QUOTE(dovillka @ 2011 11 10, 11:21)
Kazkokia nesamone... manau neturetu buti jokio skirtumo jiems, juk negali buti taip, kad visi imontuojami saldytuvai atsidaro tik i viena puse. Pazystama gaminosi baldus su imontuotu saldytuvu, tai jos dureles tikrai kairinio varianto (kaip musu i virtuve atsidaro). Cia gal baldininkai jau nenori perdarineti ar dar kas nors...
O gal pas jus imanomas variantas saldytuva perkelti i kita vieta? butu idomu pamatyti jusu virtuves planeli :-)
Perkelti nieko nenoriu, nes jau viena karta "perkelem" saldytuva kur nebuvo planuota is pradziu, bet dabar man patinka dar daugiau, tai del perkelimo nepikstu, bet kai dar pasake, kad dureles atsidarines ne i ta puse i kuria noriu, tai virsune
Jau keliau musu planuojama virtuve, maniau jau galutinis projektas, bet siuo metu vel yra pasikeitimu. Siuo metu orkaite/mikrobangine ir saldytuvas pagal nauja projekta sukeisti vietomis. neturiu el.formato, keliu sena projekta.
Papildyta:
QUOTE(ValSve @ 2011 11 10, 11:53)
Eljerny - teisingai - laikykitės savo nuomonės ir aš Jums garantuoju, kad galima pasidaryt atvirkštinį variantą ir įmontuojamiems šaldytuvams, nes esu tai mačiusi realiai. Jei gali vieni baldininkai taip padaryt, reiškia ir kiti gali, tuo labiau jei sakot labai brangiai kainuos Jums šitie baldai. Tai jau ir galit tada kelti jiems tokius reikalavimus. Nenusileiskit
Esu nusiteikus labai rimtai
ir MB pasakiau, kad reikalautu to, uz ka jau puse sumokejome
As ne baldininkas, bet irgi manau viskas imanoma, nenoriu kad saldytuvas atsidarynetu kambariui, jei dar svecu yra, tai bus turinio demonstracija