QUOTE(Eljerny @ 2011 10 06, 10:06)
Jei jau duodate teismui, tai manau visi galime issakyti savo nuomne Man ne Nepatinka spalva, nejauki atrodo virtuve, nepatinka, kad mikrobangine zemiau nei spintele, suprantu, kad kitaip ji butu per aukstai pasiekiama, bet si vieta man negraziai atrodo O buitines technikos metalo spalva, kiek girdejau, reikalauja daug prieziuros, kiekvienas laselis vandens matosi ir leka demes Dar ir plokste blizgi, isivaizduoju kiek jums kainuoja sios virtuves prieziura. Ir spinteles apkrautos daiktais, suprantu patogu, kai viskas po ranka, bet atrodo labai netvakingai, spinteliu, viska paslepti turite pakankamai
metaline buitine technika seip daug prieziuros nereikalauja,nes vietiek kasdiena valau spinteles tai tenka prabraukt ir visa kita,o del netvarkos tai spintelese ir aip jau visko prikrauta kad netelpaniekas tad tenka ant virsaus krautis
QUOTE(virgaxxx @ 2011 10 06, 10:47)
Man super..
aciu
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 10 06, 11:34)
Visumoje man tikrai grazu, kai esu pedante, tai man butu super, galeciau valyti ir valyti man ir splava nekliuna, grazi. O koks stalvirsis pas jus? Truputeli i koki akmeni panasu... Tik mikrobangine zemiau nei spintele, tai ir man nesiziuri... O jau viso virtuves bardakelio nekomentuosiu...
acu uz nuomonne o del bardako tai cia jau taip gavosi,dar esame kraustymosi ikarstyje tai kitaip ir nesigauna,nors cia dar aptvarkyta skaitosi
QUOTE(Doly @ 2011 10 06, 11:50)
O man spalva visai patinka, rysku, grazu, tik per laika manau gali pabosti ir spalva ir zinoma besaikis valymas
aciukas
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 10 06, 08:27)
ziuriu i lubas ir nesuprantu, ten lyg kazkoks krastas darytas, bet kitoj pusej ner O burdaklis tai jo, zavesio neprideda
cia darytas taip nes kitam sone toliau eina kambarys,viskas jungta su salionu