Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

Sveikos, rodausi ir as savuosius virtuvinius baldus:
IMGP4033.JPG - 3.7 MB

IMGP4035.JPG - 3.6 MB

IMGP4039.JPG - 3.2 MB

Atsakyti
QUOTE(dovillka @ 2011 11 07, 12:06)
Sveikos, rodausi ir as savuosius virtuvinius baldus:
IMGP4033.JPG - 3.7 MB

IMGP4035.JPG - 3.6 MB

IMGP4039.JPG - 3.2 MB



atsiprasau, kaip jus dar randate tokius puslapius

radikal.ru
ikeli ir galima foto ikelti cia. nukopijavis 2 linka nuo virsaus.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 11 07, 11:16)
atsiprasau, kaip jus dar randate tokius puslapius

radikal.ru
ikeli ir  galima foto ikelti cia. nukopijavis 2 linka nuo virsaus.


atsiprasau, taisausi...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dovillka, norėjau paklausti, kokio dydžio virtuvytė? Ir kur stovi šaldytuvas? Ir stalas?
O šiaip labai graži, tvarkinga virtuvė, tik mano akims truputį per tamsu.

Atsakyti
visai grazi virtuve, tik iskart didele uzuojauta turint tamsias spinteles, tamsu stalvirsi ir dar tamsia siena... matau grindu plyteles lyg neblizgios ir ne tamsios, tai gerai, nes pas mane buvo tamsios plyteles, grazu, bet viskas ziauriai matesi, nespejau valyti doh.gif pastebejau, kad virtuveje geriausia akmens mases plyteles su kokia nors akmens imitacija ir ne blizgios, tai maziausiai viskas matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomassella: 07 lapkričio 2011 - 12:04
Virtuvyte musu maza apie 8m2, o stalas stovi prie piesingos sienos viryklei ir saldytuvas salia. Mes nedejome duru virtuveje, tai visai neblogai isitekome.
Sokoladine spalva - man tai visai netamsi, tik vat kad tepli, tai tepli, tik tiek gerai, kad neblogai valosi. Cia foto dar nelabai valyta, tai matosi pirstai visur, bet kadangi vaikuciu dar nera, tai nebeda :-), veliau turbut daugiau valymo turesiu.
Ten pas mus laminatas pliteliu imitacijos - rusvos spalvos.
Atsakyti
aciu, dabar ir as matau.
grazu, grazi kombinacija, kad matosi, tai nesvarbu... juk tam ir virtuve, kad teplioti ir plauti biggrin.gif

o gal dar yra kita foto is kitos puses?

idomumo delei, galiu pasakyti, kad plaukiojancios grindys virtuveje +, bet minusas, jei koks astresnis daigtas nukrito, tai ismusa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 07 lapkričio 2011 - 13:50
Neturiu dabar, bet jei idomu galesiu padaryti ir ideti.
Atsakyti
QUOTE(dovillka @ 2011 11 07, 12:29)
atsiprasau, taisausi...


savotiksa virtuve, man ji schmoll.gif
visu pirma tamsi spinteliu spalva, pas mano mama virtuveje tokia, tai kai privaziuoja anuku, kita diena, baisu buna ant spinteliu, nepraktiska visiskai, antra sviesios spinteles virsuje man nesiderina, trecia, ta pati medziaga tarp spinteliu tamsi, tarsi susilieja viskas, nera vaizdo visiskai, reikia kazko jaukesnio, labai nuobodziai tas tarpas atrodo. tai tokia mano nuomone. Ir parasau nepykite, tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
o man paiko smile.gif gal tik stalvirsi buciau dejusi sviesios spalvos, kaip virsuj g.gif siaip nenuobodziai, solidziai atrodo.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 07 lapkričio 2011 - 14:43
QUOTE(Bryana @ 2011 11 05, 12:28)
as cia su tokiu klausimeliu,kiek mazdaug kainuoja virtuves baldai,na tokie ne patys geriausi bet ir ne prasciausi,butu kokie 4metrai.nes kiek paklausineju ko tai 18.000lt na man cia taupyt kelis metus reiketu,na su kokiais 6 tukst ar butu galima???o gal pradziai tik apatines daryt o poto virsutines,ar kas taip darot?


o siaube uz ka cia tiek moketi reikia doh.gif pas mane viena siena 1.70 kita 3 su trupuciu, tai su visais blumais ir vokiskom medziagom 5500 sumokejom smile.gif ieskokit ir rasit pigiau tikrai ir nebutina ziureti kainas zinomoje imoneje. Yra daug baldininku smile.gif
Atsakyti
Dovillka, man irgi virtuvės per sunki apačia, per daug kontrastuoja tamsus stalvirsis, tamsi siena ir tamsios spinteles su baltu viršum. Ir kodėl vamzdžiai kairėje pusėje virš stalviršio dengti balta plokšte? o ne tamsia...

Aš irgi ilgai spendžiau šitą problemą ką dėti, kad būtų perėjimas, tai gavosi toks variantas pas mane. Nekreipkit dėmesio į užuolaidų nebuvimą, dar viskas šviežia.

user posted image
Atsakyti