Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 09 30, 08:37)
Sveikos, rodausi savo virtuvę:
user posted image

Pas mus apšvietime halogenai, bet prašovėm, per tamsu... Dar nesugalvojom, kaip spręsim šią bėdą  g.gif

o sakykit, koki dejot laminata? Svarstau plyteles ar ji rinktis, pas mane irgi augintiniu burys biggrin.gif

Nors aisku, nuo pacios virtuves reiktu pradeti, ir cia esu visai pasimetusi kaip geriau isplanuoti... Prisegu plana, ir kur isvesti pagrindiniai laidai bei nubegimas. Virtuveje turetu tilpti: kaitlente su orkaite (elektriniai), indaplove, mikrobange, konvekcinis katilas, standartinis 180 cm saldytuvas (neimontuojamas) na ir atsirasti vieta stalui 5-6 asmenims. Zinau, kad tos durys visa reikala gadina, bet gal yra kazkoks logiskas sprendimas dalijant virtuve i 2 erdves... Tiesa, ta laisvesne siena (desine) kampe turi itin aukstas lubas, tai va kaip sita erdve isnaudoti ar suvaldyti doh.gif...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 17 spalio 2011 - 00:28
kas jau turit baldus, sakykit, koks jusu pakabinamu spinteliu gylis?
radau gartrauki imontuojama i spintele, jis 33cm gylio, tai aisq ir spinteles reikia ne mazesnes..
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 10 17, 02:01)
radau gartrauki imontuojama i spintele, jis 33cm gylio, tai aisq ir spinteles reikia ne mazesnes..

isduokit paslapti koki gartrauki nusiziurejot? man aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2011 10 14, 22:38)
Gal turite kokiu praktiniu pastebejimu mano virtuves projektui? Kadangi virtuve bus bendroje erdveje su svetaine tai noriu toki bara, kuris atskirtu svetaines ir virtuves zonas , bet man tas baro variantas vis dar neprilimpa...kaip ji padaryti "lengvesni"  ...uz jo bus 6 vietu pietu stalas. Mano mintis buvo ta, kad ta baro spintele atliktu kaip iseiginiu indu indauja, o is virtuves puses galeciau paslepti naudojamus el. prietaisus: virduli, skrudintuva...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Del baro manau jau apsisprendziau, kad is kambario puses apskritai nedarysiu jokiu spinteliu, nes bijau kad tiek stiklai tikrai bus tik traukos centras mano maziesiems partizanams.

Gal dar galite patarti del virsutiniu spinteliu, ar jas daryti per visa siena ar prie lango palikti taip kaip yra su atvira lentyna ir vynine?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2011 10 17, 02:24)
o sakykit, koki dejot laminata? Svarstau plyteles ar ji rinktis, pas mane irgi augintiniu burys  biggrin.gif

Pas mus parketlentės. Paprasčiausiai norėjom, kad būtų visuose namuose panaši danga. Vyras buvo prieš plyteles griežtai nusistatęs, sakė jam vasarą šalta bus ant jų vaikščiot lotuliukas.gif Vieno augintinio nagus atlaiko, draugams savųjų vežtis nelabai leidžiam, nes jau pasimokėm su kambario parketlentėm doh.gif

QUOTE(isdykusS @ 2011 10 17, 03:01)

Pas mane apie 30 cm gylis.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 10 17, 02:01)

Taip vadinamas standartas yra 30cm, bet pas mane gartraukis irgi berods 33cm gylio, tai spintele teko daryti beveik 40, lyg 38cm. Bet man labai patogu ir gaminant tikrai nemaiso (ko labiausiai bijojau). O gal toks biggrin.gif Gartraukis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimex: 17 spalio 2011 - 09:14
QUOTE(amba @ 2011 10 17, 08:12)
Gal dar galite patarti del virsutiniu spinteliu, ar jas daryti per visa siena ar prie lango palikti taip kaip yra su atvira lentyna ir vynine?

Man irgi nepatinka jusu atvira lentyna schmoll.gif Norejau pasiulyti vynine perkelti po baru, bet jei turite vaiku, bus nesaugu g.gif tada gal virs baro kazka sugalvoti, bet ten kur suplanuota dabar, visai netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2011 10 17, 08:12)

Jeigu buto bei virtuvės stilius modernus - tada geriau nuimti tas smulkias spinteles, padaryti vientisą, lakonišką spintelių juostą.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 10 17, 09:46)
Pas mus parketlentės. Paprasčiausiai norėjom, kad būtų visuose namuose panaši danga. Vyras buvo prieš plyteles griežtai nusistatęs, sakė jam vasarą šalta bus ant jų vaikščiot  lotuliukas.gif Vieno augintinio nagus atlaiko, draugams savųjų vežtis nelabai leidžiam, nes jau pasimokėm su kambario parketlentėm  doh.gif
Pas mane apie 30 cm gylis.

na vat mums koridoriuje, kur intensyviausias judejimas irgi siulo plyteles, na bet butent del saltumo nenoriu ju nors tu ka biggrin.gif Dabar bute pas mus medines, bet vaikai, sunys nuvare per metus laiko, o kad atnaujinti - visus baldus kazkaip isvezti reikia doh.gif Parketlenciu dabar nebloga kaina galima rasti, bet labai bijau lentu "likimo"... g.gif O kaip kitos merginos del dangos gal gali pakomentuoti - ar dideleje virtuveje geriau tik plyteles, ar imti atsparesni laminata?
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2011 10 11, 11:53)
Gal kas turit "Taubaldžio" virtuvės baldus? Ar šiaip kokių nuomonių turit apie juos? Mat žadam juos užsakyt, tai norisi daugiau info      4u.gif

Mano uosviene pas juos gaminosi pries kokius 4 metus,tai siaip viskas normaliai,grazi virtuve,visiems patinka,neturiu ka blogo pasakyti..
Atsakyti
Mergaites gal galite paziureti www.ofus.lt puslapiuka ?

Mano mamai patiko ju vienas virtuvinis komplektelis bet as apie juos niekur jokios info nerandu. Kaip jus manot? Bijau, kad kokie garaznikai nebutu.

As tikrai nereklamuoju, bet jusu nuomones labai reiketu... dauguma jusu virtuves tokias grazias pasidare.

Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2011 10 17, 10:13)
Taip vadinamas standartas yra 30cm, bet pas mane gartraukis irgi berods 33cm gylio, tai spintele teko daryti beveik 40, lyg 38cm. Bet man labai patogu ir gaminant tikrai nemaiso (ko labiausiai bijojau). O gal toks  biggrin.gif Gartraukis

ne, nusiziurejus esu Teka..
O dar klausimas, kazi ar galima deti i ta pacia spintele kur gartraukis, duju skaitikli auksciau? Ar taip negalima, nes dujos, elektra, karstis gal is gartraukio koks?
Atsakyti