QUOTE(uItra @ 2011 10 17, 16:12)
na vat mums koridoriuje, kur intensyviausias judejimas irgi siulo plyteles, na bet butent del saltumo nenoriu ju nors tu ka Dabar bute pas mus medines, bet vaikai, sunys nuvare per metus laiko, o kad atnaujinti - visus baldus kazkaip isvezti reikia Parketlenciu dabar nebloga kaina galima rasti, bet labai bijau lentu "likimo"... O kaip kitos merginos del dangos gal gali pakomentuoti - ar dideleje virtuveje geriau tik plyteles, ar imti atsparesni laminata?
Mano nuomone, medinės daug minkštesnės nei parketlentės. Geros parketlentės būna lakuotos keliais sluoksniais ir paskui jas galima atnaujinti (nušveisti)... Mūsų turimos parketlentės (kambaryje, ne tos kur šioje foto) atlaikė numestą karštą kaljano angliuką, jokios žymės neliko. Deja, šunų nagų neatlaikė
QUOTE(KatinoUsai @ 2011 10 17, 17:36)
Mergaites gal galite paziureti www.ofus.lt puslapiuka ?
Mano mamai patiko ju vienas virtuvinis komplektelis bet as apie juos niekur jokios info nerandu. Kaip jus manot? Bijau, kad kokie garaznikai nebutu.
As tikrai nereklamuoju, bet jusu nuomones labai reiketu... dauguma jusu virtuves tokias grazias pasidare.
Labai aciu.
Mano mamai patiko ju vienas virtuvinis komplektelis bet as apie juos niekur jokios info nerandu. Kaip jus manot? Bijau, kad kokie garaznikai nebutu.
As tikrai nereklamuoju, bet jusu nuomones labai reiketu... dauguma jusu virtuves tokias grazias pasidare.
Labai aciu.
Man jie atrodo visai normaliai. Iššiaikinkit iš kokių medžiagų ir furnitūros jie gamina savo baldus, nes neužmačiau...