų stovės valgomasis stalas. Na o virtuvytę labai ilgai planavom su MB ir apsistojom ties tokiu variantu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Prieš tai buvom sumąstę daryti viryklė kampe, tačiau neatisdarytų langas dėl gartraukio. Tenka aukoti vietą tarp viryklės ir kriauklės ten paliekant vos 35 cm, bet manom, kad gal visai net ir patogu bus, vietoje galima nupilti vandeni and so on. Stalviršis palei langą eis iki pat lango. Sienelė už viryklės bus stiklinė gan ryškios žalios spalvos. Visi fasabai balti blizgantys. Stalviršis atkartos riešuto parketlentę.

Išsakykit savo nuomonę smile.gif Kampe galvojame apie LeMans furnitūrą, tačiau vien ji 1300 Lt atsieitų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2011 11 12, 16:38)
Visi žinote tą standarinę vos 5 kvadarinių metrų virtuvytę blokiniuose namuose. Griausime sieną į gretimai esantį kambarį...

Aš dar truputį gal galvočiau apie tą vietą, kur apibrėžiau raudonai, kaip suprantu, tai ten atsidaro durelės į kampines lentynėles, o šalia konteineris, nesuprantu, kodėl konteineris žemesnis už spintelės dureles g.gif , arba konteinerį daryčiau aukštesnį, arba stalčiuką virš spintelės durelių platesnį mastau.gif

user posted image

p.s. O leidimą jau turite griovimo darbams mastau.gif , ....manau, kad nuo to reiktų pradėt smile.gif
Atsakyti